Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En basit örneği takım 1.5 sene sonra frikik golü buldu ve bu adam bunu ilk maçında başardı demek ki bazı şeylerle özel ilgilenince istenilen şeyler yapılabiliyormuş
Ismailin ayaklari iyi ama elleri sakat .Bu yuzden bence.Fatihte ikiside yokKendi namima konuşayım.
2 ay gıkımı çıkarmam, gostersin bakalım aklindakini yapabileceklerini.
Ilk goldeki set güzeldi, yanlış görmediysem 2 defa daha benzeri yapıldı, hoştu izlemesi.
Ancak ismail tercihi tekrar ederse izahat ister. Ya fatihi oynatsin ya da ismaili neden oynattigini aciklasin. Ismailde ısrarcı olursa (izahsiz) 2 ay sabredebilecegimi düşünmüyorum.
Fantazi denebilecek bir hamle değildi bence. Sadece Aytaç o iş için doğru isim değildi .işte o yanlış da oyuncuları tanıdıkça düzelecektir.Ban tam tersi olarak fantezi rotasyonlarin bize en büyük zarari verdigini düsünüyorum.
Bence kişi yanlıştı sadece. Halil topun T sini oynamıyordu çünkü.elinde forvet orijinli başka oyuncu olmayınca forvetsiz oyuna geçmeyi tercih etti.Defansıf açıdan ekstra zaaf yaratsa da ofansif olarak pozisyon bulmadık diyemem .Anliyorum seni, ama deneme yeri mac ici degil. Umarim anlatabilmisimdir. Skor sende olur, denersin bakarsin olmuyor mudahale edersin ama skor sende olur, oyunu tutmus olursun. Boyle deneme olmaz. Zaman da yer de yanlis.
Gerçekten sezon genelinde bugün Diof un yaptığı işleri yapabilen 1 tane forvetimiz olmadı elimizdeki 3 forvet içinde,Olumlu yönleri:
1- Takım son yıllarda özellikle deplasman da hücumda ligin en iyi maçını oynadığını söylesek yanılmayız bunu forvetsiz yaptı galiba xG olarak 3-3.5 arası bir rakam olması lazım şöyle ki rakip kaleci penaltıyı kurtarmasa ya da gününde olmasa maç farka dahi gidebilecek durumu vardı ama ne yazık ki o fırsat kaçtı
2- Pas şiddeti artmış daha hızlı oynuyoruz oyuncuların alıştığı futbol dışına çıktık genel de yan pas yapıyorken şimdi merkezi kullanarak istasyon oluşturuyoruz tabi bu da bazen top kayıpları yaşatıyor ama netice de doğruları uygulamaya başlamışız umarım en yakın sürede daha da adapte olurlar.
3- Bek oyuncuları çok fazla hücuma çıkıyor bence büyük takım içeride dışarıda her zaman böyle oynamalı çünkü bugün o bek oyuncuları sayesinde pozisyonlara girdik
Eleştirmek istediğim konuysa:
1- İsmail Çipe'nin halen kalede olması
2- Bu takıma kesici ve hızlı 6 numara gerekiyor
3- Maç içinde 3'lü defansa dönmesi gereksizdi ama döndükten sonra dahi 2-1'ken Emre Kılınç'ın şutu gol olabilirdi veya 2-2'ken Cicaldau veya Boey atsa önde kapayabilirdik.
4- Bekler önde oynadığı için arkaya araya atılan toplarda çok sıkıntı yaşadık sadece oralardan pozisyon buldular.
Sonuç olarak ben zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ilk golü Fatih hoca attırmış olsa muhtemelen bugün gene övgülerle bahsederdik bence yapabileceklerinden bir kesit gördük bu takıma acil olarak Kaleci, orta saha ve Diouf tarzı oyun planına uygun bir forvet alınması gerekiyor.
Bugün Kaleci ve forvetleri değiştirmiş olsak skor 1-5 biterdi.
Bence kişi yanlıştı sadece. Halil topun T sini oynamıyordu çünkü.elinde forvet orijinli başka oyuncu olmayınca forvetsiz oyuna geçmeyi tercih etti.Defansıf açıdan ekstra zaaf yaratsa da ofansif olarak pozisyon bulmadık diyemem .
Fatih Hocaya cok guzel dokunduruyor.Hocayida guzel obuyorsun cok degil 5 hafta sonra su adama hoca degil.Ispanyol koylusi vs gibi seyler yazarken gorecegiz sen ve senin gibileri.Ocak ayında olmamıza rağmen Ocak ayını geçtim Haziran yaz için bile transferden bahsederken ben kulübün çalışanıyım şartlara göre demesi, ille de transfer de transfer diye tepinmemesi, değiştirerek değil çalıştırarak geliştirmek istediğinin ve buraya çalışmaya geldiğinin en büyük göstergesi.
Umarım emeklerinin karşılığını alırız.
Bak Halil'in ne oynadigi degil mesele renkdas. Sorun bu zaten. Ben onu "super oynarken cikardi" diye belirtmedim.
Forvet cikarmanin bir aciklamasi olur. Bu macta o dakika da yrine alinan Aytac ile aciklayamazsin. Ne skor sende, ne sure son 8-10dk ne de takim yorgun. Ayrica, Kerem'i de oraya cekip daha da etkisizlestirdi. Bence hamle hatasi bu. Hersey bir macta deneyemezsiniz. Deneme yeri antrenman ya da hazirlik macidir. U19 takimiyla mac yapip denersin mesela. Konu Halil'in nasil oynadigi degil. Ayrica yerine alinan oyuncu cok daha kotu ve etkisiz oldu. Rakibin defanslarini ortasahay cekip rahatlamasi konusuna girmiyorum bile bizi konusuyorum sadece. Maalesef bunlar oldu.
Üstte bir mesajım daha var. Dediğin gibi olur da sorumluğunu kabul edip bırakmazsa hiç kimseye ayrım yapmadan derim. Ha bu arada köylü olmak da ayıp bir şey değil. Köylü milletin efendisi der Mustafa Kemal Atatürk, Mr. Tudor.Fatih Hocaya cok guzel dokunduruyor.Hocayida guzel obuyorsun cok degil 5 hafta sonra su adama hoca degil.Ispanyol koylusi vs gibi seyler yazarken gorecegiz sen ve senin gibileri.
Tutmadığı kertede hatalısındır hocam. Dedim ya tesellim,olmayanda ısrarcı olmayacak olması. 4 günün günahı sayarız bunu da.
Torrent ın sayesinde mi oldu?En basit örneği takım 1.5 sene sonra frikik golü buldu ve bu adam bunu ilk maçında başardı Kerem'in hafta boyunca çalışıp gol atması tesadüf olamaz demek ki bazı şeylerle özel ilgilenince istenilen şeyler yapılabiliyormuş
evetTorrent ın sayesinde mi oldu?
Kerem kendi özverisiyle çalişip insiyatif alıp kullandı. Kimsenin sayesinde olmadı. 2 aydır takımı izleyen Torrent rakip 10 tane net pozisyona girerken neredeydi?
2 gol attırmakla mesgulduKerem kendi özverisiyle çalişip insiyatif alıp kullandı. Kimsenin sayesinde olmadı. 2 aydır takımı izleyen Torrent rakip 10 tane net pozisyona girerken neredeydi?