GSCimbom
Mert Aydinli

Domènec Torrent Sayfa 309

Mert Aydinli ·

Cevap
7K
Okunma
299,6K
Sayfa
309/351
Ya aylardır girmiyorum foruma. Hocamız hakkında yazılanları okudum utandım. Terim gitti daha ne istiyorsunuz. Herşey harika oldu. Önümüz epey açık. Yarınlara umutla bakıyoruz - sonuçta Terim yok. Kadro kötü. Enkaz bırakıldı. Şansa bala çıktı gruptan zaten. Forvet Gedson falan gelse de bişey değişmezdi. Torrentle herşey çok güzel olacak. Biraz sabır renktaşlar.

Ya aylardır girmiyorum foruma. Hocamız hakkında yazılanları okudum utandım. Terim gitti daha ne istiyorsunuz. Herşey harika oldu. Önümüz epey açık. Yarınlara umutla bakıyoruz - sonuçta Terim yok. Kadro kötü. Enkaz bırakıldı. Şansa bala çıktı gruptan zaten. Forvet Gedson falan gelse de bişey değişmezdi. Torrentle herşey çok güzel olacak. Biraz sabır renktaşlar.

giphy.gif

ağla kovduk hocanı

1-2 maçı bir kenara koyuyorum , genel itibariyle en azından çok daha fazla pozisyona giriyorduk. Gol beklentisi istatistiğinde Trabzon'un dahi önündeydik. İçerde FB'yi eze eze top oynadık misal. Hiçbir zaman yoktu diyerek alenen yalan söylüyorsun.
Çok nadiren vardı, Terimin takımını izliyoruz 4 senedir maalesef ağır başarısız oldu. Sadece puan anlamında değil kadro ve sistem anlamındaki kaosuyla da uzun süremizi çaldı. Kariyeri için kredisi vardı tabi ama bitti.

Geri
Üst Alt