Analiz taktik formasyon cok iyi. Cica 10 no cok iyi.
Nolur 3lü 5li felan girisme

Ömer 2.yarı devam ederse maç sonu istifanı bekleyecem.

ilk yarida iyi top oynattı, ikinci yarıda takimin ezilmesine göz yumdu. yeni eyv ama şu pasif hareketler iyi sinyal değil

bu da terim gibi geri pas hastası. acilen postalayın yoksa düşecez

Kume dusurecegini daha geldigi gun soyuledim. Sezon sonuna kadar devam ederse alintilarim. Imkansiz birsey olmaz bundan

hocanın gram sucu yok ilk yarı iyi oynattı 2. yarıda oyuna mudahaleleri dogruydu boeyde aksıyordu bence yedlın erken gırmelıydı

son macların ıcıne eden marcao ve taylanın bıreysel yetenegı ıle macı verdik

degisikliklerden sonra ilerde tekrar cogaldık topu tutmaya baslamıstık atak bıle yapıyorduk

2. yarı takım düştü ama çok fazla hamlesi yoktu. Babel ve Feghouli değişiklikleri doğruydu. Bu takıma sadece Gedson yetmez kesinlikle çiğ etle beslenen bir 6 numarada şart oğlu şart.

Burası Galatasaray, 60 yaşına gelmiş bir adamı hoca yapma yeri değil.

Pas futbolu oynatmaya çalıştığı takımın orta sahasında ve bekinde

Ömer, Boey, Taylan ve Berkan vs var.

Hangisi pas yapacak.

DİREKT oyun abicim ya. Klopp'un Liverpool gibi bam bam bas al, hızlı kaleye.

Bu adam 3-4 hafta sonra gider zaten de daha uzun kalırsa küme düşeceğiz bu gidişle.

Oyun planı gayet yerindeydi. Değişiklikler de doğruydu. Ben sadece Luyindama bekledim. Hava toplarında error veriyorduk. İlk yarı takım çok iyiydi.

Bu takımın orta sahası kapasite sancıları çekiyor. Gerizekalılık ve bireysel hatalara hocanın yapacak bir şeyi yok.

Bu yeteneksizlerin geriden oyun kuramayacağını anlamıştır umarım artık.

Hoca moca değil. Ömer'e bu kadar sabreden adam defolsun gitsin.

Gs küme düşürecek çapta bir adam. Ömer Bayram ı ne diye oynatırsın.

Geldiğinde dedik paratoner olacak diye. Adamın sucu günahı da yok. Bu satilmislarla yapabileceği bir sey zaten yoktu lakin 3 senedir cektiklerimiz yetmezmis gibi gidip igrenc pas futbolu ekolunden birini getirmek de ancak burak gibi futbol fakiri bir başkana yakışırdı. Derhal mayısta seçim.

Geri
Üst Alt