Domenec Torrent:

"Fikrim şuydu; 5 kişi defansta olacak, 5 kişi hücum yapacak. Olmadı."

Bu ne olm

Isler yolunda gitmediginde teknik direktör degisikligi hemen fayda saglamiyor bizde cünkü mental sikintilari oluyor gecmiste bunlari yasadik

Sezon ortasinda gelip te basarili olan bi hamzaoglu vardi bir de Fatih hoca

Birinin oyuncularla iletisimi üst düzeydi,digerinin yaninda ise oyunculara adeta cocuk bakiciligi yapan bir yöneticisi vardi yani albayrak

Torrent icin sabirla beklemek gerekiyor,özelikle milli ara faydali gecmeli

Daha sonra konusmak hepimiz icin dogru olacaktir,zor bir döneme denk geldi ve mental olarak bitik durumdayiz burdan cikmak kafamizi kaldirmak bir galibiyete bakiyor ama kolay olmayacak

Bir olayı halen anlamış değilim...belki yardımcı olabilirsiniz Renkdaşlar.

Galatasaray'in yeni T.D.'ın İmza toplantısı niye başına açık yapılmadı?

Domenec Torrent:

"Fikrim şuydu; 5 kişi defansta olacak, 5 kişi hücum yapacak. Olmadı."

Bu ne olm

Total Voetbal Sistemi. Herkes beraberce atak, beraberce defans.

İspanyollar ve İtalyanlarin çok fazla beklentileri ve istekleri olur teknik açıdan.

Bizim Türkler bunu anlar mı yahut.
Bizimkiler basit kafalılar. Sen arkada kal, sen atak yap. Anca böyle işler bizimkiler.

İspanyol Ekolü ve özellik Torrent çok büyük yanlış idi.

Böyle bir antrenör sezon başlangıcına getirirsin, illlaki istiyorsan. Günü kurtarmaya, hele hele kısa vadede çok zorlanır. Ah uzun vadede de bence olmaz, olmayacak.

Hayırlısı

Transfer iste transfer sen büyücü değilsin eksiklerimiz var falan hikaye transfer iste..

Total Voetbal Sistemi. Herkes beraberce atak, beraberce defans.

İspanyollar ve İtalyanlarin çok fazla beklentileri ve istekleri olur teknik açıdan.

Bizim Türkler bunu anlar mı yahut.
Bizimkiler basit kafalılar. Sen arkada kal, sen atak yap. Anca böyle işler bizimkiler.

İspanyol Ekolü ve özellik Torrent çok büyük yanlış idi.

Böyle bir antrenör sezon başlangıcına getirirsin, illlaki istiyorsan. Günü kurtarmaya, hele hele kısa vadede çok zorlanır. Ah uzun vadede de bence olmaz, olmayacak.

Hayırlısı
Gitsin baska yerde denesin. Bile alman lazim alman.

"Takımıma güveniyorum. İçerden hallederiz. Ayrıca Takım içi dengeleri de düşünmem gerek"

Tarzı Yorumlar bekliyorum.
Domenec Torrent: "Hangi pozisyonları güçlendirebileceğimi net şekilde biliyorum. Antrenör, kulübün bir çalışanıdır ve bu konularda kulübün diğer çalışanlarıyla görüşme yapması gerekir. Bu konuda en ilgili olan kişiler, başkan ve yönetim. Onlar, bu durumu değiştirmek istiyor."

bunu hali sahada desen döverler seni

1642719520514.webp

Domenec geldiğinden beri rakip antrenörlere basın toplantısında "analiz ekibiniz" içerikli sorular soruluyor. İnsanlarımızın ne kadar kompleksli olduğunun kanıtı niteliği taşıyor.

Geri
Üst Alt