Ne yapsin adam beyler? Öyle sacma bir kadro varki kloppu getir oda birsey yapamaz, torrenti resmen atesden gömlek giydirdi burak elmas efendi terimi bukadar gec kovarak.

aytac gibi orjinal orta saha varken pva yi oynatmak gecen hafta iyi olan emre kilinci yedek baslatmak omeri sol bek oynatmak ardayi kurtarici olarak oyuna almak bes kere sorgulanir..Umitliydim ama sasirdim sapkadan tavsan cikarmaya ugraa hica o sapkada tavsan falan yok basitini yap herhaliyle daha iyi olur

Kadro okadar berbat yapildiki, adam nereye baksa soru isareti. Cok sabir ettim transfeleri ama olmadi.

Eleman yine ayni 2003-2004 gibi enkaz birakip gitti.

Adamin sucu yok.
Suçu var aga kadro konusunda dibine kadar katılıyorum.Sezon başından belliydi böyle olacağı yeniden yapılanma masalları hep bizim başımıza bela olmuştur.Yalnız elinde Sacha boey varsa böyle bir takımda kesinlikle ilk 11 çıkar.Kötü oynadı keselim diye artistlik yapılacak bir ortam yok.Sonrasında orta sahaya alpaslan ömer aanholt yapamazsın.Normal orta saha tandemimizle bile zar zor pozisyona giriyoruz.Halil'i çıkarıyorsan yerine başka bir santrafor girmeli tutupta kerem'i ileri uca atamazsın.

Hatali kadro cikardi ama tanimadigi bi oyuncu grubu var.ve bu yuzden nasilki kadro tercihiyle deneyip yaniliyo,oyuncu degisiklikleri icinde deneyip yanılıyor.yanlis basliktasiniz yine.taylan,berkan,feghouli yok.elde aytac var,gecen mac sovdugunuz.digerleri de ciliz atalay ve bartuğ.kimi oynatmaliydi?emre kilinctan baska?

Guardiola ve Klopp beraber bile bizi kurtaramaz, hocamıza laf yok, oyuncular berbat, 6ay anti training 2 haftada kurtaramaz

abi nasıl suçu yok

bugün çıkan ortasahayı neyle açıklayalım

tamam sıkıntılar var da bu kadar da olmaz yani

ılk macta nelson bu macta taylan berkan

zaten forvet yok

marcao 2 macta takımın ıcıne edıyor

bu adamın gram sansı yok burdan sonra ts macı var orda daha kötü bi skorla gıder gıbı
inanılmaz salakça bi zamanda getirildi. terimi göndereceksen bile zor fikstür bittikten sonra gönderirsin

abi nasıl suçu yok

bugün çıkan ortasahayı neyle açıklayalım

tamam sıkıntılar var da bu kadar da olmaz yani
Kenarda başka adam yoktu ki Emre. Taylan yok, Berkan yok. FT gibi Morutan'ı Emreyi orta saha oynatsa şuanki durumdan daha çok ezilirdi orta saha.

Geri
Üst Alt