Sakinliği iyi de enerjisi çok düşük.Bence bize daha coşkulu, taraftarla birleşebilecek bir hoca lazım.

Bir de işin savunma tarafını ne yapacağız ya her maç 2 gol yenir mi?Gerçi itson o topu 100 kere atsa gol olmazdı ama yine de can sıkıcı.Barcelona acımaz
Aga niye boyle bir hoca lazim onu da anlatin da bilelim ya, takim kazandığı surece kilicdaroglu td olsa umrumda olmaz amigo mu aliyoz td mi aliyoz?

takımın çok eksiği var
bence oyun ile yargılamak gaddarlık olur.
bu sınırlı takım aşağı yukarı bu kadar oynar

yenilmeye devam etse mecburen gönderecektik ama sıkıntıyı atlattık
kalan maçlar zor ama psikolojik olarak rahatlamış olmak performansımıza olumlu yansıyabilir.
hayırlısı

Defolup gideceği günü iple çekiyorum. Yerine doğru düzgün, teknik direktör gibi bir teknik direktör getirilmesi dileğiyle.
Bugün sahadaki olumlu şeylere tepkin bu mudur. Neyin tribidir bu birader. Amaç ne yani. Kloop gelse bugünden ne farklı olacaktı? Böyle böyle bitireceğiz bu uğursuz sezonu. Ben tarihimizde istikrarlı biçimde bu kadar saçma sapan goller yediğimiz bir sezon hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Kendinize gelin Galatasaray'lılar. Trip atarak nereye varacaksınız. Zamanında Mancini'ye de yaptınız bunu. Ceyhun Gülselam'ı oynatıyor diye dalga bile geçtiniz adamla. Derdiniz nedir bilmiyorum ama salın şu camiayı artık.
Ceyhun'da Roberto Mancini'nin seks kaseti vardı sanırım.

Pulgar'ı 4 ay kulübede oturtmak için mi aldın? Oynatmayacaktıysan niye getirdin bu adamı? Yok oynasın diye getirdiysen sahada niye Taylan var?

Morutan nerede? Babel'den daha mı kötü Morutan?

Berkan ile Taylan beraber oynamamalı.

İkili mücadele güçleri yüksek değil.

Kafa toplarında iyi değiller.

Topu saklayıp takımı rahatlatamıyorlar.

Topla dikine dripling yapamıyorlar.

Asist ve gol katkısı veremiyorlar.

İki pasla çabuk pozisyon kaybedip daha sonra kaçırdıkları adamı yakalayamıyorlar.

Umarım sırf çok koşuyorlar diye Torrent bu hataya devam etmez.

Olumlu en büyük özelliği her ne kadar sevmesemde sakinliği. Yoksa göztepe maçı ve bu maç zor dönerdi. Kenarda şov yapıp kendini attırmadığın için saol hoca.
ft olsa net atılırdı o maclarda mac kaosa döner yenılirdik

Pulgar'ı 4 ay kulübede oturtmak için mi aldın? Oynatmayacaktıysan niye getirdin bu adamı? Yok oynasın diye getirdiysen sahada niye Taylan var?

Morutan nerede? Babel'den daha mı kötü Morutan?
pulgar'ı istediğini sanmıyorum.
bence gedson'u alamayınca '' zaten hoca istememişti, hazır topçu istediği için pulgar'ı aldık'' bahanesi basına servis edildi
muhtemelen kasada para olmadığı için maliyetsiz oyuncu arayışı neticesinde pulgar'ı bedelsiz kiraladık

Gerçekten kötü bir hoca. OYuna müdahale edemiyor ve yaptığı hamleler hep ezberden. Rize maçında bunu bir kez daha gösterdi. Tamamen bireysel yeteneklerle ve şanslı bir penaltıyla kazandık oyunu.

pulgar'ı istediğini sanmıyorum.
bence gedson'u alamayınca '' zaten hoca istememişti, hazır topçu istediği için pulgar'ı aldık'' bahanesi basına servis edildi
muhtemelen kasada para olmadığı için maliyetsiz oyuncu arayışı neticesinde pulgar'ı bedelsiz kiraladık
Abi tek mevzu bu değil ki ya. şu van Aanholt varken, adam kaç maç sol beke ömer'i koydu.
Elinde gomis gibi bir adam varken 60 dakika kenarda oturttu Gomis'i.

Morutan'ı harcadığı gibi belli ki Boey'i de harcayacak mesela.

Ben bir türlü ısınamadım bu adama. Eğer takımın başında kalırsa (ki sanmıyorum) çok başımızı ağrıtır bu adam.

