Zaten bir kac gün antremanla o.maca cikacak en hayal.perest bile bu sartlar da cok birsey beklememesi gerek. 3-4 mac gecsin o vakit oynatmak istedi oyun iyice sekillenir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk belirtiler duran top organizasyonu

Sonra kondisyon ve topu kalenin içine atma becerisi. Oyuncu grubu isterse bir hocayı güzel sabote edebilir ama duran toplar yapılan organizasyonlar bilgi verecektir.

İlk Hatay maçıyla yerin dibine sokulmaz inşallah

Bu takımı ilk günden klopp gelse kurtaramaz
Hatay & Kasımpaşa ve Trabzon maçları peşpeşe 1 hafta içinde oynanacak. İşin açıkçası değil Torrent Pep Guardiola kendisi gelse takıma sihirli bir dokunuş yapabilir mi ? Bence yapamaz

Çünkü iş taktik/teknik olayını aşmıştı Fatih Terim in son döneminde artık futbolcularımız psikolojik olarak çökmüştü kalemize gelen ilk şutlar hep gol oluyor bir türlü o reaksiyonu veremiyorlardı. Yani sahada takım olmayı geçtim bireysel olarak bile bir reaksiyon veremiyorlardı oyuncular. Benim Torrent den ilk beklentim oyuncuları psikolojik olarak toparlaması yönünde

İş öyle bir boyuta gelmişti ki Marcao son maçlarında faciaydı, Berkan ilk geldiği hali ile alakası yok, Morutan ilk geldiğinde de çok süper olmasa bile bireysel yeteneğiyle kaç tane maçı çözdü adam ayağının tozuyla. Sonra Cicaldau tamam dedik oyunu çok doğru oynuyor hep mantıklı kararlar veriyor hata yapmıyor vs. diyorduk ama adam futbolcu olduğunu unutmuş gibi son dönemde. Mostafa Mohamed in geçen seneki haline bakıyoruz bu haline bakıyoruz alakası yok, ne bileyim Muslera inanılmaz geri gitti Luyindama çok çok saçma şekilde bir çöküş yaşadı

İlk olarak çalıştığı oyuncu grubunu yeniden futbolcu olduğuna inandırsın Torrent teknik/taktik boyutunu anca Alanya & Kayseri ve Göztepe maçlarında konuşuruz nasıl bir etki ettiğini o zaman yorumlarım. Bunun haricinde şu maçlarda adamı günah keçisi etmek saçma geliyor bana. Bu takım ligde son 9 maçta 1 galibiyet alabildi beklentimi ona göre ayarlıyorum işin açıkçası

Hatay & Kasımpaşa ve Trabzon maçları peşpeşe 1 hafta içinde oynanacak. İşin açıkçası değil Torrent Pep Guardiola kendisi gelse takıma sihirli bir dokunuş yapabilir mi ? Bence yapamaz

Çünkü iş taktik/teknik olayını aşmıştı Fatih Terim in son döneminde artık futbolcularımız psikolojik olarak çökmüştü kalemize gelen ilk şutlar hep gol oluyor bir türlü o reaksiyonu veremiyorlardı. Yani sahada takım olmayı geçtim bireysel olarak bile bir reaksiyon veremiyorlardı oyuncular. Benim Torrent den ilk beklentim oyuncuları psikolojik olarak toparlaması yönünde

İş öyle bir boyuta gelmişti ki Marcao son maçlarında faciaydı, Berkan ilk geldiği hali ile alakası yok, Morutan ilk geldiğinde de çok süper olmasa bile bireysel yeteneğiyle kaç tane maçı çözdü adam ayağının tozuyla. Sonra Cicaldau tamam dedik oyunu çok doğru oynuyor hep mantıklı kararlar veriyor hata yapmıyor vs. diyorduk ama adam futbolcu olduğunu unutmuş gibi son dönemde. Mostafa Mohamed in geçen seneki haline bakıyoruz bu haline bakıyoruz alakası yok, ne bileyim Muslera inanılmaz geri gitti Luyindama çok çok saçma şekilde bir çöküş yaşadı

İlk olarak çalıştığı oyuncu grubunu yeniden futbolcu olduğuna inandırsın Torrent teknik/taktik boyutunu anca Alanya & Kayseri ve Göztepe maçlarında konuşuruz nasıl bir etki ettiğini o zaman yorumlarım. Bunun haricinde şu maçlarda adamı günah keçisi etmek saçma geliyor bana. Bu takım ligde son 9 maçta 1 galibiyet alabildi beklentimi ona göre ayarlıyorum işin açıkçası
şu anda yüzde %50'lik kitle hatay maçı kötü giderse istifa demek için aportta gözlerimle gördüm

şu anda yüzde %50'lik kitle hatay maçı kötü giderse istifa demek için aportta gözlerimle gördüm
%60 hatta

Burak Elmas yönetimine tepki göstersinler Fatih Terim takımı neden bu hale getirdi tepki göstersinler futbolculara neden oynamıyorsunuz diye tepki göstersinler hatta taraftara neden maçlar gelmiyorsunuz takımı yalnız bırakıyorsunuz diye tepki göstersinler ama bu adamın ne suçu günahı var merak ediyorum. Daha adam İstanbul a adım atar atmaz Türkçe tweet atmak zorunda kalıyor, ne bileyim adamın İnstagram sayfasında, Twitterda küfürler havada uçuşuyor

Adama yardımcı teknik adam diye neden sövüyorlar çok merak ediyorum, Torrent miydi ligde oynadığımız 20 maçta 7 galibiyet 7 mağlubiyet almamızın suçlusu ? Veya Torrent mi dedi Burak Elmas a Fatih Terim i kovup yerine beni getirin diye ? Hepsini geçtim Fatih Terim bu takımın başına 4. kere geldiğinde 17/18 18/19 19/20 20/21 ve 21/22 sezonları olmak üzere 5.sezonunu yaşıyordu kadrodaki oyuncuların hepsini Fatih Terim kendi belirledi ya doğrudan onun döneminde transfer edilmiş olanlar ya da bile isteye Fatih Terim in kadroda tuttuğu adamlar bu oyuncu grubu çok merak ediyorum Fatih Terim kendi kurduğu kadrodan ne kadar verim alabildi ki şimdi Torren 3 gün yapacağı antrenmanlar ile ne kadar verim alabilecek ?

İşin açıkçası şu bulunduğumuz konumda en suçsuz adam Torrent olabilir, en son tepki göstereceğim adam da o umarım taraftar bunun ayrımını yapabilir diyorum da hiç sanmıyorum daha adam resmi sözleşmeye imza atmadan küfür kıyamet sosyal medya

Geri
Üst Alt