- 24 Temmuz 2021
- 12.899
- 5.057
- 663
Vasat miİnş sn hoca GSyi biraz takip etmiştir de nelsonu kadroya yazmaz siz değerli ahbertlerim gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat miİnş sn hoca GSyi biraz takip etmiştir de nelsonu kadroya yazmaz siz değerli ahbertlerim gibi
Adam cezalı yawVasat mi
TamamSahada sürekli oyuncumuza bağıran demoralize eden bir hoca olmayınca bakalım bir fark oluşacak mı oyunda merak ediyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnş sn hoca GSyi biraz takip etmiştir de nelsonu kadroya yazmaz siz değerli ahbertlerim gibi
Terimin ajanları cezalı oyuncuyu kadroya koydurup imparatorrentin başını yemeye çalışıyo abi bu tuzağa düşmeyelimNe alaka nelson gayet iyi
Terimin ajanları cezalı oyuncuyu kadroya koydurup imparatorrentin başını yemeye çalışıyo abi bu tuzağa düşmeyelim![]()
Uza uza uzaTerimin ajanları cezalı oyuncuyu kadroya koydurup imparatorrentin başını yemeye çalışıyo abi bu tuzağa düşmeyelim![]()
torrent'i yerler mi??
Git o hocamı alan ekibe bunları söyletorrent'i yerler mi??
Git o hocamı alan ekibe bunları söyle
insanlara bir yafta yapıştıracaksan kanıtlı yapfenerli ali nacik algıya başlamış
Gonderilen teknik ekibe 4.6 Milyon Euro veriyorduk sanırım. Kur sabit miydi bilmiyorum5 kişi 1.6 milyon Euro'ysa çok iyi. Ali Naci TL yazmış çok gözüksün diye tabi.
Hoca 21 m tl alıyorduGonderilen teknik ekibe 4.6 Milyon Euro veriyorduk sanırım. Kur sabit miydi bilmiyorum