Başkan cebinden tazminatını verip derhal ülkesine yollamalı.

Hemen anında kovulmalı. Bu adamın durduğu her gün uzun vadede Galatasaray'a daha büyük zarar verecek.

Sabotajci oyuncular olmadan izlemek isterim oynatmak istedigi oyunu😂

Bunla olmaz umarım hatadan dönülür bir an evvel.

eleştiri yapmanın çok da manası yok

öyle ya da böyle kazandık

eldeki malzeme bu. böyle devam edeceğiz

değerlendirmeyi sene sonunda yaparız

2010'daki takıma kötü kadro ama küme düşmeye oynayacak kadar kötü değil diyebiliyordum. Bu takım için diyemiyorum. Gerçekten başka bir logo altında küme düşer bu kadro. O yüzden kendisinin yanlış tercih olduğunu düşünmekle birlikte hiçbir suç görmüyorum. İhale üstüne kalır gider sezon sonu.

ne oynatmaya çalıştığını tam anlamıyom ama 3 maçtır iyi rakiplere karşı geriden gelip maçı kazanabilecek konuma getiriyo. bugün ittir kaktır da olsa sonunu getirdi. başlangıç 11'leri tırt da olsa fizik olarak takımı terim'den iyi bi konuma getirdiği kesin. onun dışı işlerinde bi fark yaratabildiğini göremedim, şu ana kadar iyi bi yardımcı antrenör ne yapabilirse onu yapıyo işte. ha torrent olmuş, ha müfit erkasap, sene sonuna kadar işi çözemezse gelecek yıla hakiki bi başkan ve teknik adamla başlamak gerek.

İkinci yarıya değişiklik yapmadan çıkmasının izahı yok. İlk yarı ezilmişiz zaten bunu nasıl göremiyorsun?

Geçtiğimiz hafta Obinna'ya karşı ters bir adam olduğundan Halil'in oynaması gerektiğine inandığımı yazmıştım aynı düşünmüşüz. Ancak Halil'den beklenti sahada yürümesi değil bağlantı oyunuyla rakibin direncini kırmasıydı. Beklerimiz hücumda yetersiz, orta sahalar oyuna hükmedemiyor. Marcao-Nelsson'un 3. bölgeye topu taşıyacak hali yok. Bu sezonu Kılınç'a daha fazla yoğunlaşarak geçirirse daha iyi olur. Yoksa işi zor.

Maçı kazandık ama eleştirilerimi yapayım:

1. Takım berbat oynadı.
2. Babel rakibe poposunu dayayıp top indirmeye çalışmaktan başka hiç bir şey yapmıyor. Bu tercihi çok yanlış. Terim’i çok eleştiriyordum bu nedenle Torrent’i de eleştireceğim.
3. Sanırım Halil 9 değil 10 demiş. Halil’den 10 olmaz. Pas yeteneği yok, oyun görüşü ve zekası yok, topu kontrol edip dağıtacak fizik de kalite de yok. Adam geçemiyor, şut çekemiyor. Morutan’ı oynatmayıp Halil’i oynatması çok büyük hata.
4. Ömer Bayram ile ilgili yıllardır benzer şeyleri söylüyorum. Bu takımda olmamalı. Bu tercihi büyük hata.
5. Taylan’ı geçen yıl iyi oynarken övdüm ancak artık leş futbol oynuyor. Taylan kesinlikle ilk 11 çıkmamalı. Defans yaparken ağır kalıyor, ofansta da hiç bir etkisi/katkısı yok.
6. Pulgar’ı çok az izledim ancak ihtiyacımız olan oyuncu tipi değil. O adam Gedson’dı. Almamak büyük hata. Eğer finansal olarak onu alamadıysak, ona benzer tipte bir adam almalıydık.
7. Gomis bu takımda net oynar. Girer girmez, topu kontrolü, indirmesi ve dağıtması bile Mohammed ile farkını gösterdi. Ancak penaltı atmamalı. Attığı iki penaltı da çok kötüydü. İkisinin de gol olması şansımızdı.
8. Cicaldau bu takımda oynar. Formunu buldukça da yararlı olur. Zaten ondan iyisi şu an için yok.
9. Emre Kılınç nasıl oynamaz? Adam gayet yararlı işler yapıyor. Girer girmez fark yarattı. Babel’i tercih etmek bence tam bir çılgınlık.
10. Galatasaray böyle ezik futbol oynamaz. Maçın büyük kısmında kendi yarı alanımızdan çıkamadık iki üç pas üst üste yapamadık. Bu utanılmalı gereken bir durum.

Bu adamin maksimumu ispanya 2. Liginden bir takimi calistirmak olur. Gelmis 60 yasina getafe osasuna vs bile gorememis.

Yonetimle birlikte defolup gitmeli.

Oyuncu tercihleri çok sakat.

kale: Pena, Muslera
bekler: Pva, Boey
stoperler: Nelsson, Marcao
orta alan: Cica, Berkan, Pulgar, Feghouli
kanatlar: Kılınç, Kerem, Morutan
forvet: Gomis, Mohamed

mecbur kalmadıkça bu 15 kişilik rotasyonun dışında oyuncu kullanmamalı.

Bugün karambol penaltıları ile kazandık. 3.dk da gol attık diye takımı geri çekmek kadar saçma sapan bir olay görmedim. Taktik anlamda da sıkıntı var. Bu takımın forvet hattı ile orta sahası arasında galaksi gibi bir boşluk var. Takım savunması rezalet. Rakip oyuncular ellerini kollarını salla sallaya geliyor bizim sahaya.
3 puanı aldık bir şekilde ama bu sahadaki 1 2 futbolcunun hırsına inadına kalmış.

İnanın adamın başarılı olmasını herkesten çok istiyorum ama bu sakünlikle bu oyunla başarılı olması imkan dahilinde değil. Bu takımın başına Galatasaray ın büyük bir takım olduğunu, rakiplerinin o formayı gördüğünde tir tir titreyeceğini hissettirecek korkak oynatmayacak bir hoca gerekli.

Geri
Üst Alt