İlk defa daha derli toplu oynadık. Teşekkürler. 2 gol yediğimiz kötü savundugumuz anlamına gelmez sanssizdik bence bu oyuncu grubuyla iyi bile oynadık ilk kez takımda orta saha namına oyuncu yok ona rağmen paslasarak filan gol attık ilginç şekilde.
goller cok balıgına yedik

her mac böyle gol yiyoruz ama mental olarak iyi düşmedik

goller cok balıgına yedik

her mac böyle gol yiyoruz ama mental olarak iyi düşmedik
Taraftar sayesinde oldu + rakibin Rize olması. Şu takımda sağ bek ve orta saha olsa başka şeyler izleme olasılığımız var bence bu hocayla.

Penaltılar olmasa bir hiç.Yeni yapılanmaya daha sağlam bir teknik direktörle girmeliyiz.

dominic torrent ibaresinin yanındaki teknik direktör yazısının kaldırılmasını talep ediyorum

Belki oyuncu tercihleri tartisilir ama Klopp gelse ne degisecekti?
Seneye 2 orta saha 1 kanat ile cok rahat sampiyonluga oynariz.
Ayrica ne kadar panik adam varsa takima toplanmis

Taraftar sayesinde oldu + rakibin Rize olması. Şu takımda sağ bek ve orta saha olsa başka şeyler izleme olasılığımız var bence bu hocayla.
Beki falan da geçtim B2B ayağı düzgün, oyun aklı vasat üstü bir orta sahamız olsaydı hem defansif anlamda hem de hücum anlamında kenarları da çok rahatlatırdı. Gedson'a gol mü attı asist mi yaptı diyen arkadaşlar vardı burada ama bugün kaç tane sahipsiz top aldı, doğru noktalarda pozisyon alıp kontraya çıkmamızı engelledi. Gedson'u madem almıyoruz o tarzda bir 8 almamız şarttı. Umarım yaza sağ salim ulaşırız da doğru hamleler yapılır. Bu orta sahayla bekleri Davies ile Hakimi yapsak yine de tatmin etmeyecek

Sakinliği iyi de enerjisi çok düşük.Bence bize daha coşkulu, taraftarla birleşebilecek bir hoca lazım.

Bir de işin savunma tarafını ne yapacağız ya her maç 2 gol yenir mi?Gerçi itson o topu 100 kere atsa gol olmazdı ama yine de can sıkıcı.Barcelona acımaz

Defolup gideceği günü iple çekiyorum. Yerine doğru düzgün, teknik direktör gibi bir teknik direktör getirilmesi dileğiyle.

Geri
Üst Alt