Bu herifin barca maçına sakın ha çıkmaması lazım

Barça forumlarında acayip makaraya alındığını görüyorum inanın bizim seviyemiz kesinlikle bu değil
Renktaş 1993 senesinde daha internet emekleme aşamalarındayken Manchester United camiası da ŞL son 16 eşleşmesinde bizi makaraya alıyordu. Makara iyidir ama tadında olduğu kadar. İşi çalışan ve inanan götürür.

Lucescu çingene adamcağız, Tudor 5.lig hocası, torrent çaycı, Mancini kibar hocalık yapamaz medyada sürekli Gs yabancı hocalarına her zaman böyle hakaretler basın toplantılarında sert sorular soruldu bunları kim mamaliyor acaba Gs dan gittikten sonra bu hocaların hepsi destan yazdı dışardan kim uğraşıyorsa bırakın kulübün yakasını seneledir doymadınız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lucescu'ya ne zaman hakaret edilmiş?Süper Lig'de hocalık yaptıüı yıl sayısı normal.Kendisi istemese de gitmeyebilirdi.Türk Milli Takımı'nı da çalıştırdı.Gel gelelim bizim takımda özellikle o zamanlar böyle bi hakaret edilemezdi.Romanyalı oyuncuların performansından memnunken niye Romanyalı diye hoca eleştirilsin?

Lucescu'ya ne zaman hakaret edilmiş?Süper Lig'de hocalık yaptıüı yıl sayısı normal.Kendisi istemese de gitmeyebilirdi.Türk Milli Takımı'nı da çalıştırdı.Gel gelelim bizim takımda özellikle o zamanlar böyle bi hakaret edilemezdi.Romanyalı oyuncuların performansından memnunken niye Romanyalı diye hoca eleştirilsin?
Hatırlamıyorsun herhalde. Adama denmeyen kalmadi özellıkle terimin kankasi hıncal tarafından. Ki o dönemler hıncal kanaat önderiydi. Hepsi terimi getirmek icin yapılan operasyondu.

Hıncal geçenlerde Gomis transferiyle ilgili terim araya girmiyorsa adam değilim gibi bir şey demisti. Geçmişte beraber operasyonlar yaptıkları icin terimin taktiklerini iyi biliyor tabi. Neyse konu konuyu acıyor mide bulandırıcı şeylerle aksamımızı karartmayalım.

Hatırlamıyorsun herhalde. Adama denmeyen kalmadi özellıkle terimin kankasi hıncal tarafından. Ki o dönemler hıncal kanaat önderiydi. Hepsi terimi getirmek icin yapılan operasyondu.

Hıncal geçenlerde Gomis transferiyle ilgili terim araya girmiyorsa adam değilim gibi bir şey demisti. Geçmişte beraber operasyonlar yaptıkları icin terimin taktiklerini iyi biliyor tabi. Neyse konu konuyu acıyor mide bulandırıcı şeylerle aksamımızı karartmayalım.
Hıncal bi örnek değil ki.Adam herkese karşı öyle.Eğer öyle istiyosan konuyu kapatalım..

Aslanlar sürüyle ismail kartallar yalnız uçar.

üstad Teknik direktörümüzden memnun musun

Bekleri half space'de kullanacaksak zaman zaman Emre Kılınç ve Kerem'in yer değiştirmesi hücum zenginliğimizi artırır diye düşünüyorum. Kanatları ters ayaklı kullandığımızda bekler de çizgide oynamadığı için korner çizgisine inip orta açabilecek kimse kalmıyor.

