- 26 Eylül 2012
- 121.933
- 72.392
- 5.068
Yaşlanıyoruz.Eskiden lafını sakınmazdın şimdi sende yumuşama görüyorum kanka
Futbol ikinci hatta üçüncü plana düşüyor git gide.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşlanıyoruz.Eskiden lafını sakınmazdın şimdi sende yumuşama görüyorum kanka
Haklısın dostumYaşlanıyoruz.
Futbol ikinci hatta üçüncü plana düşüyor git gide.
Olur böyle dönemler. Yenge'ye hürmetler.Haklısın dostum
Bende de cinsel soğukluk var aynı argümanı geçen gün yengene de söyledim
Haklısın dostum
Bende de cinsel soğukluk var aynı argümanı geçen gün yengene de söyledim

pek bişi anlamadım tbh. bi 10 maç geçince Etüt edebiliriz.bu vatandaşı nasıl buluyorsun ahbap? @Hayri Cund
İsmine bakınca multimedya forumundan fırlamış gibi cacık olmaz bence.pek bişi anlamadım tbh. bi 10 maç geçince Etüt edebiliriz.
Pizziyi biz alsak çok iyi olurduGedson'dan çok bize skorer bir 8 numara lazım, son dönemde Berkan bol bol ceza sahasına giriyor o bölgeye giriyorsak bitirici birini alırsak Gedson'dan daha faydalı olur sezonda 20 gol civarı katkı yaparsa şampiyonluğu getirir. Gedson iyi futbolcu box to box olarak iyi fakat skor katkısı sezonda en fazla 7-8 gol katkısında bulunur daha çok ön bölüm yükü çeker. Campos ve Sensibile oyun planına göre çoktan planlamayı yapmıştır tecrübeli bir 6 çekerler genç dinamik topu çok iyi dağıtan ve skor yapan bir 8 numara alırlar. Hatta mümkünse box to box oyuncusu Fernando, Melo gibi 6 numaraya almak lazım sezon da 10 gole katkı yapan bir 6 numara da çok iyi olur.
Lucenin söylediklerine fazla takılma. Zamanında bir röportaj vermişti, Galatasaray'da maddi durumdan dolayı paramdan çok fedakarlık yaptım diye.Kendinin açıklaması var Beşiktaş'a transfer olduğumda bizim sahada alkışlandığı için bizi unutamıyomuş.Türk futbolu içinde olmaktan da hep mutlu olmuş o zaman niye böyle açıklamalar yapıyo?Irkçılık veya hakaret yapılmadı niye yapılsın?
Lucenin söylediklerine fazla takılma. Zamanında bir röportaj vermişti, Galatasaray'da maddi durumdan dolayı paramdan çok fedakarlık yaptım diye.
Haberi Telegol'de tartışırlarken Sinan Engin ben de Luce ile çalıştım az çok tanırım anlattıkları bana saçma geliyor diye yorumlarken rahmetli Özhan Canaydın bağlandı yayına. O sene kendisi gönderirken değil 1 Kuruş alacağı tazminatını da son kuruşuna kadar verdik dedi.
Sonra söyledi bu yine tesislerde tepiniyordu çağırdık ne istiyor yine diye gelsin demiş. Bu sefer de uçak biletimini parasını vermediniz demiş. Rahmetli Canaydın onu da verinde gitsin demiş.
İşin o tarafında bir tuhaflık yok. Tuhaflık sonradan çıkıp çok fedakarlık yaptım demesi. Yoksa bende olsam dibine kadar alırım alacağımı.Basarili olup kovulunca az bile yapmis bence. Bu Takim hep eskiye bakip haraket ediyor ya,...
Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterimBaşlığı 'Dome' yapalım.
Ne yalan söyleyeyim, önceki takımlarını izlemedim. Ve hatta tanımıyordum, zaten tepki göstermiştim gelmesine.Kanka bilmem katılır mısın bana ama şu örneği vermek isterim
Torrent hocanın takımları zinciri olmayan bir bisiklet gibi ortada efor,çaba ve ter var ama bir gıdım yol alınamıyor