Gereğinden çok konuşuluyor şu an gönderilmesinin kulübe hiç bir katkısı olmayacak sezon sonuna kadar kalması en mantıklısı(Rize-Göztepe kazanılmasa hemen gönderilmeli idi o ayrı). Bu ay yönetimin geleceği belli olsun seçim olacaksa yeni yönetim belli olsun zaten gelecek sezon kendisi ile devam edilmeyecek bu çok belli oldu artık. Kendisini gerektiğinden fazla gündemde tutuluyor bence. Şu an asıl gündem yönetim- Mali Genel Kurul olmalı artık orada da ibra olmayacağı yada seçim olasılığı %90'ın üzerine çıktı gibi yani görünen o Öztürk- Ocaklı tarafı ibra etmeyecek Aysal'da çalışmalara başlamış gibi. Genç üyeler de ibra etmeyecek gibi yani burada ibra çıkarsa şaşırırım ve ciddi başarı olur Elmas yönetimi açısından bu muhalefetlere karşı ibra çıkarmak.

Son düzenleme:
Barcelona ve Beşiktaş'a mağlup olduktan sonra gider büyük ihtimalle.

sezon sonuna kadar kalmasında sakınca yok düşenler belli oldu artık
bir iki tane yerli alt yapı oyuncusuna şans vermesi sağlanmalı. gelecek sene için kimi kazanırsak kar
ne kendisi ne yönetim hiç biri olmayacak seneye zaten

Kritik Barcelona maçı öncesinde bu takımı ben kurmadım nasıl diyebilirsin be adam. Bu futbolcuları nasıl motive edeceksin şimdi?

Geldiği günden bu yana takdir ettiğim umut veren hiç bir yanı yok. Oynadığımız futbol Fatih Terim döneminden bile kötü. Satmamız gereken genç oyuncuları ligde hiç bir iddamız olmadığı halde oynatmıyor. Saçma sapan bir kaleci ve gereksiz orta saha transferi yapılmasına göz yumdu. Galatasaray'a faydalı olmayacağı bariz artık bu noktada.

Kritik Barcelona maçı öncesinde bu takımı ben kurmadım nasıl diyebilirsin be adam. Bu futbolcuları nasıl motive edeceksin şimdi?
Orada kastettiği bu değildi. 25 kişiden her hafta 4 kişiyi kesmek zorunda kalmasıyla ilgili bir şeyi anlatıyordu. Çarpıtıldı.

Bu sene ki bazı transferler gibi adamın iyi olup olmamasından ziyade, devra arası mabattan proje uydurup takıma hiç uygun olmayan birinin gelmesi. Torrent iyi hoca olur, olamaz problem burada değil. Bize uygun olmaması, td olarak çalıştığı takımlarda şunu yaptı denilememesi.

Adamı da çok eleştiremiyorum Xavi bile devre arası transferleri ile takımı daha iyi hale getirdi. Bu adama pulgar murgarı getirip iyi oynat demekte olmuyor. Adamın da bu işi becerecek yeteneği var mı ondan da emin değilim.

Fatih Hoca sonrası yerli veya motivasyonu güçlü birisinin gelmesi lazımmış onu anladım. Takım hoca zamanı çalışmıyordu şimdi çalışıyor fakat burada ince nokta özgüveni kırılmış ve yetersiz oyuncu grubunu extra çalıştırınca işler daha da kötü oluyor. Oyuncular zaten bitik vaziyette, üstüne full çalışma neticeyi dahada kötüye itti. Hamza'nın geldiği sezon gibi oyuncuları rahat bırakıp motivasyonla idare etseydik belki daha iyi sonuçlar alırdık. Bu durumu yani motivasyon işini Türk hocalar daha iyi başarıyor. Sergen'de buna iyi bir örnek genellikle sezonun yarısında takım alıp yükseltti keza Okan vs.

Oyunculara sezon içi flaş hoca ayrılıklarından sonra, teknik idman yerine özgüveni yükseltecek ortam hazırlamak daha önemliymiş. Adı sanı duyulmamış biri yerine, üstte yazdığım gibi motivasyon işiyle sezonu kurtacak bir geçiş hocası getirilmeliydi.

Türkiye'de sonuç önemli. İşte hocayı şimdiden getirdik, seneye hocayla yeniden yapılanma filan boş işler, kimse sabır etmez. Torrent'te seneye iyi işler yapar mı hiç güven vermiyor. Gelen hocada kariyerli biri değil insan neden sabır etsin ki piyango gibi seçim.

çok hatalı bir seçim ve her geçen hafta boşa zaman kaybından başka bişey değil. güneşin doğudan doğacağı nasıl kesinse torrent ile bi başarı elde edilemeyeceği o kadar kesin.

Kariyerindeki ilk avrupa kupası maçına çıkıyormuş sanırım t.d. olarak. Barca deplasmanı :/

Libertadores kupasında deplasmanda barcelonayı 2-1 yenmiş
Kariyerindeki ilk avrupa kupası maçına çıkıyormuş sanırım t.d. olarak. Barca deplasmanı :/

Geri
Üst Alt