- 3 Haziran 2015
- 54.019
- 62.075
- 3.963
Font boyutu 9 olarak yazmaya basladim bu baslikta basarili olursa adim adim font boyutunu degistirebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gümbür gümbür geliyoruz.
Bende tersini düşünüyorum, yaptığımıza ettiğimize karşılamasın hocası olarak seçtiklerini düşünüyorum. Hıncal gibi takip etcem kendisini, zaman gösterecek ak koyun kara koyunu.Ben çok sağlam Terimciyimdir gönderilme şeklide çok yanlıştı ama yerine getirilebilecek en uygun profilin geldiğini düşünüyorum.Löw stili kariyerli bir hoca istemezdim hem yıllık 3-4 vereceksin başarısız olursa kulüp batırır,yerli hiçbir isim olmaz kralı Terim zaten o zaman neden gönderdin denir.Torrent ise hem kendini tek başına kanıtlamak için gelebileceği en iyi yer,kariyer olarakta tarihin en iyi teknik adamının yıllarca 1.yardımcılığını yapmış ve maaşıda yüksek değil umarım bir oyun sistemi oturtup başarılı olur.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu göte hep like veresim geliyor
Anlattıklarınıza bakılırsa yanlış bir zamanlama yapmış diyebiliriz. Maalesef şu an da yanlış bir zamanlama. Kaosun hüküm sürdüğü bir ülkede önemli bir hoca ile yollarını ayıran, yoğun baskı olacak olan bir kulübe devre arası geliyorsun. Büyük cesaret hedefleri olan bir hoca için. Umarım bu adama sahip çıkar yönetim. Ve taraftarımız da sabır gösterir.New York'ta 1.5 sezonu var aslında. 2018'de Man City rekor kırarak 100 puanla şampiyon olduktan sonra ayrılıyor NYCFC'ye geçiyor ama Amerika'da basbayağı sezon ortası. Geldiğinde New York doğu konferansında üçüncü, kendisi de sezonu üçüncü bitirip playoffta eleniyor. Ertesi sezon, ilk tam sezonunda konferans şampiyonu oluyor ve dediğin gibi yakaladığı puan ortalamasını yakalayabilen yok. Yalnız yine playoffta çeyrek finalde elenmiş ki Pep de knockout formatında çok iyi bir hoca değil. Bu tip oyun sistemi turnuvalarda yol kazasına uğrayabiliyor ama lig formatında en iyi sistem açık ara.
Flamengo süreci Tudor'u andırıyor. Orada da lig başlamadan bir hafta önce gelmiş adam ve kötü bir başlangıçtan sonra çok iyi ilerliyormuş covid ve sakatlıklarla sezon dağılmış. Sonrasında gelen herif bunun kadar puan toplamış ve şampiyon olmuşlar bence de ortada bir başarısızlık yok, Brezilya futbol iklimi aynı bizimki gibi zaten.
Medya süreci, taraftar reaksiyonu, camia içi dengeler doğru yönetilir hocaya sabır gösterilir doğru ortam verilir transferde de akıllı hamleler yapılırsa bence çok iyi bir noktaya gelebiliriz. Kesinlikle kötü bir hoca değil, çoğu röportajında Avrupa'da İspanya Almanya veya İngiltere'de çalışma isteğini yinelemiş. New York'tan bu yüzden ayrılmış, beklediği teklif gelmeyince de Brezilya'nın en büyük takımını reddetmemiş.
Bence nasıl ki aldığımız oyuncuların Avrupa hedefi olması üzerine koyarak ilerleyecek olmaları yararımıza, bu adamda da aynı motivasyon var ve aslında biz bir nevi en iyi şansıyız. Elinden geleni yapacağına işini boşlamayacağına eminim. Başarılı olacak yetkinliği zaten mevcut. Umarım Brezilya'da iğrenç futbol iklimlerinde hayatta kalmayı öğrenmiştir. Burak Elmas'a kaderinin Torrent'in kaderine bağlı olduğunu hissettirirsek o da gerekenleri yapar diye ümit ediyorum.
Vur de vuralım öl de ölelim hocam.
Şu an kim gelse yanlış zamanlama olacaktı sanki. Hiçbir hocaya uygun çalışma ortamı yok, belki Okan Buruk daha az tepki alırdı örneğin ama ona da rahat ettirmezlerdi.Anlattıklarınıza bakılırsa yanlış bir zamanlama yapmış diyebiliriz. Maalesef şu an da yanlış bir zamanlama. Kaosun hüküm sürdüğü bir ülkede önemli bir hoca ile yollarını ayıran, yoğun baskı olacak olan bir kulübe devre arası geliyorsun. Büyük cesaret hedefleri olan bir hoca için. Umarım bu adama sahip çıkar yönetim. Ve taraftarımız da sabır gösterir.
Alışmışız tabi “ Hocam ne yapalım , tamam hocam , siz ne düşünüyorsunuz hocam , kimi alalım hocam” tarzı yancı yardımcılara. Bana da tuhaf geliyor böyle haberler..........
![]()
Davide Ancelotti is Real Madrid's mastermind behind the scenes
Football is often a reflection of mood and right now Real Madrid are in complete euphoria. There is harmony, happiness and good understanding among the squad, though Carlo Ancelottwww.marca.com
Mesela şu haberin videosu düşmüştü senin için aradım ama silinmiş bulamadım.
Ancelotti’nin oğlu yardımcı antrenör ama baya geliştirmiş kendini. Atletico maçından önce Benzemaya diyor ki sağdan biri geldiğinde ceza sahası çizgisinin orda bekleyeceksin , sana gelecek ve vuracaksın.
Çalıştığı şey birebir oluyor ve gol. Yardımcı sana derbi almış oldu anlatabiliyor muyum?
GüldürdünTorrent reisin askerleriyiz, 1 torrentci 5 tane terimciyi yok eder
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rüyasında bile olmayacak bir şeyGüldürdün
Pes pese galibiyetler gelince en fanatik terimci bile bizim yanimiza gelecekRüyasında bile olmayacak bir şey
Gülmekten başka çarem yokPes pese galibiyetler gelince en fanatik terimci bile bizim yanimiza gelecek
Küme düsmezsek iyiPes pese galibiyetler gelince en fanatik terimci bile bizim yanimiza gelecek
Torrent reisin askerleriyiz, 1 torrentci 5 tane terimciyi yok eder