Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
Ve bu adam 60 yasina gelmis
Renktaş 18-19 yıl öncesi veya kaç takım çalıştırması ya da yaşı 60 olması kendini geliştirmemişsse önemlidir ,naçizane düşüncem.adam en üst seviye takımlarıyla yıllar geçirdi kendini geliştirmiş inancındayım.ben gözlemlerimde bunu düşünüyorum,haa yanılamaz mıyım ?yanılabilirim ama bunun için adamın istedikleri transferleri yapılanmayı yapmak lazım.adamın devraldığı takım ,hatta takımda tek değil klüp olabilecek en kötü haldeydi.herkes kavgalı seninle oyuncularla doğru dürüst ilgilenen yönetim yok ,florya dağılmış adamla dalga geçiyorlar pc yokmuşta şu yokmuşta ,yahu allah için bu nasıl dalga geçilecek bi durum olabilir.adamın başına gelen birimizin iş hayatında başına gelsin çeker gideriz belki nereye düştük diye,en ağırıda hadi başımıza gelse düzenlerim diye düşünsen bile sana medyasından taraftarına herkes küfür hakaret ediyor ve sen gene işini yapmaya çalışıyorsun .adam gs diyor genede oyun diyor taktik teknik diyor gene de eleştiriliyor futbol konuşuyor küfür hakaret.yani böyle bi ortamda adam işini yapmaya çalışıyor.insan insanaa bu kadar hakaret haksızlık etmemeli.
İlla geçmiş önemli ise Mazisi kupa dolu terim bile yapamadı.herşey geçmiş değil.belki bu klüple aşısı tutacak torentin.adama istediği yemeği yapması için malzemesini al mutfağı bi teslim et .sonra gereken asma kesmeyi yap
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi