Twitter'da guzel yorum vardi. Fatih Terim'in 4 senede yapamadigini Torrent'ten 4 haftada yapmasini bekliyorlar.
Bence de hatali secim de Kerem, Emre, Berkan vs vs bu kadar pas hatasi yaparsa Klopp olsa ne degisecekti? Bu adamlarla sistem, taktik mi oynanir? Daha Pulgar ve Cica'yi saymadim. Sezon sonu gitmeli ama şu adama ihaleyi birakmak rezillik.
Son olarak, bu takim hucum harici oyun oynayamaz. Bunu birileri anlatmali.

GSC'den herhangi birimiz bunun yerine gelseydik herhalde en kötü biz de böyle bir performans sergilerdik. Ben iddaa ediyorum, 1 galibiyet fazla alırdım.

Feghouli geçen maç kurtarıcı olarak girmiş, 2'de asist yapmış kadroda yok. Morutan kaç maçtır kadroya girmiyor, bugün kurtarıcı olarak oyunda. Mantıksızlığın ve adaletsizliğin olduğu yerde hiçbir şey düzelmez. Bu kafayla da sene sonu dehlenir. Takmış kafayı rotasyona. Kardeşim, rotasyon dediğin kalburüstü kadrolarda olur. Bir de tabi mantığı olur. Sanki Bayern Münih'i devraldın, geldiğinde 12.sıradaydı bu takım, senin böyle bir lüksün yok. Sen meydan okumaya geldiysen iyileri kötüleri 4-5 maçta ayırt edeceksin, sonra da o kadrodan şaşmayacaksın. Az pragmatik olacaksın ya.. Kazanacaksın ki kendini kabul ettiresin, sen geldin 8 maçta 4 kere yenildin. Ulan şu yerli hizipçi hocalardan kurtulmamız lazım diyoruz, her seferinde gidip Avrupa'nın en sıradan en çapsız hocalarını bulup getiriyorlar. Sırf yerli lobisinin elini güçlendirmek için bilinçli mi yapılıyor çözemiyorum. Yok mu aklı başında bir adam, şu kulübe bir Kalli bir Lucescu bir Gerets bulup getirecek? Nerden çıkıp bulurlar bu abidik gubidik herifleri anlamadım gitti.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam bizi küme düşürür

Açık ve net küme düşürmekle kalmaz seneye ptt den çıkmamıza bile engel olur o kadar kötü ki anlatmaya dilim varmıyor

Geldiği günden bu yana izledim dikkatle ve bugün net konuşuyorum bu adam bu takımın hocası olamaz.

Domenec torrent bu ülkede ancak bal liginde takım çalıştırır ki onun için bile lobi torpil bişeyler yapması gerek bu çapla

Bu adam bizi küme düşürür

Açık ve net küme düşürmekle kalmaz seneye ptt den çıkmamıza bile engel olur o kadar kötü ki anlatmaya dilim varmıyor

Geldiği günden bu yana izledim dikkatle ve bugün net konuşuyorum bu adam bu takımın hocası olamaz.

Domenec torrent bu ülkede ancak bal liginde takım çalıştırır ki onun için bile lobi torpil bişeyler yapması gerek bu çapla
Imparator fani oldugun gunlere donmelisin artik Şevk

Feghouli geçen maç kurtarıcı olarak girmiş, 2'de asist yapmış kadroda yok. Morutan kaç maçtır kadroya girmiyor, bugün kurtarıcı olarak oyunda. Mantıksızlığın ve adaletsizliğin olduğu yerde hiçbir şey düzelmez. Bu kafayla da sene sonu dehlenir. Takmış kafayı rotasyona. Kardeşim, rotasyon dediğin kalburüstü kadrolarda olur. Bir de tabi mantığı olur. Sanki Bayern Münih'i devraldın, geldiğinde 12.sıradaydı bu takım, senin böyle bir lüksün yok. Sen meydan okumaya geldiysen iyileri kötüleri 4-5 maçta ayırt edeceksin, sonra da o kadrodan şaşmayacaksın. Az pragmatik olacaksın ya.. Kazanacaksın ki kendini kabul ettiresin, sen geldin 8 maçta 4 kere yenildin. Ulan şu yerli hizipçi hocalardan kurtulmamız lazım diyoruz, her seferinde gidip Avrupa'nın en sıradan en çapsız hocalarını bulup getiriyorlar. Sırf yerli lobisinin elini güçlendirmek için bilinçli mi yapılıyor çözemiyorum. Yok mu aklı başında bir adam, şu kulübe bir Kalli bir Lucescu bir Gerets bulup getirecek? Nerden çıkıp bulurlar bu abidik gubidik herifleri anlamadım gitti.

Fegh sakatti

Digiturk almayın ve statta maç izlemeye gitmeyin boş tribünlere oynasınlar taraftarı kaybedince anlarlar belki ne kadar kötü olduklarını akılları başlarına gelir o zaman zaten 25 liraya kadar düşürdüler bileti ona rağmen 30 bini zor geçti 0 tribüne oynarlarsa utanirlar belki boşuna paranızı ve zamanınızı harcamayın size naçizane tavsiyem

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herifle yola çıkılmaz. Şu ana kadar ciddi değişiklikler görmedik. Bi de şu var bu kulüpte her zaman sorunlar yaşanacak, gecikmiş transferler, kötü transferler vs. bu şartlar altında katkı sağlamıyorsa çekip gitsin.

