Ve bu adam 60 yasina gelmis

Renktaş 18-19 yıl öncesi veya kaç takım çalıştırması ya da yaşı 60 olması kendini geliştirmemişsse önemlidir ,naçizane düşüncem.adam en üst seviye takımlarıyla yıllar geçirdi kendini geliştirmiş inancındayım.ben gözlemlerimde bunu düşünüyorum,haa yanılamaz mıyım ?yanılabilirim ama bunun için adamın istedikleri transferleri yapılanmayı yapmak lazım.adamın devraldığı takım ,hatta takımda tek değil klüp olabilecek en kötü haldeydi.herkes kavgalı seninle oyuncularla doğru dürüst ilgilenen yönetim yok ,florya dağılmış adamla dalga geçiyorlar pc yokmuşta şu yokmuşta ,yahu allah için bu nasıl dalga geçilecek bi durum olabilir.adamın başına gelen birimizin iş hayatında başına gelsin çeker gideriz belki nereye düştük diye,en ağırıda hadi başımıza gelse düzenlerim diye düşünsen bile sana medyasından taraftarına herkes küfür hakaret ediyor ve sen gene işini yapmaya çalışıyorsun .adam gs diyor genede oyun diyor taktik teknik diyor gene de eleştiriliyor futbol konuşuyor küfür hakaret.yani böyle bi ortamda adam işini yapmaya çalışıyor.insan insanaa bu kadar hakaret haksızlık etmemeli.

İlla geçmiş önemli ise Mazisi kupa dolu terim bile yapamadı.herşey geçmiş değil.belki bu klüple aşısı tutacak torentin.adama istediği yemeği yapması için malzemesini al mutfağı bi teslim et .sonra gereken asma kesmeyi yap

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş 18-19 yıl öncesi veya kaç takım çalıştırması ya da yaşı 60 olması kendini geliştirmemişsse önemlidir ,naçizane düşüncem.adam en üst seviye takımlarıyla yıllar geçirdi kendini geliştirmiş inancındayım.ben gözlemlerimde bunu düşünüyorum,haa yanılamaz mıyım ?yanılabilirim ama bunun için adamın istedikleri transferleri yapılanmayı yapmak lazım.adamın devraldığı takım ,hatta takımda tek değil klüp olabilecek en kötü haldeydi.herkes kavgalı seninle oyuncularla doğru dürüst ilgilenen yönetim yok ,florya dağılmış adamla dalga geçiyorlar pc yokmuşta şu yokmuşta ,yahu allah için bu nasıl dalga geçilecek bi durum olabilir.adamın başına gelen birimizin iş hayatında başına gelsin çeker gideriz belki nereye düştük diye,en ağırıda hadi başımıza gelse düzenlerim diye düşünsen bile sana medyasından taraftarına herkes küfür hakaret ediyor ve sen gene işini yapmaya çalışıyorsun .adam gs diyor genede oyun diyor taktik teknik diyor gene de eleştiriliyor futbol konuşuyor küfür hakaret.yani böyle bi ortamda adam işini yapmaya çalışıyor.insan insanaa bu kadar hakaret haksızlık etmemeli.

İlla geçmiş önemli ise Mazisi kupa dolu terim bile yapamadı.herşey geçmiş değil.belki bu klüple aşısı tutacak torentin.adama istediği yemeği yapması için malzemesini al mutfağı bi teslim et .sonra gereken asma kesmeyi yap

Abi adam 04/05 kümeye düsürmüs bir takiminI

okan buruk geliyorsa ekibini iyi kurmalı italyan birileride olmalı yayında bence

Okan ardayla felan filan dost ahbab kadrosu kurarsa gs yide kendinide mahveder.eğer gerçekten gs yi seviyorsa iş başka dostluk başka düşüncesiyle hareket etmeli.ben artık bu klüpte ne işini yapmaya çalışanın kovulmasını ne de işini yapmayanın torpille durmasını görmek istemiyorum.babamda olsa artık bu durumları yaşatanın gözünün yaşına bakılmasın.millet rızkını veriyor bu klübe.arda turan artistlik etsin diye değil ömer bayram fitness yapsın diye değil.

Abi adam 04/05 kümeye düsürmüs bir takiminI

Renktaş terimde küme düşürüyordu nerdeyse.demek istediğim kendini geliştirmiş olması önemli .geçmişinde küme düşürmüş diye adam hep böyle kaldı anlamı çıkmıyor.ben mesela bizdeki torenti başarılı buluyorum.adam kendi istediği hemen hemen hiç bi durum olmadığı gibi hertürlü sıkıntınında yaşandığı bi camiada oyuncular onun dediğini yaptığında gayet iyi oyun oynandığını düşünüyorum.

