Takimin yeni birseyler calistigi net bir sekilde belli. Yalniz teknik adam olup olmadigini bundan sonra 6 numarada Taylan'i kullanip kullanmamana gore net bir sekilde anlayacagiz. Taylan'i 4 yildir goremeyen Fatih Hoca ustune, 3 mac itibari ile sende goremediysen, senden hicbir baltaya sap olmaz.

Şu takıma direkt oyun oynattıracak bir teknik direktör getirin artık olmayacak adamlar ile olmayacak bir oyunun hayali peşinden koşmaktan bıktık 3 senedir bu nedir. Adamın fatih terimden hiç bir fazlası yok ikisi de kapılmışlar hayalin tekine kendi kalemizden diğer kaleye kadar paslaşarak gidelim. Sonuç ya orta sahada kaptırıp sürekli golü yiyip duruyoruz, yada daha defansta. İyi antrenörlük bana göre kafandaki oyunu elindeki kadroya uygulamaya çalışmak değil elindeki kadrodan en verimli oyunu çıkartabilmek ile olunur. Ayrıca çok pasif biri izlenimi veriyor bana.
Hangi oyunu oynarsan oyna topu ileri taşımak için pas atılması gerekiyor. Kaleden kaleye gol atamayacağız sonuçta. Ve bizim kadromuzda 2 metre yanındaki adama pas atmayı beceremeyen çok sayıda futbolcu var.
Sahada tepkisiz, sıfır reaksiyon, ligi tamamen bırakmış, takımın pozisyonundan bile haberi olmayan futbolcular var.

Bu maçın ilk yarısında da öyle binlerce pas yapıp rakip kaleye gidelim gibi bir oyun oynamadık mesela, ciddi ciddi şok pres ile top kapıp hızlı çıkmayı denedik. Pas kalitemiz yerlerde olduğu için bu hızlı çıkışları düzgün yapamayıp mecbur set oyununa dönüyoruz. 25-30 yaşlarına gelmiş adamlara şu saatten sonra pas atmayı mı öğreteceksin, çevre kontrolünü mü öğreteceksin?

ikinci yarida trabzonsporun buldugu 100 pozisyona ne diyelim peki

trabzon biraz daha bitirici olsaydi bu mac 1-2 degil de 1-5 biterdi. takim kalitesi icin su an hocanin yapabilecegi sey yok ama bunca pozisyon verirken pasif kalmasi Torrente yazilir.

bitmezdi
ilk yarı kalite olsa ve o varsaydıgın bitiricilik olsaydı 3-0 la maçı kapatırdın ikinci yarı gibi paralel evren senaryosu kurmak zorunda kalmazdık

Güveniyoruz sana hocam. Senlik gram bisey yok sana bu saçma sapan kadroyu kuranlar utansin

Bu adami kizanlar, gram futboldan anlamiyor gercekten. Forumun kalitesi dusmus.

1. Bu takima, Fernando ve Seri den sonra 6 numara diye bagiriyordu, eleman o bolgeye transfer ettirmeyip, parayi baska pozisyonlarda gomdu.

2. Ilk yarida Hamsilere ezdik gectik, Ugurcan olmasa rahat 2-0 one gecirebilirdik, arti 1 penalti verilmedi.

3. Bu hoca pas futbolu oynatiyor, sen gittin aldin geldin adami. Bu futbolu oynatiyor adam, senin kadro kaliten bu futbolu uygun degil, eger begenmiyorsan adamin futboluna, baska hoca getirecektin, direk gecis oynatan.

4. Bu kadar kotu bir kadroya ragmen ben hala umutluyum, kadroda bir kere, orjinal bir 6 numara yok, Bir tane kreatif bir box to box yok, forvet yok, kaleci yok.

5. Ben oyundan memnumum, bu arada Trabzon 2 tane bizim YINE bireysel hatalardan atti gollerle yendiler. Birine, Omer kacirdi ve Marcao, sektiridi, obur gole Taylan yine kaptirdi, cunku TAYLAN bir 6 degil, Erzurumspordan 10 oynamis bir adam.

6. Illa birine suclu bulacaksiniz, ilk suclu Burak Elmastir ve ikincisi ELEMANDIR.

7. Bu kadroya acilen, bir tane ORIJINAL 6 numara, bir tane box-to box Gedson ki geldi, bir tane Kaleci. Takim ozaman top oynamaya baslar, ve Ugurcan olmasaydi biz 2-0 one giriyorduk, adam bosuna ligin en iyi kalecisi degil.

8. Mendy - Gedson - Cicaldau / Pulgar - Gedson - Cicaldau / Taylan - Berkan - Cicaldau. Simdi soruyorum, ilk iki yazdigim uclu kac kez kaliteli suan ki orta sahamizdan? Eleman sagolsun, yine enkaz birakip gitti.

