Ft nin gönderilmesi ne kadar doğruysa bu adamın td olarak gelmesi o kadar yanlış karar umarım beni yanıltır ama başarılı olacagını sanmıyorum

eski gstv muhabiri olduğunu iddia eden ve sürekli yayvan yayvan konuşan l1 üçgen adlı y. kanalının sunucusunun torent beyle alakalı anlatımı güzel.

Umarım 1-2 mağlubiyet sonrası Terimci medyanın Tudor’a yaptığı gibi hemen istifayı düşünüyor musunuz diye soru sormazlar adama.

Opsiyonu da varmış zaten. Sene sonuna kadar beklemek lazım. Baktık olmuyor devam etmeyiz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sosyal medyada ve diğer mecralarda adamın yedi sülalesine sövüyor taraftar.. Bunları kim organize ediyor ?

Adam daha ilk maçına bile çıkmadı lan! İnanılmaz bir saldırı var kendisine.. Terimciler artık Galatasaray'a zarar veriyorlar. Birilerinin buna dur demesi lazım.

Ben bizim taraftarı en akıllı ve bilinçli taraftar grubu zannederdim fakat şu son 1 haftada yazılanlara bakınca yanılmışım hem de çok...

Yanlış bir düşünce.O Lig'de oyuncuların çoğu kendini düşünüp Avrupa'ya transfer olmak düşüncesinde.Şampiyon olan takımlarda genelde tecrübeli futbolcular oluyo..

The PFSA belgesi alan kendine analizci saniyor haha..

sosyal medya coplugu.

Yanlış bir düşünce.O Lig'de oyuncuların çoğu kendini düşünüp Avrupa'ya transfer olmak düşüncesinde.Şampiyon olan takımlarda genelde tecrübeli futbolcular oluyo..
yaw ilk 5 mac ne bekleyebiliriz ki hocadan. kaybetsek adama mi yazacagiz.

Hani bazı oyuncular vardır yanlis zaman yanlış kadroya yanlış hocaya denk gelir tam performans veremez. Bu hocaya da bu olacak gibi malesef kaosun ortasına düştü transfer falan da yapılmıyor eee adamı nasıl degerlendiricez

Geri
Üst Alt