Enkazı toparlamak zor olacak. Guardiola olsa en fazla 6 puan fazlası vardı, bu oyuncu grubunu oluşturmanın izahı çok zor.
diger maclarda geriye düştügümüzde yenecegımız az cok belliydi ama bu macta takım cok düşmüş

biz hep zor maclar öncesi kaybediyoruz ondan olabilir

Alıştınız her yenılgıden sonra ocak temmuz haziranda görüşürüz takımı yenileyecegim demeye tabi size böyle haoca lazım

ft nefrete degecek kadar bi adam degil ft gonderılene kadar destek oluyordum. gittikten sonra yaptıklarıyla ne kadar galatasarayı düşündügünü ispatladı
Aslanim ft gitmeliydi zaten onlarca mesajim vardir oyle kafana gore genelleme yapamazsin

Dunyada 2 hoca yok torrent her acidan sacma sapan bi tercih bunu anlamayana herhangi bir sey anlatmaya calismak zul

iyi bi hoca bu kötü kadroyu bile ilk 8 e rahat sokardı terimden sonra. bu kadro şampiyon olamaz ama konyadan da kötü bi kadro değil kesinlikle.

Ya her sene şampiyon olmanızı beklemiyoruz sizden her maçı kazanmanızı da istemiyoruz. Ama en azından her maç aynı hırs, azim, şevk ve isteği, mücadeleyi bekliyoruz. Yenilsek bile göze hoş gelen bir oyun oynamanızı, gol pozisyonu üretmenizi, gol atmanızı istiyoruz. Gazı kaçmış kola gibi tatsız, ruhsuz bir takım bir tane oyuncu yok reaksiyon gösterecek, skora isyan edecek, takımı ateşleyecek. Kasımpaşa'dan evinde 4 gol birden yiyen takıma karşı bir tane şut çekemeden bitirdik maçı yazıklar olsun.

Aslanim ft gitmeliydi zaten onlarca mesajim vardir oyle kafana gore genelleme yapamazsin

Dunyada 2 hoca yok torrent her acidan sacma sapan bi tercih bunu anlamayana herhangi bir sey anlatmaya calismak zul
Yendigimiz maclarda buraya gelip tek mesaj atmamışsın

2 kez uslubunu bozdun şimdilik bişey demiyorum

PL'de geçmiş maçları izliyordum.

Üç üstadı aynı karede gördüm.

1646509240727.webp

İyi niyetli gibi duruyor. Profesyonel olarak gereklilikleri muhakkak yerine de getiriyor gibi.

Ama takımı sahiplenme, ağırlık koyma, yönetme anlamında sıkıntısı var gibi. Kenardaki beden dilinden bunu anlıyorum ben.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sene sonuna kadar sabır yapacsk bişey yok. Kendi bildiği kadroyu çıkarması bizim için en hayırlısı. Adam şu niye oynamıyor bu niye oynamıyor diye eleştirildi oynattı gördük hallerini

sene sonuna kadar sabır yapacsk bişey yok. Kendi bildiği kadroyu çıkarması bizim için en hayırlısı. Adam şu niye oynamıyor bu niye oynamıyor diye eleştirildi oynattı gördük hallerini
adam kimi oynatmadıgı icin elestirilse bi sonraki mac oynattıgında o oyuncunun neden oynamadıgı belli oluyor

enteresan bi durum

Yardımcı elemanla
- duran top savunmamız kötüye gitti
- rakip bizden 5 saniyede alıyor topu
- hücum seti varyasyon filan hikaye geveliyoruz topu
- bireysel olarak ileri giden oyuncu yok başta kerem olmak üzere çoğu geri gitti
- maça taktiksel veya oyuncu değişikliği olarak müdahale için illa 45 dakika bekliyor
- futbolcularla duygusal bağ kuramadı sevgi yoksa başarı yoktur Galatasaray bir his takımıdır
-orta saha oyuncuları saklambaç oynuyor topla buluşmaya korkuyor özgüvenlerini kazandırma mentörlük eksik belli.

Terim gitti diye sevinmiştim ama çok yakında bu yard eleman gidince sevinmeyeceğim.
Bu yönetim daha kötüsünü bulur torrenti bize aratır

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu defans anlayışıyla başarılı olamaz her maç sürekli gol yiyoruz ve düzelme emaresi yok. Sezon sonuna kadar beklenmesi tarafındaydım ama çok acayip bir fikstüre yaklaştık işi çok zor gibi.

Bugun ilk 11de iyidi ama, artik cözemiyorum sorun oyunculardami hocadami? Zaten sezonu bitirecek, takim ligde kaldi gibi. Ama seneye devam etmelimiyiz? Ben sanmiyorum/istemiyorum acikcasi. Sd istedigi bir t.direktörle ve yeni transferle devam etmeyi tercih ederim

İlla 4-3-3 oynatacaksa sol içte Ömer Bayram oynamalı adam kariyerinin en iyi dönemini o mevkide yaşadı bizde pandemi öncesi ve eldeki tüm orta sahalardan iyi oynar orada
Katılıyorum renktaş

Adam kariyerinin en çok asistini o bölgede yaptı

Taylan ve Berkan oynayacağına Ömer oynasın orada

Geri
Üst Alt