30 gündür takımın başında gibi kolpalara son verip göt zoruyla 2 ayda 2 maç kazandığını da ekleyelim.

Gelip sizlerin yaptığı gibi düşmanca davranmıyorum da geçen haftadan sonra hala Taylan'ı oynatan herife de istersem istediğimi söylerim. Pulgar denilen herifi aldıran kendisiyse seve seve de oynatacak. Sene başından beri 15 puana mal olan o at kuyruklu ergenden daha iyi değilse maaşının yarısını cebe atmış olmalı ki aldırmış olsun.

Eğer bir daha üyelere bu herife laf etti diye hakaret eden birisini görürsem uzayın derinliklerine yollarım.
Gayet düşmanca bir tavır bu. O zaman Barış'ı aldırıp oynatmayan Terim ne kadar cebe atmıştır mesela böyle saçma yorum mu olur? Şimdi Terim'e komisyon alıyor diyenlerden ne farkınız kalıyor? Gerçekten çok şaşırdım.

ben torrenti olumlu buluyorum

kıvıramaz bu isi diye bekliyordum acikcasi ama , seneye kalmalı diye düşünüyorum saygılar .

bu arada asil anlasilmasi guc tepkiler Barcelona mağlubiyetlerinden sonra olacak.

napolinin evinde 4 yedigi unutularak
Barca maçı sonunda bayağı yüklenecekler. (medyadan bahsediyorum) herifi çaycı yaptılar, gerizekalı yaptılar. Daha neler yapacaklar bakalım, yönetimin bunlara sessiz kalması ayrı bir rezalet.

Gayet düşmanca bir tavır bu. O zaman Barış'ı aldırıp oynatmayan Terim ne kadar cebe atmıştır mesela böyle saçma yorum mu olur? Şimdi Terim'e komisyon alıyor diyenlerden ne farkınız kalıyor? Gerçekten çok şaşırdım.

Düşmanca tavır falan yok, öyle olsa gelir her gün bu konuda bu adama laf atarım. Geldiğinden beri şu konuya yazdıklarım sayılıdır ama sen de biliyorsunki riyalarlığa da tahammülüm yoktur.

Söylediğin kısımda da ironi var zira Terim düşmanlığından her transfere komisyon diyenler bugün gelip Taylan'ı savunur olmuş. Onlara anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor ki belki de yaptıkları saçmalığın farkına varırlar.

Terimin bir çok transfer yanlışı olmuştur onda hem fikiriz forumca ancak komisyon olayı ıspatalanmadığı sürece hakarettir , iftiradır. Örnek gösterdiğin adam Genç olarak alınmış her genç oyuncuyu büyük takımlar direk oynatıyor mu yoksa ben mi bilmiyorum ?

Düşmanca tavır falan yok, öyle olsa gelir her gün bu konuda bu adama laf atarım. Geldiğinden beri şu konuya yazdıklarım sayılıdır ama sen de biliyorsunki riyalarlığa da tahammülüm yoktur.

Söylediğin kısımda da ironi var zira Terim düşmanlığından her transfere komisyon diyenler bugün gelip Taylan'ı savunur olmuş. Onlara anlayacağı dilden konuşmak gerekiyor ki belki de yaptıkları saçmalığın farkına varırlar.
Ben zamanında Mancini'ye yapılanın şimdi Torrent'e yapıldığını düşünüyorum. Terim zamanı gram eleştirmeyenler şimdiki tavırları da bana riyakarlık geliyor. Evet Torrent'i bazı konularda savunanlar riyakarlık yapıyor ama bunu iki tarafta yapıyor Terim o zaman eleştirmeyenlerde yapıyor bunu.

Terimin bir çok transfer yanlışı olmuştur onda hem fikiriz forumca ancak komisyon olayı ıspatalanmadığı sürece hakarettir , iftiradır. Örnek gösterdiğin adam Genç olarak alınmış her genç oyuncuyu büyük takımlar direk oynatıyor mu yoksa ben mi bilmiyorum ?
Zaten yorumumun içinde bunun ne kadar saçma bir yorum olduğunu yazmışım. Sadece Terim değil herhangi birini belgesiz bir şekilde komisyon alma ile suçlamak iftiradır, hakarettir sana katılıyorum.

Barcelona'ya yenilmek mesele değil , Barcelonaya karşı nasıl bir tepki verdiği önemli. İstekli arzulu olursun yenilirsin kimse birşey demez ancak ruh gibi sahada gezersen en büyük tepkiyi kendisine gelir.

