Ne diyim abi... Ne denir ki... Ne söylenebilir ki yani...

70 gün sonra deplasmanda gol atmış takım. Bundan önceki sanki hiç pozisyon vermiyordu. Tamamen hakemlerin elimizden alıp Hatay'a verdiği bir maç oldu. Ayrıca Nelson'un olmaması da ayrı bir dezavantaj.

Başkanın başkanlığını yapması gerekliliği bi yerde.
Ben hocayı sevdim. Öyle yada böyle oyun içi çözüm arayışı, Atalay'ın oynaması , kötü oynayan oyuncuya müdahale,görece daha hızlı top çevirme...
Dayanılacaksa sana dayanılacak hocam. Bu maç için benden geçer not almıştır. Eksikliklere ve psikolojik enkaza,az süreye rağmen bana umut vaadetti takım.

Erken, ilk maci. Ben agir elestirmem. Onde, hucumda daha etkiliydik bu net gorundu ama bu birazda Hatay ile ilgiliydi cunku hocanin aciklamasini okudum (mac sirasinda paylasmis biri). Ama yinede daha dikine iyi gorunduk bu belli.

Elestiri olarak sunu soylerim, cok net bir hataydi bu, bu ligde forvetini dk.60'da cikarirsan adami boyle tokatlarlar. Rakip hemen sauvnmayi 3'e indirip one cekti. Kerem'i de one atti bu daha buyuk bir hataydi. Yerinede Aytac'i almasi ayri bir hata. Ilk macin pek iyi hamleler degil bunlar. Bu ligi tanimadigi takimi iyi bilmedigi de ayri bir gercek. Zamanla umarim bunlari duzeltir. O yuzden diyorum, bu degisim sezon sonu/basi yapilir ortasi olunca sorun oiluyor. Lig icinden bir hoca olsaydi bence daha az hasarla gecilebilirdi.

Bunun disinda, destek olacagiz. Basarilar hocam sadece daha cesur ol. Bknz: Gerets.

Bu adam hakkında hiç bir fikrim yok ama günün en az suçlusu kendisi. Bu rezil takıma üç günde kimse bir şey yapamaz. Hatta bu sezon takımı küme düşürmesin yeterli

-Hatay ilk yarı sol tarafı otoban yaptı
- İkinci yarı Anholtu ileri atarak double otoban oldu.
Guardiola nın yardımcısı

Geri
Üst Alt