Sezon ortası zararı minimum tutmak için yerliyle anlaşılmalıydi, sezon sonunda da hoca arayışa başlanmalıydı. Tüm mevzu bu.

Tipik Aykut Kocaman ve Senol Gunes felsefesinden gelme; forvet cikar forvet girer, bek cikar bek girer yani sadece oyuncu yeniliyor. Berkan'i daha taniyamamis gitmis 10.5 numara gorevi vermis bugun. Adamin gol atma olasiligi o kadar dusuk ki, elinde buna uygun baska isimler varken, cocugunun en kotu olabilecegi yerde oynatiyorsun. Onceki iki macta Omar ile oynayip sonra tekrar Boey'e donuyorsun mesela. Neden yani neden ? Bek - defans uyumu acisindan en az dokunman yerlerden ilk 3'te neden bunu degistirdin mesela ? Ya Boey'e yuklen ya Omar'a bir o bir bu biraz da su ile olmuyor iste.

Pulgar secimine girmiyorum bile. Iyi bir yardimci hoca olabilir ancak hepsi bu. Ha bu arada, bir sonraki seviyeye gecmis; "takimi ben kurmadim ki" hayirli olsun.

Her maç 2 gol yiyoruz sağolsun.

Kadro kötü yazıp durup sebebi başka yerlerde aramaya devam edin.
bu kadro konyadan kötü mü dediğimizde de kimse cevap veremiyor. tamam bu kadro şampiyon olamaz ama en azından üst sıralarda yer alabilmeli. aksi kesinlikle hocaların yetersizliğidir

bu kadro konyadan kötü mü dediğimizde de kimse cevap veremiyor. tamam bu kadro şampiyon olamaz ama en azından üst sıralarda yer alabilmeli. aksi kesinlikle hocaların yetersizliğidir
8 maçta 17 gol yemişiz reis.

20 maçta 24 gol yemiştik bundan önce.

Takımın en iyi olayı az gol yemesiydi ama o da gitti, atamıyorduk Gomis geldi arada atmaya başladık işte.

Takımın oyununda pozitif bir ilerleme yok, 2 tane maçı 90da zoraki kazandık diye göklere sığdıramayanlar, bugün kadro kötü diyorsa yoruma gerek yok zaten.

"Kadroda olmayan Sofiane Feghouli başta olmak üzere genel takım tercihi hakkında da konuşan Torrent şu ifadeleri kullandı:

"Kim yoksa o soruluyor. Hayatımda ilk defa bu kadar çok oyuncuyla karşılaşıyorum. 28 saha oyuncumuz, 4 kalecimiz vardı. 1 Türk kaleci şart zaten. 18 oyuncu seçebiliyorum saha içi. 3 oyuncuyu kiralık vermeseydik, 10 oyuncu her seferinde dışarda kalacaktı. Şu anda 5 oyuncumuz saha dışında. Arda'nın kas ağrısı var, onun dışındaki eksiklerin sağlığı yerinde."

At yalanı...

8 maçta 17 gol yemişiz reis.

20 maçta 24 gol yemiştik bundan önce.

Takımın en iyi olayı az gol yemesiydi ama o da gitti, atamıyorduk Gomis geldi arada atmaya başladık işte.

Takımın oyununda pozitif bir ilerleme yok, 2 tane maçı 90da zoraki kazandık diye göklere sığdıramayanlar, bugün kadro kötü diyorsa yoruma gerek yok zaten.

Torrent geldiğinden beri orta saha çok çabuk geçilmiyor mu yahu. Önde pres falan diyor ama çok kötü yayılıyoruz sahaya. Bunu da kaç maçtır Taylan-Berkan’a kesiyor bizim taraftar. Yerleşim sıkıntılı bence.

"Kadroda olmayan Sofiane Feghouli başta olmak üzere genel takım tercihi hakkında da konuşan Torrent şu ifadeleri kullandı:

"Kim yoksa o soruluyor. Hayatımda ilk defa bu kadar çok oyuncuyla karşılaşıyorum. 28 saha oyuncumuz, 4 kalecimiz vardı. 1 Türk kaleci şart zaten. 18 oyuncu seçebiliyorum saha içi. 3 oyuncuyu kiralık vermeseydik, 10 oyuncu her seferinde dışarda kalacaktı. Şu anda 5 oyuncumuz saha dışında. Arda'nın kas ağrısı var, onun dışındaki eksiklerin sağlığı yerinde."

At yalanı...

Yalan olmayabilir; Nevzat kadro açıklanmadan önce Feg sakat, Morutan kadroda olacak demişti.

Torrent geldiğinden beri orta saha çok çabuk geçilmiyor mu yahu. Önde pres falan diyor ama çok kötü yayılıyoruz sahaya. Bunu da kaç maçtır Taylan-Berkan’a kesiyor bizim taraftar. Yerleşim sıkıntılı bence.
Yerleşim sıkıntılı değil. O yerleşimi sıkıntılı hale getiren bizim futbol zekası olmayan topçularımız. Hiçbiri pozisyon almayı bilmiyor, hiçbirinde futbol aklı yok. Bunlara ftnin yaptığı gibi yerinizi kaybetmeyin, pres falan da yapmayın kontraya dayalı oynayın diyeceksin. Başka bişeyi cidden beceremez bu takım

Geri
Üst Alt