Rijkaard bizden sonra antrenörlüğü bıraktı zaten. Bence o adamla karşılaştırmak anormal mantıksız olur adam çünkü bize çalışmaya gelmemişti çok bariz, Barış ve Sarpla total futbol oynatıyordu:d Domenec Torrent'in son şansız biziz gibi duruyor en iyi tarafı bu. Zaten mevcut halimizden daha kötü oynatabilme imkanı yok bence.

FJI4rAyWUAAeqfz

şu anda yüzde %50'lik kitle hatay maçı kötü giderse istifa demek için aportta gözlerimle gördüm
Hatay maçını kaybedip, ardından gelen 10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlik ve ışık veren oyun olan bir senaryo yaşayıp Torrent takımı toparlıyor şeklinde bir örnek verirsek, senin dediğin örneğe giren tipler hadi ya o zaman Hatay'a neden yenildi derler.

Son düzenleme:
Çok yanlış zamanda cok yanlis yönetimle geldi. Adama üzülüyorum.
Üzerine öyle bir yük yükledikler ki bizi bu işlerden anca sen ayıklarsın Torrent başkan’a döndü iş. Bari ilk birkaç maçı kazansak da biraz normale dönse ortalık. Ama ilk puan kaybında ağızdan salyalar akacak klavyelere

Üzerine öyle bir yük yükledikler ki bizi bu işlerden anca sen ayıklarsın Torrent başkan’a döndü iş. Bari ilk birkaç maçı kazansak da biraz normale dönse ortalık. Ama ilk puan kaybında ağızdan salyalar akacak klavyelere
Ortada sacma sapan sirk gibi bir yonetim var yaw. Inanılır gibi değil. Kıçımızı yırttık bunlardan olmaz diye. Tahminimizden de beter çıktılar. Puhhh size be.

Geri
Üst Alt