Aklima takildi.
Keske Feldkamp ve Hollman'dan sonra Safting yerine Daum ile anlaşsaydik.

En az 4 oyuncu ile rahat oynariz da işte 6 - 7 tane oldugunda geri kalan 4 oyuncunun işlevi kalmiyor. 7 yabanci oynayacak, en az 6 tanesi iyi olmali
şampiyonluk için illa daha iyi bi kadro lazım tabi ama torrentten kimse ilk 3 e girmesini falan beklemiyordu zaten. terimin kötü futbolunu biraz düzeltmesini ve ilk 6 ya falan sokması gerekirdi yoksa terimi göndermenin bi manası kalmıyor. terim kalsaydı zaten yine bu sırada olurduk en kötü. üstüne bi de bol bol gol yeme alışkanlığı ekledi takıma. kısacası geldiği günden beridir hiç bişey katmadı ve umut veren en ufak bi şey yok.

Barca macina tüm vücudunu baglasan tutmaz.
2012 Barca - Chelsea maci gibi olmazsa hic sansimiz yok.
Anlatmaya çalıştığım adamların kafasında bir mucize olursa umudu işte. Milyarda 1 bir ihtimal bile olsa o ihtimale sıkıca sarılmış bir yönetim var. Barca ya yenilmemiz çok normal olsa bile ezik bir oyun sonrası ihtilal olacak. En azından benim öngörü bu yönde.

şampiyonluk için illa daha iyi bi kadro lazım tabi ama torrentten kimse ilk 3 e girmesini falan beklemiyordu zaten. terimin kötü futbolunu biraz düzeltmesini ve ilk 6 ya falan sokması gerekirdi yoksa terimi göndermenin bi manası kalmıyor. terim kalsaydı zaten yine bu sırada olurduk en kötü. üstüne bi de bol bol gol yeme alışkanlığı ekledi takıma. kısacası geldiği günden beridir hiç bişey katmadı ve umut veren en ufak bi şey yok.
Dostum, kusura bakma ama bu kadro ilk 6 yapamazdi. Moral bozuklugunu hafife alma + Pulgar cok kötü cikti +taraftarin efsanesi gitmis, gölgesi hala orada + ciddi anlamda bireysel hatalar + ciddi anlamda sanssizlik.

Anlatmaya çalıştığım adamların kafasında bir mucize olursa umudu işte. Milyarda 1 bir ihtimal bile olsa o ihtimale sıkıca sarılmış bir yönetim var. Barca ya yenilmemiz çok normal olsa bile ezik bir oyun sonrası ihtilal olacak. En azından benim öngörü bu yönde.
Bjk maci onemli. Yine de kalacaklar diye korkum var

bu kadro konyadan kötü mü dediğimizde de kimse cevap veremiyor. tamam bu kadro şampiyon olamaz ama en azından üst sıralarda yer alabilmeli. aksi kesinlikle hocaların yetersizliğidir

Bu kadro konyadan kotu bence. Kerem Marcao ve Nelson disinda Konyada 11 oynayamaz hicbiri

Dostum, kusura bakma ama bu kadro ilk 6 yapamazdi. Moral bozuklugunu hafife alma + Pulgar cok kötü cikti +taraftarin efsanesi gitmis, gölgesi hala orada + ciddi anlamda bireysel hatalar + ciddi anlamda sanssizlik.
sıradan, ortalama bi hoca bile geldiğinde takımı ilk başta biraz ateşler, takıma dokunuşunu görürsün. torrentte bu hiç olmadı ve ben umudumu çoktan kestim. tamamen boşa zaman kaybı oldu bu torrent hamlesi, başarılı olmasına %1 bile ihtimal vermiyorum şahsen.

Valla 35 yıldır futbol takip ediyorum, twitterda falan ben bu kadar sistematik saldırı görmedim

Denizliye elendiğimiz, lig sonuncusuna geride olsak da son dakikalarda bırak baskı yapmayı Top dahi yapamayıp paslaşmalarını izliyorduk daha 2 ay önce

Aylardır doğru düzgün top yapamayan bir takıma tekrar futbolu hatırlatmaya çalışılıyor
En azından sahada iyi veya kötü, uygulanabilen veya uygulanamayan bir oyun planı görmeye başladık

Hazır kıta beklenecek durum yok. Fatih Terim başarısızdı gitti. Yerine gelen adam 2 aydır takıma en ufak iyileştirme yapmayıp geri götürdü. Terim düşmanlığından Torent in övülecek de durumu yok.
Ben Torrenti övmüyorum ama sürekli hoca değiştirmek bir çözüm değil Fatih hocaya da düşman değilim olamam da benim gördüğüm bildiğim tüm büyük başarıların sahibi ama şu an da bu kadar başarısız bir tablonun da yegane sahibi hocadir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam gelmeden önce cok gol yiyecegiz ama atacagız demişlerdi

her maçta ilk gelen top gol oluyor
Xg mi nedir, orada rakiplerin orani ne acaba?
Yedigimiz son 5 gol pozisyonsuz. 2 aptalca penalti, Kayseri golu, Rize ilk gol, ikinci gol guzel ama şut, Konya golleri pozisyonsuz hatta Ts golleri full bireysel hata. Tek aciklamasi karma :)
Kurulan kötü kadro cezalandiriliyor

nasıl darladılarsa bunalmış adam. morutan’ı yedeğin yedeği yapıp yetenek fukaralarını izliyoruz

Valla 35 yıldır futbol takip ediyorum, twitterda falan ben bu kadar sistematik saldırı görmedim

Denizliye elendiğimiz, lig sonuncusuna geride olsak da son dakikalarda bırak baskı yapmayı Top dahi yapamayıp paslaşmalarını izliyorduk daha 2 ay önce

Aylardır doğru düzgün top yapamayan bir takıma tekrar futbolu hatırlatmaya çalışılıyor
En azından sahada iyi veya kötü, uygulanabilen veya uygulanamayan bir oyun planı görmeye başladık
Ne gördün renktaş ? Göztepeli stoper elini çekse şuan küme düşme hattındaydın . Rize maçında sadece 3. Gol güzel o tarz golleri termlede atıyodun. Takım bi cacık oynamıyor 3 pas yapıyor geri dönüyor top . Realist bakarsak bu herif 50 gündür burada ama takıma ne kattı ? Anadolu kluplernden 17 gol yedik koca sezonda yedigimiz gol bu . Bu herif bizi rayo yada elche falan o takım gibi görüyor başk açıklaması yok .

Tipik Aykut Kocaman ve Senol Gunes felsefesinden gelme; forvet cikar forvet girer, bek cikar bek girer yani sadece oyuncu yeniliyor. Berkan'i daha taniyamamis gitmis 10.5 numara gorevi vermis bugun. Adamin gol atma olasiligi o kadar dusuk ki, elinde buna uygun baska isimler varken, cocugunun en kotu olabilecegi yerde oynatiyorsun. Onceki iki macta Omar ile oynayip sonra tekrar Boey'e donuyorsun mesela. Neden yani neden ? Bek - defans uyumu acisindan en az dokunman yerlerden ilk 3'te neden bunu degistirdin mesela ? Ya Boey'e yuklen ya Omar'a bir o bir bu biraz da su ile olmuyor iste.

Pulgar secimine girmiyorum bile. Iyi bir yardimci hoca olabilir ancak hepsi bu. Ha bu arada, bir sonraki seviyeye gecmis; "takimi ben kurmadim ki" hayirli olsun.
Barcelona maçı için sacha oynamış olabilir

Geri
Üst Alt