Torrentlik hiçbir durum olmadı şimdiye kadar.
O kadar kötü bir kadromuz var ki Guardiola gelse teknik direktörlük kariyerine son verir. O kadar kötü bir kadromuz var ki Torrentin de teknik direktörlük kariyerinin sonu olabilir. Medyadan paralı kalemler ve biatçılar fırlayıp gereksiz eleştiriler yapacaktır, aldırış etmemek lazım.

bu maçta hocayla alakalı bir sorun görmedim iki salakça bireysel hata bitirdi bizi ama tabi sıralamadaki yerimiz ve zamanının olmaması dolayısı ile kazanmaya başlamazsa çok vakti yok. ilk maç hatay ve bu maç takım iyiydi ama kasımpaşa maçında berbattık.

uçursana beni Recep ? Tehdit mi ediyorsun beni ? Super moderatör olmandan kaynaklı mı özgüven yoksa forum kurallarına aykırı bir mesaj mı bu ? Hayırdır senin gibi düşünmüyorum diye mi uçuruacaksın ? Recep forum kurallarını senden iyi biliyorum burada bu forumda senden fazla emeğim vardır benim beni neyle tehdit ediyorsun ?
ne diyon sen ya

Torrent’lik durum yok. Takımın bir/iki aya ihtiyacı var.

Fiziksel ve psikolojik bir enkaz bıraktı Terim. Sihirbaz gelse, bir iki maçta düzeltemez…

Küme düşmeyiz, üst sıralara tırmanamayız. Sezon bitmiş, bu stres neden?

Özellikle Gedson ve bir veya iki golcü kanat ile bu takımın nasıl değişeceğini göreceğiz.

ilk yarı oynanan oyunu görünce evet oldu bu sefer dedim. gs maçlarını izlerken bayadir hissetmediğimiz duyguyu, heyecanı hissettik. ama takımdaki mental problem hala devam ediyor. aynı oyunu oynayıp ts a top oynatmadan 2.golü bulmamız gerekiyorken frene basıp skoru korumaya çalışıyoruz. bu fizikle falan alakası yok. bence min 80 dk yı rahatça aynı tempoda oynayabilecek bir takımız. avrupa maçları buna örnektir. topu rakibe vermek demek az koşma manasına gelmiyor. orda da alan kapatırken ciddi bir efor sarfediyorsunuz. bizim oyuncuların kafasında "acaba gene mi" sorusu geldiği zaman başlıyoruz rezil oynamaya. bu ölü toprağını nası atarlar üzerinden bilmiyorum ama işler çok bok yoluna gidiyor.

oyuncu değişikliği oynatmak istediği oyun vs. yavaş yavaş belli oluyor. artık tek gaye galatasaray olmalı. bazı oyuncuları kadro dışı bırakmazsa hoca kendi kadro dışı kalacak umarım birileri söylüyordur kendisine.

paşa maçını eksiklerimize rağmen kendisine yazmıştım

bu maçta topu evelemeden oynamak hoşuma gitti

bu maçta 45 65 arası bocaladık ama babel feghouli hamleleriyle oyunu dengelemiştik

golü de o arada yedik enteresan şekilde

ama benim de bugğn ikna olduğum üzere fatih terim o kadar kötü kadro kurmuş ki nereden tutsan elinde kalıyor

ben bile bu kadrodan umudumu kestim artık

Trolluk yapmanın anlamı yok beyler Terimin 3 senede oynatamadığı futbolu 3.maçta oynattı adam. Kendisinin tam 1 transfer dönemi görüp takımı kendi istediği şekilde kurması lazım sonra eleştiririz.

Trolluk yapmanın anlamı yok beyler Terimin 3 senede oynatamadığı futbolu 3.maçta oynattı adam. Kendisinin tam 1 transfer dönemi görüp takımı kendi istediği şekilde kurması lazım sonra eleştiririz.

O kadar uzun süre kalacağını sanmıyorum. Muhtemelen Haziran ayında gönderilir.

Torrent’lik durum yok. Takımın bir/iki aya ihtiyacı var.

