- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domenec Torrent:
"Fikrim şuydu; 5 kişi defansta olacak, 5 kişi hücum yapacak. Olmadı."
Bu ne olm
Domenec Torrent:
Bu ne olm
Transfer iste transfer sen büyücü değilsin eksiklerimiz var falan hikaye transfer iste..
Gitsin baska yerde denesin. Bile alman lazim alman.Total Voetbal Sistemi. Herkes beraberce atak, beraberce defans.
İspanyollar ve İtalyanlarin çok fazla beklentileri ve istekleri olur teknik açıdan.
Bizim Türkler bunu anlar mı yahut.
Bizimkiler basit kafalılar. Sen arkada kal, sen atak yap. Anca böyle işler bizimkiler.
İspanyol Ekolü ve özellik Torrent çok büyük yanlış idi.
Böyle bir antrenör sezon başlangıcına getirirsin, illlaki istiyorsan. Günü kurtarmaya, hele hele kısa vadede çok zorlanır. Ah uzun vadede de bence olmaz, olmayacak.
Hayırlısı
Domenec Torrent:
Bu ne olm
Domenec Torrent: "Hangi pozisyonları güçlendirebileceğimi net şekilde biliyorum. Antrenör, kulübün bir çalışanıdır ve bu konularda kulübün diğer çalışanlarıyla görüşme yapması gerekir. Bu konuda en ilgili olan kişiler, başkan ve yönetim. Onlar, bu durumu değiştirmek istiyor.""Takımıma güveniyorum. İçerden hallederiz. Ayrıca Takım içi dengeleri de düşünmem gerek"
Tarzı Yorumlar bekliyorum.
Söylediği şey çok açık. Haklı.Domenec Torrent:
Bu ne olm
bunu hali sahada desen döverler seniSöylediği şey çok açık. Haklı.
Anlamaya çalış ne dediğini önce. Sonra halı sahaya gidip döversin birini.bunu hali sahada desen döverler seni