Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.016
- 648
- 608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark olacaktir… öyle durumlarda yerli yardimci hoca ona yardim etmesi gerekecek…yardimci selcuk necati hasan sas gibi tembel biatci degil iseGenel kanı kağıt üzerindekini sahaya yansıtmada sorun yaşadığı.
Sanırım sebebi de adam, yardımcı hoca bile olsa çok uzun süre üst düzey oyuncularla çalıştı. Bizdeyken beklediği ile bulduğu arasında bayağı fark olacak.![]()
Hamaset dolu 1 söylem ve doğru değilFatih Terim zamaninda Terimciler anti Terimcileri 'Terim dusmanliginiz Galatasarayin onune geciyor' derken, simdi ayni Terimcilerin Torrent basarisiz olacak/olsun gibi paylasimlar yapmasi..
Hamaset dolu 1 söylem ve doğru değil
Anti Terimciler bu cenaha hakim ve burada gerçekten Gs düşmanlığı yapanları oldu
Benzer şekilde Twitter cenahına Terimciler hakim onların bazıları da şimdi Gs düşmanı oldu
Birazcık layk için bu tip hamasi söylemlerle forumun havasını toksikleştirmeyelim zaten doğru düzgün takılacak yer yok internette
Düşünen çok sen düşünmeyenlere odaklanmayı seçiyorsun. Bence düşünenler çoğunlukta hatta sadece düşünmeyenler daha çığırtkanEe? Ayni seyi soylemisiz rengo? Galatasarayi dusunen yok diyorum iste
Düşünen çok sen düşünmeyenlere odaklanmayı seçiyorsun. Bence düşünenler çoğunlukta hatta sadece düşünmeyenler daha çığırtkan
bu brezilya ligi nası bi ortam aldığı skorlar fena değilmiş ,niye kovulmuş torrent anlamadım bizdeki tudor olayına yakın bişey mi olduki
Gedson FernandesNe olursa olsun Domenec'in oynatmak isteyeceği oyun Berkan-Taylan'la imkansızdan da öte. Fatih Terim bu oyunun benzerini oynatmak için yarım devre uğraştı ama hiçbir şekilde beceremedi. Ama işin doğrusu var ki bu orta sahayı da bizzat FT kurdu, yani bu konuda çok şikayertçi olamaz.
Kısaca işin özü en azından 6 ve 8 alınmadan çok bir şey beklemeyin. Mucizeler yaratması lazım.