Olm Bülent yazan var hala ya.
Yav tmm bu herifi beğenmiyor olabiliriz okey ama Bülent nedir ya ne başarısı ve da gelmesi için dilleniliyor.
Bir hoca değişikliği olabilir o kadar adam varken Bülent nedir.

Adamın geçen seneki performansı şu.
258611

Takımı kurdurmuşsun imkan vermişsin bu olmuş.

Ve ülkede öyle bir durum var ki şuan 14 maçtır galibiyet alamayan adam torrent algısı yayılıyor. Keşke bir önceki teknik direktör için de bu kadar eleştiri yapsaydınız da takım bu hale gelmeden ta en başında bir hamle yapılsaydı.

Ha eleştirilecek, iç dökülecek yer bu başlık değil başkan olacak bozuntunun başlığı. Bir takım bok gibiyken kiralık free derken ucuz maliyetli oyuncu bulup getireceklerdi. Adam aldekileri de gönderdi.
Neyin peşindeler ne yapıyorlar çıksın açıklasın herif..

Acayip bir döneme tanıklık ediyoruz. Ne olacak çok merak ediyorum alttaki herifleri yenip az kafamız rahat etse bari ya

Bence Taylan ile Berkan’ı aynı anda oynatması hata. İkisi de ofansif yönden iyi olmadıkları gibi, defansif olarak da net güçsüzler.

Maçın sadece ikinci yarısını izleyebildim. Bu süreçte Berkan ikili mücadelelerde, hava toplarında ve paslaşmada gayet kötüydü. Taylan ise bir nebze idare etti.

Gedson Taylan göbeğini kurabilseydik iyi olacaktı. Umarım Pulgar iyi bir oyuncudur. O bölgede ciddi eksiğimiz var. Pulgar’ın iyi performansına çok ihtiyacımız var.

İleri uç bence Emre Kılınç - Morutan - Kerem olmalı. Babel, Feghouli vesaire gibi adamlar ancak son 10-15 dakika gibi girecek adamlar.

Morutan bileği ince bir adam. Aynı çalımı sürekli yapabiliyor. Şutları da iyi. Bu nedenle bu adamı ceza yayı önünde topla buluşturmalıyız. O noktalarda bilek hareketleri ile kendisine şut şansı yaratabileceğini ve üstelik defansın dengesini bozabileceğini düşünüyorum.

Emre Kılınç da kanatta oynarsa nispeten uzaktan iyi şut çekebilen 3 oyuncuyla oynamış oluruz. Aynı anda ceza yayı içinde rakibin dikkatini üzerinde toplayan bir golcümüz olduğu için de bu oyuncuların şut çekme veya yerden Gomis’e ara pası yapma şansları artar.

Gomis transferi çok şeyi değiştirdi. Adam sürekli pozisyonların içinde ve doğru noktada. Ayrıca rakibin 2/3 oyuncusunu kendisine yoğunlaştırıyor. Bu da ofansta diğer oyuncuların pozisyon bulmalarına yok açacak.

Takımda kalite eksiği olduğu kadar şanssızlık da var. Bayağı gol kaçtı. Adamların şutu da oyuncuları ıskaladığı için çok şanssız şekilde sekip içeri girdi. Aynı şekilde bir tane daha at desen adam 100 şutta bir veya iki tane atar herhalde.

Önümüzdeki iki maç kritik. O maçlrdan 6 puan çıkmazsa zorlu bir fikstür ile çok sıkıntılı dönemleregireriz gibi görünüyor. İki maçta alınacak iki galibiyet hem puan, hem de özgüven olarak takımı rahatlatır.

Yahu flamengoymus, hadi hoca kötü oyuncular oynasin. Hersey hocaylami bitiyor. Bu kayseriyi hocasizda yenmen lazim. Adamlarda 5 eksik var kupa maci oynamis üstünlük kuramiyorsun.

Olm Bülent yazan var hala ya.
Yav tmm bu herifi beğenmiyor olabiliriz okey ama Bülent nedir ya ne başarısı ve da gelmesi için dilleniliyor.
Bir hoca değişikliği olabilir o kadar adam varken Bülent nedir.

Adamın geçen seneki performansı şu.
258611

Takımı kurdurmuşsun imkan vermişsin bu olmuş.

Ve ülkede öyle bir durum var ki şuan 14 maçtır galibiyet alamayan adam torrent algısı yayılıyor. Keşke bir önceki teknik direktör için de bu kadar eleştiri yapsaydınız da takım bu hale gelmeden ta en başında bir hamle yapılsaydı.

Ha eleştirilecek, iç dökülecek yer bu başlık değil başkan olacak bozuntunun başlığı. Bir takım bok gibiyken kiralık free derken ucuz maliyetli oyuncu bulup getireceklerdi. Adam aldekileri de gönderdi.
Neyin peşindeler ne yapıyorlar çıksın açıklasın herif..

