Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.021
- 8.370
- 2.368
Bugün bir yardımcı antrenör daha gelmiş o da duran top çalışmaları konusunda iyiymiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Possession oynatmaya çalışacaktır ancak omurga ona uygun değil. Takviye gelmediği takdirde ne yapar, taktiksel esnekliği var mı ben de merak etmekteyim.hocayla ilgili en büyük korkum geldiği ekol
ekol derken tikitakayı kastetmiyorum
takıntılı hocalar grubu var benim zihnimde bir de pragmatik hocalar
son 2 seneye kadar pep, nagelsman, sarri, bielsa gibi hocalar biraz takıntılı adamlar
bu takıntıların başrında tabi topa sahip olma veya oyun kuruluşunun hep aynı şekilde olması gerektiği fikirleri geliyor
gittikleri her takımı da buna uydurmaya çalışıyorlar
klopp conte gibi hocaları hep daha pragmatik grupta görmüşümdür
şüphesiz onlarında kafalarında bir şablon var ama yeni gittikleri takımda ilk önce pragmatik davranmaları daha önemli özellikleri
takıntılı hocaların çok üst düzey takımlar hariç zorlanabilirler gibi gelmiştir hep bana
umarım hocam pragmatiktir
Bugün bir yardımcı antrenör daha gelmiş o da duran top çalışmaları konusunda iyiymiş.
Possession oynatmaya çalışacaktır ancak omurga ona uygun değil. Takviye gelmediği takdirde ne yapar, taktiksel esnekliği var mı ben de merak etmekteyim.
gscforum güzel amaYo Enson @Keramettin TANRIVERDİ ye yagcilik yaptigimda Banlamisti beni onun icin adminlerin nerde ne zaman ne yapacagi belli olmuyor.
Hocanın en büyük hatası zaten. Possession iyi güzel ama uygulayacak kadro ideal değil. O oyuna uygun, hazır oyuncuları da öyle ha deyince alamazsın. Masraflı. Daha hibrit bir oyun oynamalıyız.fatih hocanın da saha içi en büyük sorunu buydu oysa mohammed varken kendisinin possession oyunundan daha iyi bildiği baskıyla geçiş oynasa daha iyi olurdu ki avrupa böyleydi
gerekirse mohammede şişirip basardık orada
hakan ile yıllarca yaptık bunu
Bu adamın eline iki tane iyi orta saha verebilseydik Tr'de çok başarılı olurdu. Çokta iyi olmayan bir kadroyla müthiş ofans oynayarak başlamıştık.Guardiola 'nın Yardımcısı geldi diyorlar...
Biz Guardiola'nın Şefini de gördük (F. Rijkaard) !!!
![]()
Aynen tanışma yemeği olacak falan olacak sanırımkaynaşma bişeysileri olacakmış sanırım, sohbet muhabbet tanışma cart curt olacak
Sanıyorum tüm ekibin ve floryanın tüm herkesin yerlerinin dolması bekleniyor herhalde. Bir de Fatih hoca ile fesih işlemleri vardır onlar bekleniyordur.adamlar korkudan
hoşgeldin torrent açıklaması yapamadı yav
![]()
bu işi bile beceremiyorlarSanıyorum tüm ekibin ve floryanın tüm herkesin yerlerinin dolması bekleniyor herhalde. Bir de Fatih hoca ile fesih işlemleri vardır onlar bekleniyordur.
Yönetim için söylüyorsan katılıyorum hala tesisler ile ilgili bir gelişme yok hemen istifa. Torrent için söylüyorsan katılmıyorum.bu işi bile beceremiyorlar
istifa acilen
ha