Devam ettiği her dakika zarar. Küçük takım olacaz bu adam ile, fatih hoca puan kaybetse de sahada dominant bir Galatasaray vardı her zaman. Resmen rezil bir süreç geçiriyoruz torrent denen çakma hoca ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçbir zaman yoktu

Ya aylardır girmiyorum foruma. Hocamız hakkında yazılanları okudum utandım. Terim gitti daha ne istiyorsunuz. Herşey harika oldu. Önümüz epey açık. Yarınlara umutla bakıyoruz - sonuçta Terim yok. Kadro kötü. Enkaz bırakıldı. Şansa bala çıktı gruptan zaten. Forvet Gedson falan gelse de bişey değişmezdi. Torrentle herşey çok güzel olacak. Biraz sabır renktaşlar.

Ya aylardır girmiyorum foruma. Hocamız hakkında yazılanları okudum utandım. Terim gitti daha ne istiyorsunuz. Herşey harika oldu. Önümüz epey açık. Yarınlara umutla bakıyoruz - sonuçta Terim yok. Kadro kötü. Enkaz bırakıldı. Şansa bala çıktı gruptan zaten. Forvet Gedson falan gelse de bişey değişmezdi. Torrentle herşey çok güzel olacak. Biraz sabır renktaşlar.

giphy.gif

ağla kovduk hocanı

Geçen haftaya kadar iyi niyetinden şüphem yoktu. 2 haftadır şüphem var. Kendince haklı da olabilir içinde bulunulan durumdan dolayı lakin geçen hafta ve dünkü açıklamaları hoş değil.

Hiçbir zaman yoktu
1-2 maçı bir kenara koyuyorum , genel itibariyle en azından çok daha fazla pozisyona giriyorduk. Gol beklentisi istatistiğinde Trabzon'un dahi önündeydik. İçerde FB'yi eze eze top oynadık misal. Hiçbir zaman yoktu diyerek alenen yalan söylüyorsun.

1-2 maçı bir kenara koyuyorum , genel itibariyle en azından çok daha fazla pozisyona giriyorduk. Gol beklentisi istatistiğinde Trabzon'un dahi önündeydik. İçerde FB'yi eze eze top oynadık misal. Hiçbir zaman yoktu diyerek alenen yalan söylüyorsun.
Çok nadiren vardı, Terimin takımını izliyoruz 4 senedir maalesef ağır başarısız oldu. Sadece puan anlamında değil kadro ve sistem anlamındaki kaosuyla da uzun süremizi çaldı. Kariyeri için kredisi vardı tabi ama bitti.

schalke04 geçici antrenör ile çıktı bundesliga'ya tekrar oraya önerebiliriz torrent hoca'yı :) bizdende babeli mabel'i diagne'yi feghouli'yi de götürsün oraya tabi ki de :D :D

Geri
Üst Alt