Ekli dosyayı görüntüle 152780

Geldiğinden beri ligde 9 maçta 8 puan

Atılan Gol: 13
Yenilen Gol: 18

Hazırlık maçı da dahil edilirse

10 maç: 2G 2B 6M 15/26 -11
M.B.P: 0.8

Ligin en zayıf 3 takımından 2'si ile oynadık, ve maçlarda toplam 3 defa yenik duruma düşerek çevirebildik.

Terim döneminde ise 20 maçta 24 gol yemişiz sanırım.
1 maç fazla değil mi burada. 8 maça çıktı diye hatırlıyorum Dome.

Barca hezimet ve bejeke maglubiyet olursa yollanir. Yollanmasi lazim. Bakalim birak elmas nasil aksiyon alacak

Barca hezimet ve bejeke maglubiyet olursa yollanir. Yollanmasi lazim. Bakalim birak elmas nasil aksiyon alacak
Senede ortalama kaç tane hoca yollayacağız? Yenisi gelip 10 haftada 5 mağlubiyet alırsa onu da mı göndereceğiz? Kulübe bu kadar köstek olan güruhla başarı maşarı gelmez.

bu sene böyle devam.
zaten bir kez hoca değiştirdik. bir şey değişecek olsa değişirdi.
o yüzden artık hoca göndermenin anlamı yok
seneye kalmaz zaten.

Senede ortalama kaç tane hoca yollayacağız? Yenisi gelip 10 haftada 5 mağlubiyet alırsa onu da mı göndereceğiz? Kulübe bu kadar köstek olan güruhla başarı maşarı gelmez.
Bukadar mac oynadik tempo haric bi gelisme göremedik. Umut verse kalsin diyecem ama malesef bi umut falan göremiyorum

Bukadar mac oynadik tempo haric bi gelisme göremedik. Umut verse kalsin diyecem ama malesef bi umut falan göremiyorum
Umut vermeyen hoca değil oyuncuların istikrarsızlığı. Maç seçiyorlar. Değişecekler sezon sonu zaten. Bu kadar gamsız ve istikrarsız oyuncu grubuyla hiç bir şey olmaz.

Hocamızın arkasındayım. Campos faktörü ve kendi bağlantıları ile kuracağı kadroyu merakla bekliyorum. İçerideki Karagümrük, Yeni Malatya, Sivasspor malarını alması benim için kafi. Diğer maçlar ekstra olur benim gözümde. Çünkü bu kadronun üzerinde Galatasaray forması değilde anadolu kulubünün forması olsa çoktan düşmüştü. Orta sahası bu kadar zayıf bu kadar birbirinden alakasız oyuncular topluluğu ile ne bekleniyor hala anlayabilmiş değilim.

Umut vermeyen hoca değil oyuncuların istikrarsızlığı. Maç seçiyorlar. Değişecekler sezon sonu zaten. Bu kadar gamsız ve istikrarsız oyuncu grubuyla hiç bir şey olmaz.
Sabote edenleri kadro disi biraksin ozaman. Canini disine takanlarla devam etsin. Ben kabul etmiyorum bu dediklerini

Sık sık hoca degistirilmez diye yetersiz sacma sapan bir adami takimin basinda tutacagiz he baya mantikliymis gercekten.

Ayrica kadro kotu sacmaligina girmeyelim, eksikleri oldugu dogru ama her mac 2ser gol yiyip bu kadar les oynayacak kadro da degil. Ligin en iyi 5-6 kadrosundan biri en kotu ihtimalle. Alanya malanya kimlerle oynuyor o topu bakin.

Sık sık hoca degistirilmez diye yetersiz sacma sapan bir adami takimin basinda tutacagiz he baya mantikliymis gercekten.

Ayrica kadro kotu sacmaligina girmeyelim, eksikleri oldugu dogru ama her mac 2ser gol yiyip bu kadar les oynayacak kadro da degil. Ligin en iyi 5-6 kadrosundan biri en kotu ihtimalle. Alanya malanya kimlerle oynuyor o topu bakin.
Terim ile ozaman bu kadro niye yukarida degildi? Bu takimin orta saha bence en kötü ya 17 yada 18 sirada dir.

Terim ile ozaman bu kadro niye yukarida degildi? Bu takimin orta saha bence en kötü ya 17 yada 18 sirada dir.
E tamam o da basarisizdi gitmesi gerekiyodu ve gitti. Torrent profil olarak rezalet bir tercih, ilk bastan beri belliydi. hayatinda kriz yonetmemis, baski altinda calismamis 60 yasina gelip 80 tane maci olan bi adami tarihinin en kotu sezonlarindan birinde atesin ortasina atiyosun. Dogru duzgun biri gelseydi takim da toparlanirdi. Kadro dediginiz kadar kotu olsa tdmiz hz. isa olsa o gruptan 12 puanla falan cikilamazdi, gecelim o yuzden

Papadan el mi aldın okunmuş şeker mi yedin naptın abi sen düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Geri
Üst Alt