Fiziksel ve psikolojik bir enkaz bıraktı Terim. Sihirbaz gelse, bir iki maçta düzeltemez…

Küme düşmeyiz, üst sıralara tırmanamayız. Sezon bitmiş, bu stres neden?

Özellikle Gedson ve bir veya iki golcü kanat ile bu takımın nasıl değişeceğini göreceğiz.

gedson,6no,forvet,stoper,kaleci

Terim'e yardımcı olarak anlaşıldığına inandım.Terim ne yapmışsa, nasıl oynatmissa, takımı nasıl küme düşme hattına getirmişse bu da aynısını yapıyor.Hic farklı bir şey görmedik.

Bu adam öyle eleştiriliyor ki sanki Fatih hocayla şampiyonluğa doğru gidiyorduk da Torrent geldi bizi kümeye düşürüyor. Fatih hoca gittiğinde 12. sıradaydık. Maalesef ters bir fikstüre denk geldi Torrent. Elinde de yetenekli, sistemine uyan oyuncular yok. Çıktığı 3 maçta da kötü oynamadı maalesef salakça goller yeme huyumuzdan hala vazgeçemiyoruz. Yıllardır 2 farklı öndeyken bile rahatça maç izleyemiyoruz 2 haftada değişecek değil bu. Vakit tanınmalı. Küme düşecek halimiz yok. Eğer kötü yönetirse zaten yaza - belki yaza kadar gidecektir. Eleştirimiz de övgümüz de tutarlı olsun. Fakat mutlaka transfer yapılmalı. Gedson yetmez diri bir 6 numara lazım bize.

gedson,6no,forvet,stoper,kaleci
Gedson 6 oynar.
Cicaldau 8 oynar. Gedson ile Cicaldau’nun formu ciddi yükselişe geçer.
Mohamed yeterli. Torrent ile görelim…
Marcao, Nelsson bu lig için çok iyi.
Kaleciye katılıyorum ama Muslera’ya verilen o büyük sözleşmeden ve Euro’nun geldiği noktadan sonra o iş biraz zor.
Şu dönemde çok bir şey beklemiyorum. Gedson gelsin yeter.
Yeni sezonda özelikle Fatih Hoca’nın doldurduğu berbat ötesi yedek kulübesini tamamen yenilememiz lazım.
Takımda işler kötü giderken, maça etki eder diyebileceğimiz yedek oyuncu yok.
En büyük eksik burada.

psikolojisine tükürdüğümün topçularını toparlamak kolay değil devam hocam.

Evet hatali cipeyi oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifi fatih

Evet hatali formsuz boeyi oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifi yedlin

Evet hatali pvayi oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifi omer

Evet hatali taylan berkani oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifleri yok

Evet hatali formsuz cicayi oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifleri fegle arda

Evet hatali formsuz halilli oynatiyo
Hayir sucsuz yedegi ogulcan

Evet hatali formsuz marcaoyu oynatiyo
Hayir sucsuz alternatifi alpaslan

Evet hatali kilinci degistirmiyo
Hayir sucsuz alternatifi formsuz morutan

Evet hatali keremi degistirmiyo
Hayir sucsuz alternatifi babel

Evet hatali pas yapmayi bilmeyen takimi pasla cikarmaya calisiyo
Hayir sucsuz uzun topla ciksak topu alacak indirecek adam yok

Ft sifir bir bina yapti(kadro),cokta para harcadi(bonservis)ama binayi yaparken demir kullanmayi unuttu(6no),yalitim yapmayi unuttu(8no),statik projeyi dogru hesaplayamadi(10 no),malzemeden caldi(bekler),catiyi kapatmadi(fw),binaya cok para harcadi disardanda fena durmuyordu ama bina bitince eksikleri gordu

Gorur gormez baktiki bina curuk, yagmur,kar,kista kapiya dayandi(hatay,ts,alanya),firsatini buldu ve ilk evini almak isteyen,hicbirseyden haberi olmayan garibana (torrent) enkazi devretti

Devreden keyif catip sefa surerken,bu garip karla kisla sogukla,catidan akan suyla mucadele ediyo

İsi cok zor

Allahin sevdigi kuluysa ki insallah oyledir, yagmur camur neysede depremle(kume dusme) karsilasmaz

Geri
Üst Alt