bu adam zaten yardımcı olmayı kabul ettiyse daha gelecek vaadeden bir td seçilip, yine yardımcı olarak bu hoca getirilebilirdi. O zaman daha olumlu bakabilirdim ancak yardımcılığı kabul etmiş birini, hocamız bırakacak gibi td olun bari denerek getirilmesini kabul edemiyorum. Antrenör özellikleri iyi olabilir ancak Brezilya'da yaşadıkları bizim Tudor u yollayışımıza çok benziyor. Açıkcası bu baskıyı kaldırabileceğini düşünmüyorum. Tuğberk hoca td olarak gelse ve bu herif yardımcısı olsa daha iyi olurdu diye düşünmekteyim. Hayırlısı olsun.

Bu adam pep gibi çılgınsa santraforda morutanı bile izleyebiliriz

Tek iyi yanı, ne kadar çöp varsa temizlerve en onemlisi babel ve arda birdaha forma yuzu göremez.

Hayırlı olsun, umarım başarılı olur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Twitter trolleri saldiriyorlar

Ne yazik ki onlar dan cesaret alan gazeteciler basin toplantilarinda hocayi cok zorlayacaklar

Sifir dan basliyoruz,her ne olursa olsun destek vermeli taraftar yeni bir baslangic icin
Başkan'ı bugün öyle sıkıştırın gazeteciler hocaya neler yapar tahmin edemiyorum

Twitter trolleri saldiriyorlar

Ne yazik ki onlar dan cesaret alan gazeteciler basin toplantilarinda hocayi cok zorlayacaklar

Sifir dan basliyoruz,her ne olursa olsun destek vermeli taraftar yeni bir baslangic icin
Tam bi tudorun gelis donemi. bence bu herife gelecek sene de sans verip kadroyu ayarlama firsati vermeliyiz. ilk 7 hafta iyiysek 1 puan fark olsa da kovmayalim bu sefer
çökecekse de baskasinin takimina çoksun terim

Tam bi tudorun gelis donemi. bence bu herife gelecek sene de sans verip kadroyu ayarlama firsati vermeliyiz. ilk 7 hafta iyiysek 1 puan fark olsa da kovmayalim bu sefer
çökecekse de baskasinin takimina çoksun terim
tudor'un gelişi yüksek destekle olmuştu diye hatırlıyorum

ama sneijder-belhande değişimi ve avrupadan eleniş sonrası millet saydırmaya başlamıştı. ligde iyi başlangıç olunca sesler kısılmıştı biraz

tudor'un gelişi yüksek destekle olmuştu diye hatırlıyorum

ama sneijder-belhande değişimi ve avrupadan eleniş sonrası millet saydırmaya başlamıştı. ligde iyi başlangıç olunca sesler kısılmıştı biraz
taam iste hemen hemen aynı renktas. baskasinin yerine geldi diye destek vardi hocanin yerine olsa ayni boylr olacakti

FI2oldzXsAUBRmF

Geri
Üst Alt