1 aydan fazla klubün başında değişen birşey göremiyorum gören var ise açıklasın şunlar değişti diye. Çok abartı bir beklenti var kendisinden ama sonuç alacağımızı düşünmüyorum şu anda. Ama gelecek için beklemekte fayda var futbol bilgisinden yararlanmak gerekli olduğunu düşünüyorum ya TD olarak yada yardımcıyı kabul ederse öyle.(Edeceğini düşünmem neden etsin zaten )s

Kim gelirse gelsin farketmiyor sabır gerekli zaten hemen adam kesmek oldukça yanlış bir düşünce yıllardır yapıldı hiç bir sonuç alınamadı.

Acil galibiyet ihtiyaçları bence takimi olumsuz yonde etkiledi .
Torrent Boyle geldigi gibi etki eden tipde bir hoca degil , sakin bir tip belliki.
1. adamlık öğreniyor daha , bunlarıda bel altı yaparak Terimle kıyaslamak asiri sig bir düşünce olur gibi geliyor.

Şahsen terim vs torrent karsilastirmasini saçma buluyorum.

Torrent Boyle geldigi gibi etki eden tipde bir hoca degil , sakin bir tip belliki.
1. adamlık öğreniyor daha , bunlarıda bel altı yaparak Terimle kıyaslamak asiri sig bir düşünce olur gibi geliyor.

Zaten saçma bir durum karşılaştırmak çok ayrı kişilik ve teknik direktör. Bize hangisi uygun bilemiyorum , Terimi denedik olmadı Torrent olmazsa nasıl bir yapı deneyeceğiz bilmiyorum.

Ben zamanında Mancini'ye yapılanın şimdi Torrent'e yapıldığını düşünüyorum. Terim zamanı gram eleştirmeyenler şimdiki tavırları da bana riyakarlık geliyor. Evet Torrent'i bazı konularda savunanlar riyakarlık yapıyor ama bunu iki tarafta yapıyor Terim o zaman eleştirmeyenlerde yapıyor bunu.
Forumdan bahsediyorsan Terim'in arkasında duran ciddi bir azınlıktı son 1 senede. Eleştirmediler mi bunlar bence çoğu eleştirdi.

Ama bugünü unutup bel altı vurmaya çalışıp yok komisyon aldı, yok kulübü sattı yok hain yok zart zurt diyen adamlar son 2 ayda yaşadıklarımızı Terim yaşatsa ağızlarına geleni söyleyecekken durumu çok iyi gibi lanse ediyorlarsa ortada problem vardır. 2 aydır değişen bir şey yok son 2 maçı da bireysel oyuncu performanslarıyla kazandık zira gol atamıyorduk Gomis takımı ileri taşıdı diğer maçı da Aanholt çözdü.

MM ile Morutan için Terim varken kaç kurtar kendini derken bugün Morutan kadroya alınmayınca bok gibi topçu diyor. MM'nin ne kadar yetersiz olduğuna 36 yaşındaki Gomis'in sol billuru olamayacağına da ses çıkarmıyor.

Twitterdaki Terimci ergenleri diyorsan ok onlar da kıstas dışı. Gerçi bu konuyu da pek okuduğum yok Terim'i eleştirmeyip gelip her mesajı bu adamı eleştirmek olan, sürekli iftira ve hakaret eden varsa söyle bileyim, böylelerine ihtiyacımız yok böylelerinin burada yeri de yok.

30 gündür takımın başında gibi kolpalara son verip göt zoruyla 2 ayda 2 maç kazandığını da ekleyelim.

Gelip sizlerin yaptığı gibi düşmanca davranmıyorum da geçen haftadan sonra hala Taylan'ı oynatan herife de istersem istediğimi söylerim. Pulgar denilen herifi aldıran kendisiyse seve seve de oynatacak. Sene başından beri 15 puana mal olan o at kuyruklu ergenden daha iyi değilse maaşının yarısını cebe atmış olmalı ki aldırmış olsun.

Eğer bir daha üyelere bu herife laf etti diye hakaret eden birisini görürsem uzayın derinliklerine yollarım.

Taylana sövdüm diye dört gün ceza yedim üstelik sansürlü küfürdü 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi ki saçma sonuçta birisi bu işte yaptıkları ortada diğeri ise yardımcılıkta belki dünyanın en iyilerinden ama 1. adam olarak tecrübesi kısıtlı. Kendisine seneye güvenilmemesini hatta gelmesini hatalı bulanları anlıyorum ki bende bu noktadayım ama bu gelen 2 galibiyetle zaten işi de kurtardık sayılır o yüzden artık kaybedecek bir şey kalmadı sezon sonuna kadar bırakalım da rahat çalışsın adam bizde bakalım ne yapacak ne yapamayacak.

