Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
Chelsea deplasmanına çıkmış Drogba hissiyatı edindimDome hocam Barça'yla eşleşip hatır şikesi yapacak diye korkmuyor değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea deplasmanına çıkmış Drogba hissiyatı edindimDome hocam Barça'yla eşleşip hatır şikesi yapacak diye korkmuyor değilim
Cezali sayin doktorumNe alaka nelson gayet iyi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasketine dağıtsam bir kerePep kiralık topçu yolla.
Cezali sayin doktorum
Peki ya bu şansı değerlendiremezse?ön yargili degilim hatay maçinda sans verip izleyeceğim
k.paşa maçında yeni bir şans verecektir @Doruk Ata TANRIVERDİPeki ya bu şansı değerlendiremezse?
bak sana ne anlatacağim.Peki ya bu şansı değerlendiremezse?
Kredisi bitmez Torrent hocamınk.paşa maçında yeni bir şans verecektir @Doruk Ata TANRIVERDİ
bak sana ne anlatacağim.
adamin biri zamaninda koyunlarina bakması için bir çoban tutmuş ve tembihte etmiş bu yörede çok aç kurt vardır, dikkat ette koyunları avlamasınlar.
çoban demis ki dağlari çok iyi bilirim, yaylada geçti hayatim diyip başlamiş koyunlari gütmeyee
gün bitmiş koyunların hepsi şişmiş ve yağlanmış. biraz daha yüruteyim demişş ertesi gün 3 misli sonra gün 4 misli yurutmuss. koyunlar siska olmaya baslamis tartida agirda gelmiyorlarmuş ama en azindan koyunlar eksilmiyor deyip cobani kovmamiş.
coban bir gün yüksek bir yaylada koyunlari otlatirken bir kurt surusunun sesini duymus. koyunlar tedirgin olmus can sesleri yankilanmis. yanindaki marc isimli coban kopegine elindeki salamla gel gel yapmis ki sürüyü korusun.
sonra etrafi bir toz bulutu kaplamis. bir bakmis ki koyunlar yokkk koyunlar öyle.bir kondisyon yapmiski koyunlar, köye kadar dört nala koşmuşlar tabi marc isimli köpekte peşlerinden gitmis.
tek kalan çoban kurtlara aciyan gozlerle bakip vallahi ben coban olmaya değil, çobanlik ögrenmeye gelmistim demiş.. kisssadan hissee.
mükemmel hikaye.bak sana ne anlatacağim.
adamin biri zamaninda koyunlarina bakması için bir çoban tutmuş ve tembihte etmiş bu yörede çok aç kurt vardır, dikkat ette koyunları avlamasınlar.
çoban demis ki dağlari çok iyi bilirim, yaylada geçti hayatim diyip başlamiş koyunlari gütmeyee
gün bitmiş koyunların hepsi şişmiş ve yağlanmış. biraz daha yüruteyim demişş ertesi gün 3 misli sonra gün 4 misli yurutmuss. koyunlar siska olmaya baslamis tartida agirda gelmiyorlarmuş ama en azindan koyunlar eksilmiyor deyip cobani kovmamiş.
coban bir gün yüksek bir yaylada koyunlari otlatirken bir kurt surusunun sesini duymus. koyunlar tedirgin olmus can sesleri yankilanmis. yanindaki marc isimli coban kopegine elindeki salamla gel gel yapmis ki sürüyü korusun.
sonra etrafi bir toz bulutu kaplamis. bir bakmis ki koyunlar yokkk koyunlar öyle.bir kondisyon yapmiski koyunlar, köye kadar dört nala koşmuşlar tabi marc isimli köpekte peşlerinden gitmis.
tek kalan çoban kurtlara aciyan gozlerle bakip vallahi ben coban olmaya değil, çobanlik ögrenmeye gelmistim demiş.. kisssadan hissee.
habak sana ne anlatacağim.
Torrent Hocami çok seveceksinön yargili degilim hatay maçinda sans verip izleyeceğim
Bizde imzalar kalplere atılır3 gün sonra maç var ama hala hoca ile resmi olarak kontrat imzalamadık galiba
Kalemleri saklamış Fahri bey. Henüz bulunamadı yakında imzalar atılacaktır. Bana gelen bilgi bu yönde3 gün sonra maç var ama hala hoca ile resmi olarak kontrat imzalamadık galiba