Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.355
- 1.643
- 1.778
Yemin ediyorum ne mal insanlar var ya. Şu alttaki yorumlara bakın
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
işte bunu yapanlar diagne ye sosyal medyadan sövenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemin ediyorum ne mal insanlar var ya. Şu alttaki yorumlara bakın
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynı kitle resmi sayfada yeni hocaya sallıyorlarişte bunu yapanlar diagne ye sosyal medyadan sövenler
hocam kızmazsan bir soru sormak istiyorum..senin adın neden igor tudor? ailen tudor hayranı mıydı?Ne geldiyse su vizyonculardan geldi basimiza iki iler bi geri
Fenerbahce ve Bjk yi mi calistirsin ne bekliyon?Sizn isinize gelir tani daha rahat elestirirsiniz.Adam yaslandi bu sastten sonra Svrupadanda teklif gelmez .fatih hoca niye hiç başka takım çalıştırmıyor. milli takım-galatasaray ikileminden biraz uzaklaşması lazım
feneri bjk yi niye çalıştırsın igor. gitsin avrupada takım çalıştırsın diyoruz, türkiyede takım çalıştıracak hali yok zaten.Fenerbahce ve Bjk yi mi calistirsin ne bekliyon?Sizn isinize gelir tani daha rahat elestirirsiniz.Adam yaslandi bu sastten sonra Svrupadanda teklif gelmez .
Gördüğüm tek güzel torrent espirisi idi
Ercüment Çözer'in olduğu yapımlarda tweetlerde kalite var diyebilir miyizGördüğüm tek güzel torrent espirisi idi
DememErcüment Çözer'in olduğu yapımlarda tweetlerde kalite var diyebilir miyiz![]()
7 değil miydi la?en azından maçlarımızı heyecanla bekliyorum artık
umarım başarılı olur güzel oyun oynatır
yoksa floryanın 5 kapısı var
7 değil miydi la?