Zaten saçma bir durum karşılaştırmak çok ayrı kişilik ve teknik direktör. Bize hangisi uygun bilemiyorum , Terimi denedik olmadı Torrent olmazsa nasıl bir yapı deneyeceğiz bilmiyorum.
Genel kani bu yonde , baya baya da trolluk yapılıyor zaten Terim mevzuunda
isin asli hiç bir Galatasaraylı kendi ortamı disinda -marjinal ayağına yatmazsa -kolay kolay eleştirmez terimi (saçma boyutlarda) ama bir fenerli bir şey dese ilk kilici o çeker.

Klup yapısı olarak özellikle turkiyede , oyuncu disinda tabulasmis baska bir td yok ,hatta ölümünden sonra(allah gecinden versin) Metin Oktay dan daha çok o mit kısmına geçer.
avrupada bile kluple özleşmiş bu tarz adam 5 tane td varmidır?

Trolluk cagimizin gercegi artık, hızlı yasamak , günü yasamak falan.Full tüketim cagi,yapacak birey yok

@Hasan Bekir bahsettigim bu biraz da

Torent'in Hatay maçında başlangıcı fena yapmamıştı aslında penaltıyı atsaydık maç bitecekti ilk maçında 3 puan alacaktı tabi penaltı kaçınca takımında fizik gücü dakikalar geçtikçe de düşmeye başlayınca 70'den sonra takımdaki bazı futbolcuların dili dışarıda geriye koşmaya çalışıyorlardı. O maçta 2-2'den sonra rakip kaleci yıldız olurken bizim İsmail'de üzerlerine geleni alınca oradan bir şanssızlıkla başladık.

Takımın fizik gücü yeni yeni kendine geliyor belki son dönemdeki en iyi duruma gelmiş olabiliriz özellikle son 2 maçtır bunu görebiliriz 85'den sonra maçları döndürüyoruz genel de bizim takım 70-80 dakika sonunda 1 farkla önde olur son dakikalarda gol yeme korkusuyla geçirirdik son 2 maçtır fizik gücünün de artmasıyla bunun tersini gerçekleştiriyoruz.

Futbolcularda fena baskı olduğu da bir gerçekti Kayseri maçında en ufak hatada tribün ıslıklıyordu ama şu 2 galibiyet hem tribüne hem de futbolculara ilaç gelmiştir.

Bundan sonra ki süreçte baskının kalkması ve fizik kalitenin daha da artmasıyla daha güzel futbol görmemiz gerekiyor. Konyaspor maçı bazı şeyleri belli etmeye başlar oradan eğer ki güzel bir futbolla sonuç alırsak Beşiktaş maçına güzel bir atmosfer oluşur.

Torrent bu kadar Başarısız başlamazdı eğerki kalede Ismail denen Güruh olmasaydı...Peña geldiğinden belli yenilgi yüzü görmüyoruz ve ne kadar beğenilmesede adam bize Sistem oturtmaya çalışdığı ortada...bence Zamanı fazlasıyla hak ediyor...yeni sezona Orta sahaya doğru transferler yapılırsa bayağı sağlam bir takım oyunu oynarız yeni sezona....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrent bu kadar Başarısız başlamazdı eğerki kalede Ismail denen Güruh olmasaydı...Peña geldiğinden belli yenilgi yüzü görmüyoruz ve ne kadar beğenilmesede adam bize Sistem oturtmaya çalışdığı ortada...bence Zamanı fazlasıyla hak ediyor...yeni sezona Orta sahaya doğru transferler yapılırsa bayağı sağlam bir takım oyunu oynarız yeni sezona....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbiden İsmail olmasa muhtemelen mağlubiyet görmezdik :asd:

Elestirdiginiz kadar kotu hoca degil, elindeki kadro cok cok sınırlı, elinden geleni yapıyor ustelik takim inanilmaz garip goller yiyor

Ufak ufak ulkeye alisiyor , takima alışıyor, kulture alışıyor. Kendimize guzel bir hoca cikarabiliriz bu adamdan
Yasi 50 filan olsa belki de 60 yasina gelmis. Cikacak olan simdiye cikardi

pulgar'ı istediğini sanmıyorum.
bence gedson'u alamayınca '' zaten hoca istememişti, hazır topçu istediği için pulgar'ı aldık'' bahanesi basına servis edildi
muhtemelen kasada para olmadığı için maliyetsiz oyuncu arayışı neticesinde pulgar'ı bedelsiz kiraladık
Muhtemelen degil, dediklerin aynen oldu.

Geri
Üst Alt