Takımın fizik olarak güçlendiği çok bariz son dakikalara kadar oyundan düşmeyen bir galatasaray var oyun olarak tatmin etmiyor belki ama bu futbolcu grubuylada iyi futbol beklemek hayal olur çünkü iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır yani diyeceğim birde kendi kurduğu kadroyla görmek lazım bu arada haftaya yine taylanı 11de görürsem kusacam artık midem bulanıyor bu heriften günde 10 idmanmı yaptırır ne yaptırır bilmem ama pulgar artık sahada olsun hocam

Bu Sayın insana yardımcı hoca dediğim için belki de 2 seneden beri 1 gün ceza yedim.
Sayın adminler 60 yaşına kadar yardımcı ant. bir futbol adamına yardımcı eleman demek küçük düşürücü söz müdür?
Maaşlı çalışanımızsa eleman değil mi?
135 yıldır yardımcılık yapmışsa sıfatına yard demek mi hakaret?
Bu Sayın insanı Galatasaray teknik direktörü olma yeterliliğine sahip görmediğim için teknik taktik konuşamam.
Fatih hocaya dede dedim diye ceza almıştım buna yard dedim diye.
Özgürlüğün içine ediliyor maalesef.
Şimdi bu antrenörü savunup 20 yıllık üye bana ceza verenler yarın barçadan tarihi fark yiyip başlarımız öne eğilince iade i itibar yapmasınlar.
Biraz öngörü ile insan yönetimi 0 hatta eksi olan bu antrenör ü pamuklara sarıp kollamayı bırakıp Galatasaray a layık teknik adam için yönetime baskı yapar her aklı başında taraftar ve admin.
Düşmanının düşmanı dostumdur desturu iş değil.
Takımın kondüsyonu yükseldi çünkü işi bu.
Ama morutan başta olmak üzere bazı oyuncuların psikolojisini bitiriyor çok normal çünkü bu çapda bir kulüp rüya haricinde çalıştıramaz eli ayağına dolaştı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antreman la bazi seylerin degisecegini dusunuyor bu yuzden sezon basi kampi gibi yogun tutmaya calisiyor antremanlari

Calisarak gelismek bana da mantikli geliyor ama taraftar olarak sabretmek cok zor

Bu Sayın insana yardımcı hoca dediğim için belki de 2 seneden beri 1 gün ceza yedim.
Sayın adminler 60 yaşına kadar yardımcı ant. bir futbol adamına yardımcı eleman demek küçük düşürücü söz müdür?
Maaşlı çalışanımızsa eleman değil mi?
135 yıldır yardımcılık yapmışsa sıfatına yard demek mi hakaret?
Bu Sayın insanı Galatasaray teknik direktörü olma yeterliliğine sahip görmediğim için teknik taktik konuşamam.
Fatih hocaya dede dedim diye ceza almıştım buna yard dedim diye.
Özgürlüğün içine ediliyor maalesef.
Şimdi bu antrenörü savunup 20 yıllık üye bana ceza verenler yarın barçadan tarihi fark yiyip başlarımız öne eğilince iade i itibar yapmasınlar.
Biraz öngörü ile insan yönetimi 0 hatta eksi olan bu antrenör ü pamuklara sarıp kollamayı bırakıp Galatasaray a layık teknik adam için yönetime baskı yapar her aklı başında taraftar ve admin.
Düşmanının düşmanı dostumdur desturu iş değil.
Takımın kondüsyonu yükseldi çünkü işi bu.
Ama morutan başta olmak üzere bazı oyuncuların psikolojisini bitiriyor çok normal çünkü bu çapda bir kulüp rüya haricinde çalıştıramaz eli ayağına dolaştı.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray hocasına çapsız dedigin icin uyarı yemişsin

Hıncal bi örnek değil ki.Adam herkese karşı öyle.Eğer öyle istiyosan konuyu kapatalım..
bizde zamanında Defansif oynatıyor diye adama edilmeyen laf yoktu...Fatih Terimi getirtmek için az laf atılmadı adama ve yollanırken nasıl ağladığıda biliniyor...eğerki gitmeseydi en az iki veya üç Şampiyonluğumuz ve belki bir UEFA kupası daha kazanabilirdik...Shaktardaki gibi Scout ekibini de belki kurardı bizde....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt