En basit örneği takım 1.5 sene sonra frikik golü buldu ve bu adam bunu ilk maçında başardı Kerem'in hafta boyunca çalışıp gol atması tesadüf olamaz demek ki bazı şeylerle özel ilgilenince istenilen şeyler yapılabiliyormuş

En basit örneği takım 1.5 sene sonra frikik golü buldu ve bu adam bunu ilk maçında başardı demek ki bazı şeylerle özel ilgilenince istenilen şeyler yapılabiliyormuş

Alakasi yok, Kerem haftaici kendisi bolbol calismis. Herseyi hocaya yormanin anlami yok. Yani lutfen bunun hoca ile ne alakasi var ? Kerem'in kendisiyle ilgili bu konu. Bu durumda, penaltida da hatali tercihi oldu deriz ? Ben ona da katilmiyorum cunku hoca bu kadar cok tanimiyor takimi.

Kendi namima konuşayım.
2 ay gıkımı çıkarmam, gostersin bakalım aklindakini yapabileceklerini.
Ilk goldeki set güzeldi, yanlış görmediysem 2 defa daha benzeri yapıldı, hoştu izlemesi.
Ancak ismail tercihi tekrar ederse izahat ister. Ya fatihi oynatsin ya da ismaili neden oynattigini aciklasin. Ismailde ısrarcı olursa (izahsiz) 2 ay sabredebilecegimi düşünmüyorum.
Ismailin ayaklari iyi ama elleri sakat .Bu yuzden bence.Fatihte ikiside yok

Anliyorum seni, ama deneme yeri mac ici degil. Umarim anlatabilmisimdir. Skor sende olur, denersin bakarsin olmuyor mudahale edersin ama skor sende olur, oyunu tutmus olursun. Boyle deneme olmaz. Zaman da yer de yanlis.
Bence kişi yanlıştı sadece. Halil topun T sini oynamıyordu çünkü.elinde forvet orijinli başka oyuncu olmayınca forvetsiz oyuna geçmeyi tercih etti.Defansıf açıdan ekstra zaaf yaratsa da ofansif olarak pozisyon bulmadık diyemem .

Olumlu yönleri:
1- Takım son yıllarda özellikle deplasman da hücumda ligin en iyi maçını oynadığını söylesek yanılmayız bunu forvetsiz yaptı galiba xG olarak 3-3.5 arası bir rakam olması lazım şöyle ki rakip kaleci penaltıyı kurtarmasa ya da gününde olmasa maç farka dahi gidebilecek durumu vardı ama ne yazık ki o fırsat kaçtı

2- Pas şiddeti artmış daha hızlı oynuyoruz oyuncuların alıştığı futbol dışına çıktık genel de yan pas yapıyorken şimdi merkezi kullanarak istasyon oluşturuyoruz tabi bu da bazen top kayıpları yaşatıyor ama netice de doğruları uygulamaya başlamışız umarım en yakın sürede daha da adapte olurlar.

3- Bek oyuncuları çok fazla hücuma çıkıyor bence büyük takım içeride dışarıda her zaman böyle oynamalı çünkü bugün o bek oyuncuları sayesinde pozisyonlara girdik

Eleştirmek istediğim konuysa:
1- İsmail Çipe'nin halen kalede olması
2- Bu takıma kesici ve hızlı 6 numara gerekiyor
3- Maç içinde 3'lü defansa dönmesi gereksizdi ama döndükten sonra dahi 2-1'ken Emre Kılınç'ın şutu gol olabilirdi veya 2-2'ken Cicaldau veya Boey atsa önde kapayabilirdik.
4- Bekler önde oynadığı için arkaya araya atılan toplarda çok sıkıntı yaşadık sadece oralardan pozisyon buldular.

Sonuç olarak ben zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ilk golü Fatih hoca attırmış olsa muhtemelen bugün gene övgülerle bahsederdik bence yapabileceklerinden bir kesit gördük bu takıma acil olarak Kaleci, orta saha ve Diouf tarzı oyun planına uygun bir forvet alınması gerekiyor.

Bugün Kaleci ve forvetleri değiştirmiş olsak skor 1-5 biterdi.
Gerçekten sezon genelinde bugün Diof un yaptığı işleri yapabilen 1 tane forvetimiz olmadı elimizdeki 3 forvet içinde,

Ne zaman takım kazanma alışkanlığı yakalar biz en azından 6-8. sırayı garantileriz, o zaman genç arkadaşları görmek ben de isterim.
Şu an riske edilecek bir konumda değiller, çocukları da çiğ çiğ yeriz. Kariyerleri başlamadan biter. Ha ama maçta dört fark atarız, dakika yetmiş beştir, girer bir havayı solur okeyim. Eğer elimizde TR kupası olsaydı orada bile bir şekilde ama lig için doğru zaman değil. Bu açıdan kalsaydı ne Terimi ne de Domeneci suçlardım. Benim eleştirim çok da inanmadığım gençleşme projesine idi. Yolun başında şayet monte edilseydi böyle alt yapı çocukları, işte o zaman ses etmezdik. Bu sonuçlara rağmen kazanmaya devam edebilirdik. Şimdi çocuklar anca yem olur.

Bir de Mohamed gelince ne olcak merak ediyorum. Aslında gol konusunda da Marsilya maçı harici sıkıntılı ekiptik ve bugün iki gol attık.
Bu açıdan bir forvetin oluşunun nasıl yansıyacağını merak ediyorum. Halil pek bu aradığımız kişi değil. En azından Moha daha etkili olabilir miydi şeysi var kafamda. Moruyu bu hocada kullanmadı. Demek ki performans ona da yeterli gelmedi. Ya da cezaları düşünerek sarı kart sınırındakileri, diğer maça koz olarak bıraktı. Tahmini olarak diyorum.

Aytaç değişikliği, bana göre üstün olduğu skoru elde tutma çabasıydı.
Zaten gerek saha gerek kenar ekibi, bayağı zayıf. Yani çok seçenek yok. FFP varken bile daha bol seçenekliydik. Risk alıyorduk. Bu da enteresan.

Yapılan analizlerde gol atar ama çok da yer ifadeleri vardı.
Ne yazık ki bizim takımın bireysel yetenekleri buna çok müsait.
Nelsson olsaydı, bu kadar olmayabilirdi ama bla blalarla bunları örtmeye lüzum yok.
Sadece video analiziyle rakibi ve oyuncuları tanıdığını, hazırlığı bu süreçte buna göre yaptığını düşünüyorum.
Yani maç süresi arttıkça dokunuşlar olacaktır. Bugün kazanma için kritik bir mücadeleydi. O sebeple kötü oldu.
Özellikle oyuncular için ama TS maçı galibiyeti çıkış maçımız olabilecek bir motivelikte. Bunun yaşanmasını arzu ediyorum.

Aksi olursa yönetim zaten topun ağzında ve zaten gitmeli.
Gerekeni yaparız taraftar olarak. Mayıs yerine daha önce bile olabilir.
Ha iyi giderse adımıza, Mayıs ayında giderler.

Seneye sil baştan bir 11-12 sezon yeniliği olur. Bu hocada kendini gösterirse YD olarak kalsın, ekibiyle.
Olmazsa yeni ekiple sil baştan. Doğanın kanunu.

Bence kişi yanlıştı sadece. Halil topun T sini oynamıyordu çünkü.elinde forvet orijinli başka oyuncu olmayınca forvetsiz oyuna geçmeyi tercih etti.Defansıf açıdan ekstra zaaf yaratsa da ofansif olarak pozisyon bulmadık diyemem .

Bak Halil'in ne oynadigi degil mesele renkdas. Sorun bu zaten. Ben onu "super oynarken cikardi" diye belirtmedim.

Forvet cikarmanin bir aciklamasi olur. Bu macta o dakika da yerine alinan Aytac ile aciklayamazsin. Ne skor sende, ne sure son 8-10dk ne de takim yorgun. Ayrica, Kerem'i de oraya cekip daha da etkisizlestirdi. Bence hamle hatasi bu. Herseyi bir macta deneyemezsiniz. Deneme yeri antrenman ya da hazirlik macidir. U19 takimiyla mac yapip denersin mesela. Konu Halil'in nasil oynadigi degil. Ayrica yerine alinan oyuncu cok daha kotu ve etkisiz oldu. Rakibin defanslarini ortasahaya cekip rahatlamalari konusuna girmiyorum bile bizi konusuyorum sadece. Maalesef bunlar oldu. Zaman lazim hocaya lafim yok, ama gorduklerimizi soylememiz gerekiyor cunku yeni bir isim, yeni ve ilk kez geldi bu klube. Son olarak tartisilmaz bir kariyer ile de gelmedi.

Ocak ayında olmamıza rağmen Ocak ayını geçtim Haziran yaz için bile transferden bahsederken ben kulübün çalışanıyım şartlara göre demesi, ille de transfer de transfer diye tepinmemesi, değiştirerek değil çalıştırarak geliştirmek istediğinin ve buraya çalışmaya geldiğinin en büyük göstergesi.

Umarım emeklerinin karşılığını alırız.
Fatih Hocaya cok guzel dokunduruyor.Hocayida guzel obuyorsun cok degil 5 hafta sonra su adama hoca degil.Ispanyol koylusi vs gibi seyler yazarken gorecegiz sen ve senin gibileri.

Bak Halil'in ne oynadigi degil mesele renkdas. Sorun bu zaten. Ben onu "super oynarken cikardi" diye belirtmedim.