Renktaş terimde küme düşürüyordu nerdeyse.demek istediğim kendini geliştirmiş olması önemli .geçmişinde küme düşürmüş diye adam hep böyle kaldı anlamı çıkmıyor.ben mesela bizdeki torenti başarılı buluyorum.adam kendi istediği hemen hemen hiç bi durum olmadığı gibi hertürlü sıkıntınında yaşandığı bi camiada oyuncular onun dediğini yaptığında gayet iyi oyun oynandığını düşünüyorum.

Neye göre bizde basarili buldun? Bunu cidden merak ediyorum.
Barcayi bosuna gözünde büyüttü, anadolu maclarinda cok kötüydük. Iyi oynadigimiz 2 mac var : ts + bjk

Hocam bizi ayak tenisi ve pastalı kutlamada kurtarıp antrenman yapan takıma dönüştürdü, Floryadaki gerçek cimbomluların (!) ipliğini de pazara serdi.

Ancak taktikmiş futbol oynatmakmış oyun okumamış hocamda yok. Gençlere yönelmek hiç yok. Uyumadın bize.

Fatih Terim sonrası sancılı dönemi bir şekilde Torrent'i feda edip aştık.

Hocam görevini yaptı.

Güle güle hocam. Yolun açık olsun.

Neye göre bizde basarili buldun? Bunu cidden merak ediyorum.
Barcayi bosuna gözünde büyüttü, anadolu maclarinda cok kötüydük. Iyi oynadigimiz 2 mac var : ts + bjk

Yazdım hepsini gene yazayım

Birincisi yönetim yok ortada herkes kavgalı,takımla hocalarla ilgilenen yok nerdeyse ne olacağı kestirilmeyen bi ortam

Geliyorsun dakika bir küfür hakaret yiyorsun ama o ortamda futbol konuşuyorsun bişeyler yapmaya çalışıyorsun

İş ahlakı olmayan ve tembel olan ,ayrıca yetersiz olan oyuncularla çalışıyorsun(işte o saydığın ts karga maçını örnek veriyorsun orda ortaya çıkıyor oyuncu grubunun hocaları yediği)eğer gerçekten torentin analizlerine oyununu oynamak isteselerdi her maç ts bjk performansı görürdün)

Ataklarda daha ne yaptığını bilerek ,duran toplar ,sahaya yayılım,bek kanat ilişkisi

Kadro olarak Şişik ve bayaa kötü bi yapılanma olmasına rağmen net bi kadro belirlemek ve antrenmanda en iyi performansı göstereni oynatmak.bu maç o olmadı fantazi peşinden koşmamak sürekli kadroyla oynamaması.mesela çok kişi ulan gene mi babel derken ben adamın antrenmanda kim yüzde yüzünü veriyorsa ve oynanan oyuna en uygun kimse o oynuyor açıklamasından sonra dedimki bu babelden formayı alamayan varsa yazıklar olsun.çoğu kişi gene mi babel derken bende babelden formayı alamayacak kadar antrenmanda didinmeyen oyuncuya kızıyordum.

Barcelo herzaman barcadır cl almış takıma 4 attılar.frankfurtla bizim aramızda dağlar kadar fark var.adamlar tümüyle kurumsal çalışıyor sen kötü yönetiliyorsun kötü yapılanıyorsun iş ahlakı mental çevikliği olmayan oyuncularla oynuyorsun ,doğal olarak barcadan çekinerek oynaman lazım,sende frankfurt gibi düzenli profesyonel şekilde yönetilseydin barcayı elerdin o kadar çekinmezdin.

Benim vurgu yaptığım şey bu işte.torent gelmiş sensibile gelmiş campos gelmiş daha adamlarla onların bi arada tam bi transfer sezonu yaşamışssın 3 ay sonra hepsini değiştiriyorsun.sen böyle devam edersen kalıcı hiç bi başarın olmaz.dün tudor bugün torent yarın rose.değişmesi gereken bizim yaklaşımımız olmalı artık.avrupadaki yapılanmalara sistemlere gıpta ile bakıyorsak onların yaptığını yapmalıyız.3 ayda bir değil hiç olmazssa yaz kampında hoca ve sportif direktörüne güvenip bi sezon iş yapman lazım.

+sı olmadı.

Good bye Dome.

Ha bugün ha yarın açıklanır vedası.

Gracias Domè

Yolun acik olsun

Icini ferah tut

Dogrularin bir gun ortaya cikmak gibi kotu bir huyu vardir

Geri
Üst Alt