Geçen sezon FT balı vardı. Herkes geçen sezonu 1 golle kaçan şampiyonluk olarak hatırlıyor ama bize 373728282 kez altın tepside şampiyonluğu verdiler, biz almadık. Yarıştığın takımlar yenilir, sen dandik takımla oynarsın, kazanman kesin gibidir, yenilirsin. Sezonun özeti bu idi. Bize kaç sefer ikram edildi şampiyonluk. Olamamak bizim gerizekaliligimizdi
Allah Allah kazanınca Bal oluyor. Kaybedince Fatih Terim'in hatası yapma gözünü seveyim Murat ya.

Allah Allah kazanınca Bal oluyor. Kaybedince Fatih Terim'in hatası yapma gözünü seveyim Murat ya.
Karşı takımların kazanamamasi fatih terim balı. Geçen sezon onca yapılan saçmalığa rağmen son maçta şampiyonluk iddiamız olmasını şans dışında başka bir faktorle açıklayabilir misin? Adam kazanmıyordu, rakiplerin hepsi arka arkaya puan kaybetti anlaşmışlar gibi

Karşı takımların kazanamamasi fatih terim balı. Geçen sezon onca yapılan saçmalığa rağmen son maçta şampiyonluk iddiamız olmasını şans dışında başka bir faktorle açıklayabilir misin? Adam kazanmıyordu, rakiplerin hepsi arka arkaya puan kaybetti anlaşmışlar gibi
Bal diyorsun yani 9 lig tonla kupayı bal ile açıklıyorsun yani.

Ben tuzla maçını ciddiye almıyorum. Bı ara Almanya'nın 3. Ligi 4. Ligi vsle maçlar yapıyorduk, 17-18 gol atiyorduk, sezonda dokuluyorduk. Arada takıma kondisyon yukelemesi yapacağını söylemişti Torrent reis. Öyle bir durumda takımın maçta yürümesi normal. Ben çokta umursamıyorum bu maçı. Transferler ve 10 günlük hazırlığın sonunda Alanya ve Göztepe maçlarından olumlu sonuç gelmezse o zaman farklı düşünebiliriz.

skor alması lazım yoksa işler kötüleşiyor

skor zamanı şu aralar

A. Koç ağzıyla konuşuyor koca efsane hakkında. Size her şey müstahak. Hatta ne koçu bildiğin rambo okan.

Bence kendisi yanlis tercihti. Bunu hocalik performansina dayali ya da kalitesine bagli olarak söylemiyorum. Madem FT'yi kovuyorsun, ki kovulmayi coktan hak etmisti bence de, yerine getirecegin adam takimi yeniden atesleyecek, takimdaki arkadaslik ortamini tekrardan olusturacak ve oyuncularin neselerini tekrardan bir nevi yerine getirebilecek biri olmaliydi. Yani kisacasi takima kisa vadede gaz verip ileri tasimaya calisan biri olmaliydi.

Bizdeki son dönemlerindeki hal ve tavirlarina cok uyuz olsam da bu sürecte bize sezon sonuna kadar bu takimi bir türlü idare idare edecek bir adam lazimdi mesela Hamza gibi. Böyle 6 aylik bir teklifi de ancak Galatasarayli veya Galatasaray gecmisi olan birisi kabul ederdi. Yanlis bir yol cizildi teknik direktör konusunda bence. Torrent gibi birini getirme düsüncen varsa bunu sezon basinda yapmalisin. Böyle berbat ötesi bir gecis sürecinde olan takima gördügümüz üzere fazla bir katkisi olamiyor böyle bir adamin.

Küme düşelim göreceğim desteğinizi.
Bizim kimseyi destekledigimiz yok,iyi olan gelir kotu olan gider bu kadar basit torent kim,burak kim allah askina ama elmayla armutu karistirmamayida bilmek lazim

Ben bir otobusun soforuyum ve uzun yola cikiyorum,yolda giderken bakiyorumki aracin eksiklerini gidermemisim bu yuzden arac tekliyor,sonra senle sofor degisimi yapiyoruz ve koltuga sen oturuyosun,biraz gidiyosun ve bakiyosun otobus stop ediyo

Simdi otobusteki yolcular daha 3 dk once koltuga oturan sana mi kufur edip saldirmalilar yoksa bana mi

Torentin yanlis tercih oldugunu daha maca cikmadan soyledim ben burda ama adamada sovemiyorum hata yapsada cunku cipeyi oynatmasa elinde fatih var,fw yok,os yok elinde bisey yapacak imkan yok

Topcular takimi satiyo ama bunu bile goremiyo,yada goruyo kabul etmek istemiyo buda en temel hatasi

Dursunun rezaleti mc nin rezaletine ragmen silinebilirmi hayir silinemez,silinmeyecekte

Torentte gitsin ama torentinde bok gibi olmasi ftnin rezaletini hicbir zaman duzeltemeyecekte silemeyecekte

Tuzladan 6 yiyen adam bal gibi elestirilir, bahaneler uretmeyiniz

Bizim yapmamiz gereken sey ligi bilen kisa vadede galibiyetler alabilen bir yerli bulmak idi, mesela Unal Karaman hatta Hamza bile dogru bir tercih olabilirdi.

Umarim cevirir ama simdilik guven vermiyor

Bir takımın başarısında ya da başarısızlığında onlarca etken olabilir. Ama bizim ulamalar her daim topu hocaya atar. Bu zihniyetle ülke futbolu gram ilerlemiyor haliyle.

Bizim kimseyi destekledigimiz yok,iyi olan gelir kotu olan gider bu kadar basit torent kim,burak kim allah askina ama elmayla armutu karistirmamayida bilmek lazim

Ben bir otobusun soforuyum ve uzun yola cikiyorum,yolda giderken bakiyorumki aracin eksiklerini gidermemisim bu yuzden arac tekliyor,sonra senle sofor degisimi yapiyoruz ve koltuga sen oturuyosun,biraz gidiyosun ve bakiyosun otobus stop ediyo

Simdi otobusteki yolcular daha 3 dk once koltuga oturan sana mi kufur edip saldirmalilar yoksa bana mi

Torentin yanlis tercih oldugunu daha maca cikmadan soyledim ben burda ama adamada sovemiyorum hata yapsada cunku cipeyi oynatmasa elinde fatih var,fw yok,os yok elinde bisey yapacak imkan yok

Topcular takimi satiyo ama bunu bile goremiyo,yada goruyo kabul etmek istemiyo buda en temel hatasi

Dursunun rezaleti mc nin rezaletine ragmen silinebilirmi hayir silinemez,silinmeyecekte

Torentte gitsin ama torentinde bok gibi olmasi ftnin rezaletini hicbir zaman duzeltemeyecekte silemeyecekte

tamam da yeni hoca düzeltmeyecekse niye getirdik eskiyle devam etseydik

Takımla hiç bir hazırlık süreci geçirmeden 1 hafta da 3 zorlu maçın üzerine gelmesi çok kötü oldu. Üstelik oyun olarak bazı maçlarda umut görsek de bu 3 maçı puansız kapatmak baya bir talihsiz oldu.

Şimdi önünde 2 haftalık hiç yoktan iyi denebilecek bir hazırlık süreci ve çalışarak bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor.

Bizimkiler gönüllerdeki hocayı getirmek için Lucescu'yu gönderdikleri dönem BJK 100 yılında Lucescu ile şampiyon oldu. O sene lig öncesi BJK'yı hazırlık maçlarında önünde gelen 4-5 tokatlıyordu. Hatta bir hazırlık maçında ilk 30 dakika da baya bir yemişti, BJK'lı bir arkadaşa denk geldim o an bembeyazdı.

Bu dönem bir hazırlık süreci ve hazırlık maçını 6-2 kazansak da bu benim için ölçü değildir. Umarım bu 2 haftanın sonunda artık ligde iyi sonuçlar almaya başlarız. Alamazsak doğal olarak bir noktadan sonra başarısız sonuçlar devam ederse değişim şart olur.

Geri
Üst Alt