Domenec Torrent:
  • Takımda bazı değişiklikler yaptım.
  • Takımın bazı değişiklikleri anlaması için zaman lazımdı.
  • İlk geldiğimde 7 günde 3 maça çıktık. Neredeyse antrenman yapamadık.
  • Yazdan beri burada olsam daha farklı olurdum tabii bir adaptasyon süreci oldu.
  • Takımı oyun anlamında geliştirdik ekibimle.
  • Neredeyse son iki maçta 100'er dakika fiziksel olarak iyi bir performans gösterdi takımım.
  • Benim oyun anlayışım üzerinden bakarsak takımımız kendini geliştiriyor.
  • Fiziksel olarak takım güçlendi.
  • Konya maçında ne olacağını bilemeyiz.

Sonuna kadar arkasındayız kendi kurduğu bir takımla neler yapacak görmek isteriz. FT'cilere yedirmeyiz.

Gedson'dan çok bize skorer bir 8 numara lazım, son dönemde Berkan bol bol ceza sahasına giriyor o bölgeye giriyorsak bitirici birini alırsak Gedson'dan daha faydalı olur sezonda 20 gol civarı katkı yaparsa şampiyonluğu getirir. Gedson iyi futbolcu box to box olarak iyi fakat skor katkısı sezonda en fazla 7-8 gol katkısında bulunur daha çok ön bölüm yükü çeker. Campos ve Sensibile oyun planına göre çoktan planlamayı yapmıştır tecrübeli bir 6 çekerler genç dinamik topu çok iyi dağıtan ve skor yapan bir 8 numara alırlar. Hatta mümkünse box to box oyuncusu Fernando, Melo gibi 6 numaraya almak lazım sezon da 10 gole katkı yapan bir 6 numara da çok iyi olur.
Pizziyi biz alsak çok iyi olurdu

1646221846499.webp

Kendinin açıklaması var Beşiktaş'a transfer olduğumda bizim sahada alkışlandığı için bizi unutamıyomuş.Türk futbolu içinde olmaktan da hep mutlu olmuş o zaman niye böyle açıklamalar yapıyo?Irkçılık veya hakaret yapılmadı niye yapılsın?
Lucenin söylediklerine fazla takılma. Zamanında bir röportaj vermişti, Galatasaray'da maddi durumdan dolayı paramdan çok fedakarlık yaptım diye.

Haberi Telegol'de tartışırlarken Sinan Engin ben de Luce ile çalıştım az çok tanırım anlattıkları bana saçma geliyor diye yorumlarken rahmetli Özhan Canaydın bağlandı yayına. O sene kendisi gönderirken değil 1 Kuruş alacağı tazminatını da son kuruşuna kadar verdik dedi.

Sonra söyledi bu yine tesislerde tepiniyordu çağırdık ne istiyor yine diye gelsin demiş. Bu sefer de uçak biletimini parasını vermediniz demiş. Rahmetli Canaydın onu da verinde gitsin demiş.

Lucenin söylediklerine fazla takılma. Zamanında bir röportaj vermişti, Galatasaray'da maddi durumdan dolayı paramdan çok fedakarlık yaptım diye.

Haberi Telegol'de tartışırlarken Sinan Engin ben de Luce ile çalıştım az çok tanırım anlattıkları bana saçma geliyor diye yorumlarken rahmetli Özhan Canaydın bağlandı yayına. O sene kendisi gönderirken değil 1 Kuruş alacağı tazminatını da son kuruşuna kadar verdik dedi.

Sonra söyledi bu yine tesislerde tepiniyordu çağırdık ne istiyor yine diye gelsin demiş. Bu sefer de uçak biletimini parasını vermediniz demiş. Rahmetli Canaydın onu da verinde gitsin demiş.

Basarili olup kovulunca az bile yapmis bence. Bu Takim hep eskiye bakip haraket ediyor ya,...

Başlığı 'Dome' yapalım.
Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterim

Torrent hocanın takımları zinciri olmayan bir bisiklet gibi ortada efor,çaba ve ter var ama bir gıdım yol alınamıyor

Edit. Soruyu aslında @Murat Önder beye soracaktım :)

Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterim

Torrent hocanın takımları zinciri olmayan bir bisiklet gibi ortada efor,çaba ve ter var ama bir gıdım yol alınamıyor
Ne yalan söyleyeyim, önceki takımlarını izlemedim. Ve hatta tanımıyordum, zaten tepki göstermiştim gelmesine.

Lakin takımda bir silkelenme ve gelişme mevcut, belki daha iyi olacak ileri haftalarda, bekleyip göreceğiz. Bana sezon başında da takımda kalacak, istediği birkaç transferi yaptıracak gibi geliyor artık.

Geri
Üst Alt