Gelir gelmez takımı tanımasını kusursuz bir performans beklemiyordum zaten. Yavaş yavaş takımı tanıdıkça Berkan gibi Halil gibi hiçbir işe yaramayan oyuncuları kenara alacağına inanıyorum

Daha doğrusu senelerce üst seviyede futbol oynayan takımlarda görev almış İspanyol bir teknik adamın Berkan a Halil e çok müsaade edeceğini sanmıyorum

çok kritik zmnda geldi herif, 10 idmanla 3 maça çıkılacak, 2si de hayli sert maç. şimdi orta sahadan 2 adam yokken kpaşayı da yenemezsek ve hamsiler de sıkıntı çıkarırsa hoca ters vaziyete düşebilir.

Dün kaleci olsa berabere bitirebilirdik o maçı hakeme rağmen ahberd.

kale boş anasını satayım ya, ismail zapata alt liglerde bile as kaleci olamaz

şu 2 maçı 4 puanla geçip kendimizi milli araya atabilsek hoca da rahatlar biraz

çok kritik zmnda geldi herif, 10 idmanla 3 maça çıkılacak, 2si de hayli sert maç. şimdi orta sahadan 2 adam yokken kpaşayı da yenemezsek ve hamsiler de sıkıntı çıkarırsa hoca ters vaziyete düşebilir.

aynen.

ilk yari bitmeden gelmeliydi.

malesef baskan bir türlü john benjaminlerini bulamadi.

Dün kaleci olsa berabere bitirebilirdik o maçı hakeme rağmen ahberd.

kale boş anasını satayım ya, ismail zapata alt liglerde bile as kaleci olamaz

şu 2 maçı 4 puanla geçip kendimizi milli araya atabilsek hoca da rahatlar biraz

çok posyon verdik yaw hatta ismael de çıkardı bi kaç tane. pva penaltıyı atsa orda koparabilirdik onun haricinde ismaele çok yüklenmek doğru olmaz. 3. çarptı girdi sanırım, bi tek 4ü armut gibi yedi.

ilk maçtan olumsuz izlenime kapıldım şahsen, prandelli havası var. iyi bir t.direktörde hırs ve taktiksel bilgi birlikte bulunmalı. torrent'in taktiksel bilgisinden şüphem yok ama hırs olmazsa yapamaz. çok durgun ve sakin bi hali var

Hocanın 2 hatası vardı, en önemlisi forvet çıkarıp(ne kadar kötü olsa da halil en azından orada bi tehditti) rakibi daha da üzerine çekti, 2.si ise çok ofansif düşünüp savunmayı ikinci plana atması.

Hücumlarımızın çoğu pvadan geldi, böyle olunca da orayı maden gibi işledi hatay. Boey de temposu henüz istenilen gibi olmadığı için sürekli adamını kaçırıp ters toplarda pozisyonlara izin verdi.

Doğru bi yapı kurarsak 3 transferle gerçekten hücum olarak manyak bi takım olabiliriz, yalnız bunu takıma inandırmak şart. Pvanın açıklarını kapatmak için sağlam bi 6 şart. Berkanı da ön şibero yerine sol içte kullanıp savunma yönünü öne çıkarmak şart. Sağ içe de ofansif meziyetleri üst seviye olan bi os şart.

5 maç bir şey denemez. Ve en sıkışık zamanda geldi. O yüzden takıma etkisini beklemek gerekiyor.
Öyle kötü bir dönemde geldi ki 1 hafta içinde en belalı deplasmanlardan biri Hatay deplasmanı, içerde son dönemlerde çok formda olan Kasımpaşa ve hakkında çok konuşmaya gerek olmayan bir Trabzon maçlarına çıkacak adam

Ne ara çalışacak da ne zaman takıma dokunuş yapacak çok merak ediyorum, zaten daha gelmeden adamın hakkında linç kampanyaları yürütüldü.

Her şeyden beteri geldiği takımın kalecisi, 6 numarası ve forveti yok an itibariyle. Halil forvette, Berkan & Taylan ikilisi orta sahada, kalede İsmail ile 10 maça daha çıkalım 1 tanesini kazanamayız o kadar vahim durum

Umarım minimum zararla atlatır bu dönemi

Hocanın 2 hatası vardı, en önemlisi forvet çıkarıp(ne kadar kötü olsa da halil en azından orada bi tehditti) rakibi daha da üzerine çekti, 2.si ise çok ofansif düşünüp savunmayı ikinci plana atması.

Hücumlarımızın çoğu pvadan geldi, böyle olunca da orayı maden gibi işledi hatay. Boey de temposu henüz istenilen gibi olmadığı için sürekli adamını kaçırıp ters toplarda pozisyonlara izin verdi.

Doğru bi yapı kurarsak 3 transferle gerçekten hücum olarak manyak bi takım olabiliriz, yalnız bunu takıma inandırmak şart. Pvanın açıklarını kapatmak için sağlam bi 6 şart. Berkanı da ön şibero yerine sol içte kullanıp savunma yönünü öne çıkarmak şart. Sağ içe de ofansif meziyetleri üst seviye olan bi os şart.
her cumlesine katılıyorum

Berkan ı mümkünse atletizm takımında değerlendirelim 13-14 km koşsun çünkü şu son 10 maçtır filan yaptıklarının futbolcuyla pek alakası yok. Abartmıyorum Taylan dan daha kötü durumda

Berkan ı mümkünse atletizm takımında değerlendirelim 13-14 km koşsun çünkü şu son 10 maçtır filan yaptıklarının futbolcuyla pek alakası yok. Abartmıyorum Taylan dan daha kötü durumda
Berkan aslında bertaraf bi topçu değil. Plansızlık içinde aşırı saçmalayan, sorumluluğu belli seviyeye kadar verilecek biri. Savunma işini gayet başarır ama sen bi de üstüne git hücumda oyun kurulumuna katıl dersen göze batar çöp derler.

Dediğim 2 transferle berkanın defoları da minimuma iner. Mental olarak gelişmesi gereken yerler var ama bi zahmet artık onu da hocalar düşünsün

Enerjisiyle bence savunmaya çok şey katıyor. Dediğin gibi son 5-10 maç arası çok kötü, hatta dersin bu nasıl topçu olmuş ama zaten takımın geneli baksan kerem harici formda biri yok

FJToBd9XIAQkW6D

Geri
Üst Alt