- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Şu videoda 35.sn'de şapkalı olan kel değil mi? Top atıyor sürekli.
Fadıl o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu videoda 35.sn'de şapkalı olan kel değil mi? Top atıyor sürekli.
En iyi halinde ligin " en caydırıcı" stoperiydi.Adam yere düştüğünde takla atarak kalkıyordu.Hangi rakip görse irkiliyordu.Kadrodaki bütün stoperleri yedeğe oturtur, 10 kişi bile oynarız.
Ekli dosyayı görüntüle 147014
Luyindama, Nelsson, Marcao, kesinlikle kötü takım değiliz bu oyuncuların performansını üst düzeye çıkartabilirsek kolay kolay gol yemeyiz tabi takım savunması da önemli taktik anlayışı da UEFA maçlarında zaten 6 maçta 3 gol yedik deplasmanda hiç gol yemedik oyuncularımız iyi biz iyi bir takımız sadece Kerem, Morutan, Cicaldau, Mohammed, Halil, Berkan gibi genç oyunculara özgüven vermek gerekiyor ve bunlara önderlik edecek bir kaç tane tecrübeli oyuncu lazım.. Bu gazı kaçmış kolaya benzeyen eski teknik ekibin yapamadığı şeydi yoksa hatırlayın Mohammed'in ilk geldiği zamanı adam çerez gibi goller atıyordu bir de şimdiki haline bakın yolda zor yürüyor.Kadrodaki bütün stoperleri yedeğe oturtur, 10 kişi bile oynarız.
Ekli dosyayı görüntüle 147014
Düşük İq hakaret olarak dile getirmedim aslında oyun zekası düşük manasında dile getirmiştim affola.ilk kısıma katılsam da sondaki hakaret nedeniyle raporladım helal et rdaş
Ekli dosyayı görüntüle 147017
Bak simdi sat diyorum. 2-3 ay icinde 10TL nin altina inecek.
Adam taktik dehası ve taktiğine çok bağlı ve güveniyor. Rakibe göre oyun planı yapmayı çok iyi biliyor.
Oyuncular ve Türkiye ile anlaşırsa olur bu iş.
"Haydi koçum" yerine oyunun taktik kitabını yazanlar gibi hocalar bizim memlekette tutar mı göreceğiz..
Alttaki yorumlara göre Amerika'yı coşturmuş sonra flamengo'ya gidince Jorge Jesus Sonrası sabırsız davranmışlar..
Futbol felsefesini "5 saniye" olarak özetleyen Domenec Torrent, "Bu bir oyun. Topu ya 5 saniye içinde geri kazanırsın, ya da kazanamazsan geri çekilip rakibi karşılarsın" ifadesini kullanıyor. Tecrübeli hoca ayrıca çabuk, birlikte ve geniş alanda oyun felsefesini benimsiyor. Domenec Torrent'in taktiğinde geçiş hücumları da çok büyük bir önem taşıyor.
Yada faul ile durduruyorlar. Çok güzel bi sistem aslinda. Aninda bogacaksin rakibiFutbol felsefesini "5 saniye" olarak özetleyen Domenec Torrent, "Bu bir oyun. Topu ya 5 saniye içinde geri kazanırsın, ya da kazanamazsan geri çekilip rakibi karşılarsın" ifadesini kullanıyor. Tecrübeli hoca ayrıca çabuk, birlikte ve geniş alanda oyun felsefesini benimsiyor. Domenec Torrent'in taktiğinde geçiş hücumları da çok büyük bir önem taşıyor.
bu kadarınada pes