Acayip bir döneme tanıklık ediyoruz. Ne olacak çok merak ediyorum alttaki herifleri yenip az kafamız rahat etse bari ya

Iyi de bu dogru bir bakis acisi degil.

Eger onceki hoca gonderildiyse, yerine gelen ondan daha basarili olmak zorunda degil mi ? Yani dogal beklenti budur. Eger ayni ve hatta daha kotuyse alinan verim;

a- yanlis tercih
b- zamansiz tercih

Yapmissinizdir en basit ifade ile. Madem oyle onceki hocanin arkasinda dururdunuz, sene sonu davul zurna ile yol verirdiniz. Bakiniz jimnastikcilerin baskaninin yaptigi tam, olarak buydu. Sergen'i kovmadi, devam dedi. Sonra Sergen kendi gitti hatta gitmek zorunda kaldi. Yaptigi hamleler, Burak Elmas'in, amatorce. Bu tamam. Ancak, gelen gideni aratir gibi bir durum var suan olmasa bile "cok birsey farketmedi" durumu soz konusu.

Kötü hoca oyuncuları ve ligi bilmiyor. Erkenden vedalaşmak lazım.

bu andan itibaren domf hoca ile çıkılacak her maç küme düşmeye atılacak bir adımdır. önümüzdeki her maçın kıymetini bilip savurganca harcamayalım artık. bir an önce bu saçma tercihten dönülmeli.

Iyi de bu dogru bir bakis acisi degil.

Eger onceki hoca gonderildiyse, yerine gelen ondan daha basarili olmak zorunda degil mi ? Yani dogal beklenti budur. Eger ayni ve hatta daha kotuyse alinan verim;

a- yanlis tercih
b- zamansiz tercih

Yapmissinizdir en basit ifade ile. Madem oyle onceki hocanin arkasinda dururdunuz, sene sonu davul zurna ile yol verirdiniz. Bakiniz jimnastikcilerin baskaninin yaptigi tam, olarak buydu. Sergen'i kovmadi, devam dedi. Sonra Sergen kendi gitti hatta gitmek zorunda kaldi. Yaptigi hamleler, Burak Elmas'in, amatorce. Bu tamam. Ancak, gelen gideni aratir gibi bir durum var suan olmasa bile "cok birsey farketmedi" durumu soz konusu.
Bana kalsa 3-4 tane hoca değiştirilebilecek dönemler vardı ya Aralık ayında son Avrupa ligi maçı sonrası hocam güle güle diyecekti, ya Kasım'da milli maçlar arasında o 14 güne yakın süreçte takımı tanısın diye bir hoca alınacaktı. Bu süreçte de Ocak ayına gelen giden belirlenip eksik tamamlanacaktı.
İnsanlar hala kabul etmese de aynı tarz hoca alınması net olarak terime yardımcı gelip aldığı cezalarda aynı kafadan adam olmasıydı, terim işi ters tepince madem anlaştık devam edelim saçmalığı ile devam edilmesi daha da yanlıştı. Bu takımın oynayabileceği tek oyun sene başından beri belli kontra kovalayıp iki atakla iş bitirecek takım kurmaktı. Herifler tıpkısının aynısını getirip farklı sonuç olmasını beklediler :asd:
Takımın tepki verememesini izlemesi de kendine tepki gelmeyecek olması muhtemelen. Herif hoca eleştiriliyor martı atlatsak yeter kafasında sanırım. Yav ek olarak psikoloji düzeltecek birkaç kişi getir bari.

Başkan olacak o adam takım 3-4 galibiyet alsa bu seneyi atlatırız kafasında.
İlk kovulacak birisi varsa bu hocadan önce başkan olmalı.

"Galatasaray iyi bir yönde ilerlemediği için ben buraya geldim. Yoksa aynı kişi burada devam ederdi. Galatasaray, biz geldiğimizde 13. sıradaydı. Olduğumuz yerden kimse memnun değil. İlk önce ben memnun değilim."

Kendisi ne katmış bu takıma ulan aldıkları tipe bak.

"Galatasaray iyi bir yönde ilerlemediği için ben buraya geldim. Yoksa aynı kişi burada devam ederdi. Galatasaray, biz geldiğimizde 13. sıradaydı. Olduğumuz yerden kimse memnun değil. İlk önce ben memnun değilim."

Kendisi ne katmış bu takıma ulan aldıkları tipe bak.
Az bile demiş. Bu çöplüğe 30 milyonu ben harcamadım o paraya 5 tane takım kurar ayrı ayrı şampiyonluğa oynatırsın burada demeliydi

Demek ki Terim’den kötü değilmiş renktaş. Tuzla’ya 6 atsa burada bir kere konuşulmaz hazırlık maçı der geçilir 6 yiyince mi olay oluyor harbi bomboş maçtı.

Bomboş maçsa 6 yemesi mi gerekiyor alt lig takımından bu da realite takım oyun olarak ileri mi gitti herhangi bir oyuncunun performansı mı arttı bu adamın kariyeri ne ki Terim'den iyi hoca oluyor ?

Geri
Üst Alt