Güzel.. övenler çöp demeye başlamış :) öyle x’in yardımcısı diye hoca getirirseniz sonuçları bu olur. 80dk bekler değişiklik için. Cesur değilsin hocam.

4 hafta maç + 2 hafta arada takımda artı olarak BELKİ 11 kişi defanstayken alan hareketlenmesini bir şey derim ama ofansta hiç değişen en ufak şey yok.

Biraz erken belki ama uzun vadede ne olabilir aklım tam basmıyor , malzemesi kötü diyorsunda Arda'yı oyuna almak - değişiklikler gecikiyor....Sezon sonu Schmidt görüşmeleri olmaya başlamalı mı acaba adam hazır boştayken. Gerçi gelir mi ayrıda

bunu fatih hocaya da sormuştum

alanya kadar karagümrük kadar pas yapamamak nasıl oluyor anlamıyorum
bende bir şeyi merak ediyorum, hızlı hücuma kalkma şansın var, rakibi eksik yakalamışken neden savunmaya dönüyoruz biz.

ikincisi, rakip ceza sahasındayken, paslaşa paslaşa niye kalecimize kdr dönüyoruz

Cikamiyom basliktan..11 11 oynasak skorada hic oyuncu degistirmemesine de bise demicem..Ama arkadas allah yuzune gulmus rakip 10 kisi kalmis 20 dakika var neyine bekliyon...Neyine bekliyon mudahale etmiyon...1 puan icin bekledin ya sen korkakca biz anlamdik sanma.Biz 3 yildir bu taktiği goruyo yutmuyoz artik...Yapma ...10 dakika kala oyuncu degistiriyon o da her sn bise yapabilcek keremi cikar 90 kilo ardayi al oyuna yazik...Sen uyaniksan senden uyaniklari gördük rahat ol

Ya sen nasıl bir teknik direktörsün . Guardiola sana rağmen nasıl başarılı oldu acaba ?
Ömer Bayram'ı maç içerisinde hem sağ bek hem sol bek hem duran topları kullanan oyuncu olarak gördük
90 dakika Babel'i forvet olarak gördük
10 kişilik rakibe karşı ilk değişikliği 80. dakika'da yapıyorsun
Kerem-Arda değişikliğini neye dayanarak yapıyorsun ?
4 haftada 1 puan alıyorsun , aldığın bir puan 10 kişi oynayan takıma karşı

Burak Elmas . Harbi helal olsun sana ya . Tam kendine göre teknik direktör buldun. Tencere yuvarlandı kapağını buldu.

valla sabredeyim dedim de sabredecek bir şey yok. kadro rezalet bi kadro olabilir, bundan önce ki hoca enkaz bırakmış olabilir fakat sen öyle yada böyle bir dokunuş, bir gelişim, bir ekstra nasıl koyamazsın ya. kötü olan şey daha da kötü, çok çirkin olmaya başladı. şu forumda ki hiç kimse halısahaya bile çağırmaz bizim oyuncuları ok doğru ama 1 tane teknik direktör dokunuşu olmaz mı lan takımda?

defol git, bizden uzak allaha yakın ol seni getiren yönetimle beraber tabi

Fenerli çıkıp plan yapsa bile bu senaryoyu yazamazdı, git 30 milyona yakın para harca içinden bir Nelson futbolcu çıksın, Terimi o kadar geç kov ve ondan beterini getir, vallahi helal olsun Burak Bey, Dizi çevirsen Reytingleri alt üst edersin.

futbol dahisi değilse eğer böyle hırs olmayan, sakin adamlardan iyi t.direktör olmaz. ilk maçtaki vücut dili ve hareketleriyle kendini belli etti zaten. futbolcuyu kendine inandıracak, bağlayacak yapıda biri değil.

Geldiği günden beri takım her geçen gün kötüye gidiyor. Bu sene neyse de seneye bununla başlamak gibi bir saçmalık olmaz umarım.

4 maç oldu hepsi (-) eksi. Bu maçtaki 1 puan benim için bir şey ifade etmiyor.

Önümüzdeki maçta da puan kaybı olursa defolup gidersin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guardiola'dan her şeyden evvel işine saygısı olan topçu ile olmayanı ayırt etmeyi öğrenememiş. O kadar kilosu olan adamı Guardiola değil maç, antrenmana almaz.

adamın misyonu takımı kümede tutmak sezon sonu duruma bakılır ya kalır ya gider. 7 maç sonunda zor deplasmandan puan alınmış. kaleci dışında maç genelinde kendi aldırdığı oyuncular oynamamış. yok rakip eksikmiş ee biz eksik rakiplere önde olduğumuz maçları verdik. bu takım bugün geriden gelip puan aldı özgüveni sıfır, kalitesi düşük kadronun oynayacağı top buydu. bize netice lazım xg değil.

82 dk oyuncu değiştirmemiş alay mı ediyosun bizimle?

Geri
Üst Alt