9. Eger Elmas, Terim yerine sezon basinda Torrentle calissaydi, eminim cok ama cok farkli seyler konusurduk.

10. Taylan ve Berkanin top kaptirmasindan, bu sezon 15 PUAN gitmis. Demekki neymis, Eleman Taylan ve Berkan orta sahasina kos koca GALATASRAY takimina uygun gormus.
forumdakı kaliteyi bilemem bazıları terimci oldugu ıcın kötü gidişimiz onlara olumlu yansıyor haliyle herseyi elestirmelerini normal karsılıyom yapacak bisi yok ama galatasaraya 6s diyen forum yonetıcısı mevcut takım yenildikten sonra art niyetli haber acanlar mevcut artık benım dıyecegım bisey yok :)

bitmezdi
ilk yarı kalite olsa ve o varsaydıgın bitiricilik olsaydı 3-0 la maçı kapatırdın ikinci yarı gibi paralel evren senaryosu kurmak zorunda kalmazdık

Ben ikinci yaridan bahsediyorum, oyun hakimiyeti TSdeydi bir suru sans bulabildiler. Bu bir bölüm takimdaki kalite eksikligiyle ama ayni zamanda hocanin pasif kalmasiyle alakalidir.

Üc maclık performans olarak kendisini basarisiz buluyorum hatay macinda yaptigi aytac degisikligi kasimpasa macinda cikan 11 yanlisti bugun ise evet ilk yarida iyi oynadik ama ikinci yaridada rezil oynadik kendisini hemen gonderilmeli felan demiyorum ama bizi olurda kumede tutarsa seneye sampiyonluga oynatacak kalitede bir td oldugunu dusunmuyorum burada sirf guardiolanin yardimcisi oldu diye adama toz kondurmayanlar var bunun ft müritliginden farkı yok yeni transferler geldikten sonra aradan sonra tekrar degerlendirmek lazim ama bana umit vermiyor

Ben ikinci yaridan bahsediyorum, oyun hakimiyeti TSdeydi bir suru sans bulabildiler. Bu bir bölüm takimdaki kalite eksikligiyle ama ayni zamanda hocanin pasif kalmasiyle alakalidir.
sukru senın kotu niyetli olmadıgını bildigim icin cevaplıyorum normalde terim destekcileri ile muhattap olmama kararı aldım

ama adam yaptıgı hamleler sonrası direnci kırmıstık ilerde cogalmaya baslamıstık tekrar macı indirip izleyebilirsin

degisiklik yapmasa hertürlü yiyecektik

Kariyer başlangıcı iyi olmadı kabul.işin sonunda başarılı olur mu zaman gösterecek.ancak eleştirinizi veya öfkenizi lütfen gidin başkanın başlığı altında gösterin burası şu an yeri değil

Bu da oyuncu değiştirme özürlüsü. Tempomuz düştü diyip sadece forvetleri değiştirmek de neyin nesi? Takımdaki açık ara en temposuz adamı da oyunu soktu. Ama adam için önemli değil. Başarısız olsa bile tazminatını alıp emekliliğe hazırlanır.
Bu yönetimin getirdiği adamdan zaten beklentim yoktu. Bizi düşürmesin yeter.

Bu da oyuncu değiştirme özürlüsü. Tempomuz düştü diyip sadece forvetleri değiştirmek de neyin nesi? Takımdaki açık ara en temposuz adamı da oyunu soktu. Ama adam için önemli değil. Başarısız olsa bile tazminatını alıp emekliliğe hazırlanır.
Bu yönetimin getirdiği adamdan zaten beklentim yoktu. Bizi düşürmesin yeter.
İleride top tutup takıma nefes aldırmak için soktu. Totolarından soluyorlardı pres yapmaktan çünkü. Her top duvardan sekip geri dönüyor. Kısmen işe de yaradı. Ama Kerem çok etkisiz kaldı.

sukru senın kotu niyetli olmadıgını bildigim icin cevaplıyorum normalde terim destekcileri ile muhattap olmama kararı aldım

ama adam yaptıgı hamleler sonrası direnci kırmıstık ilerde cogalmaya baslamıstık tekrar macı indirip izleyebilirsin

degisiklik yapmasa hertürlü yiyecektik

her turlu yiyecegimiz dogru lakin ikinci yarida trabzonspor bir suru firsta bulmaya baslamisken hic bir sey yapmamasi, daha dogrusu cok gec mudahale etmesi dogru degildi bence. bu kalite eksikligiyle fazla alakali bir durum degil.

ilk yari iyi top oynatti

Geri
Üst Alt