- 24 Temmuz 2021
- 52
- 10
- 83
Gelince sevinenler gitsin diye ilk yaygarayi baslatacak olanlar...sene sonu gider...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuk amatör scoutmuş. Kısa bir analizi de var hocayla ilgili. Siledebilirdi paylaşımı ama yapmamış düzgün birine benziyor.
yerli çetesinden bazı abiler sabote edebilir. gençlerde sıkıntı olmaz ama.Hocadan çok umutluyum.
Genelde çift antrenman nedeniyle oyuncuların sabote edebileceği görüşü hakim.
Ben buna katılmıyorum;
1- Çok genç ve yeni oyuncumuz var. Hoca ile uğraşmak yerine gözüne girmeye çalışırlar.
2- Bir kaç maçta hakkaniyetli bir forma dağılımı yaparsa gençler forma savaşına girerler.
3- FB ve BJK deki gibi "Papaz" tabir edilen oyuncumuz çok yok. Yani örgütlenemez, taraftar toplayamazlar. En fazla kendileri sererler ve forma bulamazlar.
4- Başkan FT'yi göndererek kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını göstermiş oldu. Oyuncuların ayağını denk almaları gerektiği mesajını aldıklarını düşünüyorum.
5- Yine başkanımız önceki dönemlerden çok fazla yöneticilik tecrübesine ve ne oyuncu ne de teknik ekibin dolduruşuna gelecek gibi görünmüyor.
Özetle güzel günler göreceğiz....
hocamın üstüne yok be..Hocamiz cok karizmatik değil mi. Hollywoddan çıkmış gibi bir hali var. Helal olsun hocama.
dayının her yerde kelimesi var
fatih hoca niye hiç başka takım çalıştırmıyor. milli takım-galatasaray ikileminden biraz uzaklaşması lazımbunlarda utanma yok kuntzun mac performansını bekliyormus
bunun nazını tribini kim ceker rtaşfatih hoca niye hiç başka takım çalıştırmıyor. milli takım-galatasaray ikileminden biraz uzaklaşması lazım
adam ismail çipenin kaleci olmadığını hemen anlamış. bi de gidip sözleşme uzattılarDomenec Torrent, antrenmanda oynanan çift kale maçta kalede Jankat Yılmaz ve Berk Balaban'a görev verdi.