Forvet cikarmanin bir aciklamasi olur. Bu macta o dakika da yrine alinan Aytac ile aciklayamazsin. Ne skor sende, ne sure son 8-10dk ne de takim yorgun. Ayrica, Kerem'i de oraya cekip daha da etkisizlestirdi. Bence hamle hatasi bu. Hersey bir macta deneyemezsiniz. Deneme yeri antrenman ya da hazirlik macidir. U19 takimiyla mac yapip denersin mesela. Konu Halil'in nasil oynadigi degil. Ayrica yerine alinan oyuncu cok daha kotu ve etkisiz oldu. Rakibin defanslarini ortasahay cekip rahatlamasi konusuna girmiyorum bile bizi konusuyorum sadece. Maalesef bunlar oldu.

Tutmadığı kertede hatalısındır hocam. Dedim ya tesellim,olmayanda ısrarcı olmayacak olması. 4 günün günahı sayarız bunu da.

Fatih Hocaya cok guzel dokunduruyor.Hocayida guzel obuyorsun cok degil 5 hafta sonra su adama hoca degil.Ispanyol koylusi vs gibi seyler yazarken gorecegiz sen ve senin gibileri.
Üstte bir mesajım daha var. Dediğin gibi olur da sorumluğunu kabul edip bırakmazsa hiç kimseye ayrım yapmadan derim. Ha bu arada köylü olmak da ayıp bir şey değil. Köylü milletin efendisi der Mustafa Kemal Atatürk, Mr. Tudor.

Tutmadığı kertede hatalısındır hocam. Dedim ya tesellim,olmayanda ısrarcı olmayacak olması. 4 günün günahı sayarız bunu da.

Asla, hoca cok yeni. Dun bir bugun iki. Zaman lazim, ofansta guzel isiklar verdi zaten yazdim bunu birkac farkli yerde mac sirasi/sonunda. 3-4 mac sonra daha iyi yorumlariz.

Skor kötü ama ben oyundan ümitliyim

Hakem bizi doğradı adam hakem lafı almadı bile ağzına. Bizim ilk fauller direkt kart verdi, Hatayı Kamara mıydı neydi onu atamadı, Alpaslan zaten savruk bir stoper, forvetsiz oyunla iyi direndi. Hakemin uydurduğu penaltı ve bizim kaçan penaltımız saçmaladık.

Kornerlere dikkat ettim, korner atınca kontra yemedik, korner ler bir şekilde sonuçlandı.

Savunmadan hızlı çıktık, özellikle pas üçgenleri ve pres üçgenleri iyiydi kanımca, oyun olarak ezilmedik.

İlk yarı çok pozisyon verdik ama penaltı da dahil çoğu cılız pozisyondu, bir tanesi net tehlikeydi onu da dışarı vurdular, bizim de Berkan net kaçırdı.

İkinci yarı iyi giderken yine bireysel top kaptırmayla yedik, 3. Golde de net faul vardı.

Hakem doğramasa maçı bu kadar eksik ve 5 gün çalışma için gayet iyiydi. Böyle oynayıp yenilmek sorun değil, 4. Gole kadar hep ümidim vardı, takım pozisyona girdi sürekli.

Maç içinde denedi, uzatmada gol yiyince soyunma odasına kaçmadı. Hakem maçı katletti ama krizlere girip kendini attırmadı, çıktı babalar gibi konuştu basın toplantısında. K.çı başı oynamadı.

Ben hocamızdan ümitliyim, Giresun maçı içerdeydi, takım ortasahada top gezdirip durdu, kanser olmuştum izlerken, hiç atarız da dedirtmedi

Uzun zamandır ilk kez oyun olarak ezilmediğimiz maç oldu, hatayım girdiği pozisyonlar hakem ikramı ve bireysel hata kontra atakları ki zaten Anadolu kulüplerinin üzerine inşa oldukları oyun sistemi bu, hücumda yakala kontra ile vur.

Hocam milli aradan sonra kaldırır takımı ayağa

Kerem kendi özverisiyle çalişip insiyatif alıp kullandı. Kimsenin sayesinde olmadı. 2 aydır takımı izleyen Torrent rakip 10 tane net pozisyona girerken neredeydi?
2 gol attırmakla mesguldu

terim takımın basında olsa golü bırak pozisyona girmeden 4 gol yerdik

Inanilmaz kafalar. Giresun macini cikar geri kalan maclara bi bak bakiyim mac basi kac xg ile oynuyormusuz. Bizim hucumdaki sikintimiz zaten topu iceri atamamakti. Torrent geldi hucum duzeldi diye yorum yapan maclarimizi izlememis demektir.
Bizim sorunumuz oyun kurulusu basit pas hatalari savunma ve takim yerlesimiydi her zaman. Torrenti elestirdigim sonucu cikmasin 3 gunde geldi adam hucum sorununu cozdu diyenlere lafim. Adamin oyununu bi ay sonra gorecez degerlendirecez

Geri
Üst Alt