Takımı hiç tanımasa bile İsmail’i oynatmaması gerektiğini anlamadıysa hoca olmaz bundan

hadi dedecim yallah. 60 yaşında t.direktör olmuş adamı getirdiler

arda oynuyor

ismail oynuyor

değişen olumlu bir şey var mı? olumsuzu sayarım ama neyse..

@Şükrü Erden renktaş bana güleceğine gel ben terimciyim kötü gidince kayboldum geri geldim desene

yanlış değil terimci olmak sadece biraz ayıp tabi ahlaki olarak

En önemli title'si Guardiolanın yardımcısı olmak olan birini tutup da Koskoca Galatasaray kulübüne T.D olarak getirirsen.Bu herifte içerideki kasımpaşa maçına 6 tane defansif oyuncu ve çift ön libero olarak Aanholt ve Ömer bayram ile çıkar.

Hocam benim canım hocam. Takımda ışık gördüm ileride çok daha iyi olacağımız belli. FT gitti bütün dertler bitti takım harikalar yaratacak .

gol lazımken adı sadece fw de olsa fw çıkarıp ortasaha alma muhterem hocam.
başarılar sevgiler

hala aklım almıyor lan biz niye şu takıma geriden pasla çıkmaya çalışıyoruz

mümkün mü yapacağımız şey

marcao ve nelsson alıp alpaslana veya pvaya versen ne olacka

ya da beklere verse ömer ve yedlin ne yapacak

ayrıca neden rakip stoperlere basmadık acaba bir fikrin var mı

2 kere basdık 2 pozisyon bulduk

Ciddi ciddi savunanlar varmı? Bu gelmeden önce en azından pozisyon vermıyorduk. Şimdi savunma otobana döndü. Vasıfsız hocalara sabredecek durumda değiliz. Yarın geri plana çekilmeli.

Bu yönetimin getirdiği adamdan hayır gelmezdi zaten. Tazminatını bırakmaz ama bu.

hala aklım almıyor lan biz niye şu takıma geriden pasla çıkmaya çalışıyoruz

mümkün mü yapacağımız şey

marcao ve nelsson alıp alpaslana veya pvaya versen ne olacka

ya da beklere verse ömer ve yedlin ne yapacak

ayrıca neden rakip stoperlere basmadık acaba bir fikrin var mı

2 kere basdık 2 pozisyon bulduk
Halil

Geriye düşünce ortasahayı boşaltıyor adam iki maçtada aynı şeyi yaptı. Saçma sapan oyuncu değişiklikleri yapıyor. Keremi iki maçtada etkili olduğu yerden alıp forvete atıp adamı ve takımı bitirdi. Acilen ait olduğu yer olan 2. adamlağa çekilmeli

Geri
Üst Alt