Pazarı iple çekiyorum. Bu sezon ilk defa ekibimizi merakla takip edeceğim. Terim döneminde kanalları zaplarken yanlışlıkla maca denk gelmiyim diye tvnin fişini cekiyordum. Bana tekrar bu duyguları yaşattığın icin tskler Imparatorrent.
Taahhüdüm bitiyordu. Mecbur yenileyeceğim Digitürkü

Pep Guardiola: "Domenec çok önemli bir taktisyen. Disiplinli ve çalışkan. Dome kesinlikle doğru tercih. Maçlarını izleyeceğim. Artık ben de Galatasaray'ı destekleyeceğim." (Sözcü)
Klopp saflarından ayrılmış bulunuyorum, kalben hoşgeldin dünyanın en iyisi ❤️ Kullanmadığınız, kenarda köşede kalmış 6 no veya kaleci varsa gönderir misiniz eski dostunuza

Yanlis anons

Ftnin td,marc in antrenor oldugu hayati daha fazla kaldiramazdim

Başarı hocaya başarısızlık Burak elmasa yazar.bu orta saha ile başarılı olması imkansız.Ft ile b.elmas takımı mahfetti bu adamdan mucize beklememek gerekli.Bu takımı ligde tutsun bence yeterli.belmas orta saha ve 1 kanat almazsa ciddi korkular yaşarız.

emin değilim, herifin pro lisansı da var gözüküyor.

paşa'da tercümanmış ama yardımcı antrenör yazıyor.

yav adam trde görev yaptığını için ispanyol kontenjanından hocanın yanına verilmiş işte. alışma sürecini atlatmasına yardımcı olur, kültürü öğretir. altı üstü tercüman bu kadar tatavaya ne gerek var. hem yarışmalara katıldıysa ne olacak abi adam kraliyet ailesi mensubu mu? katılamaz diye bi kuralları mı var

torrent'i şikeciler getirseydi antu'daki yorumu görür gibiyim
"pep de seneye yardımcılık yapmaya gelecek"

Eğer uzun vadeli düşünülüyorsa Fatih Terim den sonra gelmesi onun için şanssızlık kendisine üzüldüm. Bütün yükü bu çekecek geçici bir isimle yarım sezon atlatılıp gelse daha başarılı olurdu işi çok zor yönetim daha iyi bir strateji uygulayabilirdi.

Geri
Üst Alt