hocayla ilgili en büyük korkum geldiği ekol

ekol derken tikitakayı kastetmiyorum

takıntılı hocalar grubu var benim zihnimde bir de pragmatik hocalar

son 2 seneye kadar pep, nagelsman, sarri, bielsa gibi hocalar biraz takıntılı adamlar

bu takıntıların başrında tabi topa sahip olma veya oyun kuruluşunun hep aynı şekilde olması gerektiği fikirleri geliyor

gittikleri her takımı da buna uydurmaya çalışıyorlar

klopp conte gibi hocaları hep daha pragmatik grupta görmüşümdür

şüphesiz onlarında kafalarında bir şablon var ama yeni gittikleri takımda ilk önce pragmatik davranmaları daha önemli özellikleri

takıntılı hocaların çok üst düzey takımlar hariç zorlanabilirler gibi gelmiştir hep bana

umarım hocam pragmatiktir
Possession oynatmaya çalışacaktır ancak omurga ona uygun değil. Takviye gelmediği takdirde ne yapar, taktiksel esnekliği var mı ben de merak etmekteyim.

Possession oynatmaya çalışacaktır ancak omurga ona uygun değil. Takviye gelmediği takdirde ne yapar, taktiksel esnekliği var mı ben de merak etmekteyim.

fatih hocanın da saha içi en büyük sorunu buydu oysa mohammed varken kendisinin possession oyunundan daha iyi bildiği baskıyla geçiş oynasa daha iyi olurdu ki avrupa böyleydi

gerekirse mohammede şişirip basardık orada

hakan ile yıllarca yaptık bunu

Guardiola 'nın Yardımcısı geldi diyorlar...

Biz Guardiola'nın Şefini de gördük (F. Rijkaard) !!!

tumblr-m4nne0daad1qlvmbqo1-1280.jpg

fatih hocanın da saha içi en büyük sorunu buydu oysa mohammed varken kendisinin possession oyunundan daha iyi bildiği baskıyla geçiş oynasa daha iyi olurdu ki avrupa böyleydi

gerekirse mohammede şişirip basardık orada

hakan ile yıllarca yaptık bunu
Hocanın en büyük hatası zaten. Possession iyi güzel ama uygulayacak kadro ideal değil. O oyuna uygun, hazır oyuncuları da öyle ha deyince alamazsın. Masraflı. Daha hibrit bir oyun oynamalıyız.

Geri
Üst Alt