Ayrıca ben birileri gibi takımın bugün şahane oynadığını falan da düşünmüyorum. Yer yer birkaç atak yaptık o kadar. Orta saha baskısı diye bişe yok. Organize atak yok. Rakip de Rize yani. Ligin dibine demir atmış takımlardan biri. Önümüzdeki haftalarda Konya karşısında Beşiktaş karşısında Başakşehir karşısında ne yapacak bu takım? Hepsini geçtim, Barcelona karşısında rezil olmayacak mıyız bu oyunla, bu anlayışla?

Bu maçı tamamen takım ve taraftarı reaksiyonuyla kazandık oda Rize’ye karşı bir intikam mücadelemiz olmasından dolayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam belki üst kalite bir TD gelmis olsa bu takimi daha iyi oynatir ama öyle biri gelmiyecegine göre kim gelirse gelsin bu takimin oyniyacagi bukadar. Takim en azindan son dakikaya kadar savasmaya basladi buda bir gelisim.
noktasina kadar katiliyorum sevgili tuncay.

yeterli veya yetersiz konusunda bagimsiz bugun en begendigim yonlerimiz, seninde belirttigin gibi son ana kadar mucadele maci birakmama, daha kompakt durusta olan takim, saha ici yayilimindaki pozitif dokunuslar.

toplu oyunda ise diger maclarda da dikkatimi cekerdi ama bu macta cok net bir seyi not ettim maci izlerken;

ikili uclu mini kumeli hizli verkacli paslamalari bu macta bol bol yapmamiz ve cogunda basarili olmamiz, hatta bir kacinda golluk pozisyonlar bulmamiz bir tanesinde golu bulup digerinde penalti kazanmamiz bu baglamda cok iyi olusumlardi topla mini kumeli dar alan rakip sahadaki kurgularimiz.

< - bu paslasma olayini nacizane olarak *dome hocanin kendi basligindaki kendisine dair gozlem mesajimda ozellikle bold sekilde vurgulamistim. dolayisiyla geldiginden beir bu yonde takim her mac ustune koyarak gidiyor.

bu denklemleri ve nuanslari umarim *taraftarlar ve *medyadaki galatasarayli *yazar ve *gazetecilerde gorup *yigidi oldur(yetersizligi konusunda elestirebilirsin,,ancak > ) hakkini ver demeleri *gerekir.......

mactan sonra imparator fatih terim tezahurati da olmus duyduguma(maci sonuna dek izleyen arkadaslardan) gore... bu da hos degil.
hatirlarsak, bir anlamda *mancini donemini cagristirdi bu tur gereksiz yersiz ve de saygisiz tezahurat karari.
mevcut hoca halihazirda zor zamanda gelip basa gecmis, ustune ustluk kazandigin cok onemli bir mactan sonra en azindan hocayi alkislar galibiyeti kutlamak bize yakisan olmaliydi. bu tur tezahuratlar degil...
en azindan simdi degil.
hocamiz efsanemiz imparatorumuz - ancak, maci kazanan- ikinci kez - alakasiz ve sucu olmayan bastaki bir hocaya yapilan <ikinci saygisiz tutum.bence.

bu mac ozelinde rakipte iki kisi zorladi. biri gobekten gedson digeri yusuf sari nin bindirmeleri... rakip bunun disinda bir sey yapamadi bile.

taylan ve berkan en cok elestirilen oyuncularimiz. kotu performanslarinda hepimiz ozellikle taylan'in yetersiz oldugundan dem vuruyoruz, ancak, bugun sahada her iki takima da bir kac km fark atmislar bunu da gormezden gelmemek gerekir mucadelelerinden dolayi.
hemen hemen ikiside *12 km'ye yakin kosmuslar ,ikisini sadece *gedson benzer km ile takip etmis,,geri kalan sahadaki *tum oyuncular *10 km bile kosmamis > *9km kosan ve altinda kosanlar vardi kosu istatistiklerini yanlis gormediysem...

macin basinda cok onemli firsatlari kacirdik guzel baskili basladik. sok bir golle geriye dustuk. sonra yakaladik ,bu sefer yine geriye dustuk sonrasinda dome hocanin dogru dokunuslari ile oyunda tekrardan skoru yakaladik ve muthis bir geri donusle once 3 sonra 4u yakaladik.

sahada bugun resmen ozlenen galatasaray ruhu vardi........

mactaki arti eksiler bir yana, alinan galibiyetten dolayi
basta hoca ve tum oyuncularin akillarina ayaklarina emegine saglik... haftayi muthis kapadik....

Geri
Üst Alt