ft soruyu kim sormuş diyince felç geçiren heyet nerde

Donumuza kadar alir bu 3kagitci haydut

hakkaten taraftarı anlamıyorum ... biri antipatik gelsin kendilerine her yaptıklarına kılıf buluyorlar.

burda laf edilmesi gereken kameraman ve muhabir ...torrent değil... burda artniyetli bakarsan yarın öbür gün mızmızlanmican hiç bir şey için. illet oluyorum tivitter taraftarına.

Torrent gibi kısa teknik direktörlük kariyeri başarısızlıklarla dolu, giderken tazminat almayı ihmal etmeyen, 60 yaşında gelecek de vaadetmeyen bir kişiyle nasıl bu kadar tazminat maddesi içeren bir sözleşme imzalanır akıl almıyor. Burak Elmas’ı bir kez daha saygıyla anıyorum.

Bi dk yav adama ne diye yüklenmektesiniz ? Gelmeyin şu linç mantığına ...

adamı yollayan BİZİZ , kontratı yapanda eski yönetim... adam verin alacağımı deyince ne diye laf yesin? 5 ay burda görev yapmış (ilk ayonda ve son 2 ayında yemediği laf kalmamış) adamdan aidiyat hissi ile "Ay hiç sıkıntı yok , cimbomum şampiyon olsun bana yeter" mi dicek sanıyorsunuz...

tivitter taraftarı gelecek galyana zaten , şurda gelmeyiverin.

GİTSENE BİRADER

Tamamen Belmas ın hatası. Çok saçma sapan bir şey yaptı. Daha erken davranıp Okan ı getirse geçem sene şampiyonluğa bile oynayabilirdik.

Hocami sevdigim biraz daha sabredilmesini istedigim haksizlik edildigini dusundugumu herkes biliyor... Yine de paragoz oldugu gercegini degistirmez.

Geri
Üst Alt