- 26 Kasım 2012
- 179.324
- 241.481
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Fatih Terim
Zaten bir kac gün antremanla o.maca cikacak en hayal.perest bile bu sartlar da cok birsey beklememesi gerek. 3-4 mac gecsin o vakit oynatmak istedi oyun iyice sekillenir.İlk Hatay maçıyla yerin dibine sokulmaz inşallah
Bu takımı ilk günden klopp gelse kurtaramaz
bayılanlar olmuş yarıda kesmişler.2 saat antrenman az değil mi?
İlk belirtiler duran top organizasyonuZaten bir kac gün antremanla o.maca cikacak en hayal.perest bile bu sartlar da cok birsey beklememesi gerek. 3-4 mac gecsin o vakit oynatmak istedi oyun iyice sekillenir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim döneminde günde 3-4 saat değil miydi antrenman?bayılanlar olmuş yarıda kesmişler.
Takımın muhabiri 2 saate baya uzun sürdü diye şaşırıyor farkındaysanız terim döneminde günde 3-4 saat olsa 2 saate neden şaşırsın ki?Terim döneminde günde 3-4 saat değil miydi antrenman?
Hatay & Kasımpaşa ve Trabzon maçları peşpeşe 1 hafta içinde oynanacak. İşin açıkçası değil Torrent Pep Guardiola kendisi gelse takıma sihirli bir dokunuş yapabilir mi ? Bence yapamazİlk Hatay maçıyla yerin dibine sokulmaz inşallah
şu anda yüzde %50'lik kitle hatay maçı kötü giderse istifa demek için aportta gözlerimle gördümHatay & Kasımpaşa ve Trabzon maçları peşpeşe 1 hafta içinde oynanacak. İşin açıkçası değil Torrent Pep Guardiola kendisi gelse takıma sihirli bir dokunuş yapabilir mi ? Bence yapamaz
Çünkü iş taktik/teknik olayını aşmıştı Fatih Terim in son döneminde artık futbolcularımız psikolojik olarak çökmüştü kalemize gelen ilk şutlar hep gol oluyor bir türlü o reaksiyonu veremiyorlardı. Yani sahada takım olmayı geçtim bireysel olarak bile bir reaksiyon veremiyorlardı oyuncular. Benim Torrent den ilk beklentim oyuncuları psikolojik olarak toparlaması yönünde
İş öyle bir boyuta gelmişti ki Marcao son maçlarında faciaydı, Berkan ilk geldiği hali ile alakası yok, Morutan ilk geldiğinde de çok süper olmasa bile bireysel yeteneğiyle kaç tane maçı çözdü adam ayağının tozuyla. Sonra Cicaldau tamam dedik oyunu çok doğru oynuyor hep mantıklı kararlar veriyor hata yapmıyor vs. diyorduk ama adam futbolcu olduğunu unutmuş gibi son dönemde. Mostafa Mohamed in geçen seneki haline bakıyoruz bu haline bakıyoruz alakası yok, ne bileyim Muslera inanılmaz geri gitti Luyindama çok çok saçma şekilde bir çöküş yaşadı
İlk olarak çalıştığı oyuncu grubunu yeniden futbolcu olduğuna inandırsın Torrent teknik/taktik boyutunu anca Alanya & Kayseri ve Göztepe maçlarında konuşuruz nasıl bir etki ettiğini o zaman yorumlarım. Bunun haricinde şu maçlarda adamı günah keçisi etmek saçma geliyor bana. Bu takım ligde son 9 maçta 1 galibiyet alabildi beklentimi ona göre ayarlıyorum işin açıkçası
%60 hattaşu anda yüzde %50'lik kitle hatay maçı kötü giderse istifa demek için aportta gözlerimle gördüm
biraz oyun planı taktik vs görürsem o yeter bana, iyi yolundayız o zamanİlk Hatay maçıyla yerin dibine sokulmaz inşallah