- 26 Kasım 2012
- 179.269
- 241.422
- 5.688
ha
sebep?
Photo denk geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha
sebep?
şu adama düzgün bir orta saha verilseydi ne olurdu acaba BAM la oynadı gitti.Guardiola 'nın Yardımcısı geldi diyorlar...
Biz Guardiola'nın Şefini de gördük (F. Rijkaard) !!!
![]()
şu adama düzgün bir orta saha verilseydi ne olurdu acaba BAM la oynadı gitti.
profil resmini "Anton Chigurh" yapBAMla oynamadı yaw rikart. ilk sene topal ve elano vardı, şimdi onların ayarında adam var mı. 2. sene cana ve misimovic alındı. herif sabotajcı gibi ısrarla mustafa sarp denen armutu oynatıyordu
profil resmini "Anton Chigurh" yap
Terim'in çöpleri ne ya çöp olduğu için mi Avrupa'da lider çıktık? Ligde bu durumda olmamızın sebebi ilk olarak Terim'in ligde çalışmayan planın üzerine ısrar etmesi, sonra oyuncuların kaçırdıkları anormal goller ve sonra hakemlerdir.Terimden sonra bakkal Hasan bile daha hoca görünür insanın gözüne bırakın Torrenti. Esas Terim'in copleriyle ne yapabileceği önemli. Ha ne zamanki bu da Ocak-Temmuz demeye başlar, o zaman ilk ben linclerim zaten.
Terim'in çöpleri derken, tüm takımı kastetmedim renktaş, Arda, Ömer vb. futbolculardan bahsettim. Transferde Terim çok başarılıdır, her dönem Galatasaray'ı kara geçirmiştir dersen de saygı duyarım.Terim'in çöpleri ne ya çöp olduğu için mi Avrupa'da lider çıktık? Ligde bu durumda olmamızın sebebi ilk olarak Terim'in ligde çalışmayan planın üzerine ısrar etmesi, sonra oyuncuların kaçırdıkları anormal goller ve sonra hakemlerdir.
Yerli messi ronaldo varken gittik omeri berkani aldık doğru . Keremi de milana kaptirdikTerimden sonra bakkal Hasan bile daha hoca görünür insanın gözüne bırakın Torrenti. Esas Terim'in copleriyle ne yapabileceği önemli. Ha ne zamanki bu da Ocak-Temmuz demeye başlar, o zaman ilk ben linclerim zaten.
Avrupa Ligi için beklentin nedir malum takım lider çıktı referansı oradan almak lazım herhalde?benim icin başarı kıstası 9 macta 1 galibiyet üzeridir
9 macta 2 galibiyet alırsa basarılı sayarım
Terim transferlerde çok başarılı olduğunu sanmıyorum ama Galatasaray oyuncusuna çöp denmesini doğru bulmuyorum bunun yanında öyle yazınça tüm takımı kast ettiğini sandım. Yoksa Terim'im hala Arda, Babel vb. oyunculardan bir şey beklemesi bunlara gösterdiği sabrı genç oyunculara göstermemesi(Morutan gibi.) zaten benim bu projede kendisine olan inancımı bitiren faktörlerdir.Terim'in çöpleri derken, tüm takımı kastetmedim renktaş, Arda, Ömer vb. futbolculardan bahsettim. Transferde Terim çok başarılıdır, her dönem Galatasaray'ı kara geçirmiştir dersen de saygı duyarım.
Valla Messi Ronaldo bilmem de Ömer ve Berkan yerine senle ben oynasaydik yine ligde 12. olurduk, üstelik milyon eurolar kulüpte kalırdı. Haa Messi Ronaldo da iyiki yoktu yoksa sonları Mustafa, Aytaç falan olurdu, o da ayrı mevzu.Yerli messi ronaldo varken gittik omeri berkani aldık doğru . Keremi de milana kaptirdik