Hiç taraftarı olmayan Başakşehir spor kulübü kadar bile yonetilemiyoruz adamlar Okan buruktan sonra Emre'yi getiriyor biz torrenti, onlar trezeguet ve pizziyi kiralıyor biz Pulgar'ı, Burak elmas Anadolu takımına çevirdi kulübü

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Xg mi nedir, orada rakiplerin orani ne acaba?
Yedigimiz son 5 gol pozisyonsuz. 2 aptalca penalti, Kayseri golu, Rize ilk gol, ikinci gol guzel ama şut, Konya golleri pozisyonsuz hatta Ts golleri full bireysel hata. Tek aciklamasi karma :)
Kurulan kötü kadro cezalandiriliyor
Konya nın ilk golü baya baya pozisyon sonucu geldi.
Akan oyunda arka direğe kesilen orta ve kafa golü.
Diğer maçları unuttum

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadro konyadan kötü mü dediğimizde de kimse cevap veremiyor. tamam bu kadro şampiyon olamaz ama en azından üst sıralarda yer alabilmeli. aksi kesinlikle hocaların yetersizliğidir
Bence kötü. Konya'nın kadro daha dengeli birbirini tamamlayan bir kadro bizimki karmakarışık. 2011'de 8. bitiren kadro için bu kadar kötü değil diyordum ama bu kadro için diyemiyorum. Anadolu takımına versen rahatlıkla küme düşer.

Bu kadro çok kötü bir kadro anadolu takımlarında olsa net küme düşer.

Herkes hocamı gömüyor.Beşiktaş a yenilirsek çok kötü bir ortam olur.

Sende seni getirenlerde defolup gideceksiniz.. Başkan akıllı bir adam olsa zaten bu enkazı kendi devralmazdı.. ihaleyi bırakacağı kişi belliydi..Alayınız defolup gideceksiniz !!!

Sende seni getirenlerde defolup gideceksiniz.. Başkan akıllı bir adam olsa zaten bu enkazı kendi devralmazdı.. ihaleyi bırakacağı kişi belliydi..Alayınız defolup gideceksiniz !!!
Baskanin kafasi calışsa zaten fatih terimi.kovmaz ve kötü sonuclarda rezil olup istifa etmesini beklerdi.Fatih terimi sevenler bile bi yerden sonra istifa derdi.

43075d4a-175d-46bc-9d2c-c7062304849f_alta-libre-aspect-ratio_default_0.webp

Alo başkan. Barca maçında nasil bir destan yazıyoruz bir bil istedim. Tazminatımı konuşmanın vakti geldi sanırım.

Kim, kime sövse haklı ⁉️

Eski td ,yeni td ve oyuncular hepside sopalık,eneliz kasmaya gerek yok

Sistematik saldırılar sadece Galatasaray'a zarar verir.

8 maçta 17 gol yemişiz reis.

20 maçta 24 gol yemiştik bundan önce.

Takımın en iyi olayı az gol yemesiydi ama o da gitti, atamıyorduk Gomis geldi arada atmaya başladık işte.

Takımın oyununda pozitif bir ilerleme yok, 2 tane maçı 90da zoraki kazandık diye göklere sığdıramayanlar, bugün kadro kötü diyorsa yoruma gerek yok zaten.
Avrupa ligini de eklersen 26 maçta 27 gol yediğimiz bir tablo vardı ki genelde verdiğimiz tüm pozisyonlar gol oluyordu hatta olmaması gerekenler de oluyordu Muslera'nın rezil performansı +İsmail ve Fatih sayesinde. Ft varken ligdeki 20 maçta bize iki penaltı verilirken gönderilmesi akabinde düdükler biraz düzelmeye başladı bunu da belirtmek lazım.

Takımın sıkıntısı gol atamaması, bitirememesiydi ama şu an defansif taraf daha büyük sıkıntı bana göre.

Söylüyoruz ama nafile

En son şampiyon olan yabancı td kim mesela

Hatırlayan bile zar zor olur

Ama ısrarla yabancı

Okan Buruk hemen gelmeli lamı cimi yok
En ayar olduğum bakış açısı şu. Ülke futbolu dibe vurmuş, yakında Avrupa'ya takım gönderilemeyecek hale gelinmiş hala yerli T.D. tezi savunuluyor.

Bu hoca tutmadı tutacağa da benzemiyor. Yabancı hoca destekçisi olarak bu hamlenin yanlış olduğu bir gerçek. Daha tecrübeli daha otoriter ve daha iyi bir yabancı td şart. Yerli hoca ile başarı çok zor yerli hocalar ile günü kurtarırız ama ne alt yapı ne Avrupa ne de de uzun vade asla ilerlenmez. Bir devrim yapabilecek başkan ve yabancı bir td şart. Ama Domemec ile değil!

Sezon sonunda Jardim veya Roger Schmidt gibi üst klasman bir hoca getirme ihtimalimiz varsa 3 ay daha Torrent idare etsin derim, Ama bu profilde bir isim getiremeyeceksek fazla zaman kaybetmeden Okan Buruk hamlesi gelmeli bence, Bu sezon zaten bitmiş durumda ama seneye Torrent ile şampiyon olabileceğimizi maalesef hiç hayal edemiyorum imkansız bir olay gibi. Bu yüzden yeni sezonun planlamasını ve hazırlığını yeni bir hocaya yaptırmak lazım.

bu açıklamalar doğruysa fatih terim'in yeri yine fatih terim ile dolacak gibi gözüküyor yani 5.fatih terim dönemi yükleniyor yani tabi doğruysa

Geri
Üst Alt