Torrent hakkında fikrin?

Güdümlü trollerin ve ergenlerin son zamanlarda istila ettiiği bu foruma çok nadir yazıyorum zaten.
Öte yandan Terim konusunda gerektikçe yazmaya devam edeceğim merak etme.. yenilgiden sonra kadro çöp diye Terim’e sallayıp galibiyetten sonra arazi olanların ikiyüzlülüğünü deşifre etmekten de geri durmayacağım.
Sadettin Teksoy gibisin vallah.

Güdümlü trollerin ve ergenlerin son zamanlarda istila ettiiği bu foruma çok nadir yazıyorum zaten.
Öte yandan Terim konusunda gerektikçe yazmaya devam edeceğim merak etme.. yenilgiden sonra kadro çöp diye Terim’e sallayıp galibiyetten sonra arazi olanların ikiyüzlülüğünü deşifre etmekten de geri durmayacağım.
Yav Selçuk İnan çalışarak olmuyorsa değişerek gelişeceğiz demedi mi? Keza Fatih hoca da her fırsatta transfer vurgusu yapmadı mı 4 senedir takımın başında olduğu halde? Torrent'in tek sözüne takılıp kalmışsınız. Geldiğinden beri oyuncular hakkında iyi konuştu adam.

Trollük yapmayın. Sizin derdiniz Galatasaray falan değil. İsimlere takılıp kalmışsınız.

Sadettin Teksoy gibisin vallah.
Yav Selçuk İnan çalışarak olmuyorsa değişerek gelişeceğiz demedi mi? Keza Fatih hoca da her fırsatta transfer vurgusu yapmadı mı 4 senedir takımın başında olduğu halde? Torrent'in tek sözüne takılıp kalmışsınız. Geldiğinden beri oyuncular hakkında iyi konuştu adam.

Trollük yapmayın. Sizin derdiniz Galatasaray falan değil. İsimlere takılıp kalmışsınız.
Bu forumda kafa yorup adam akıllı bir şeyleri izah etmeyi çoktan bıraktım..
Ama torrent kaybedince görevde olmayan Fatih hoca suçlanıyorsa kazanınca da tam tersine tahammül edeceksiniz.
Deve kuşu gibi yenilince kadro kötü pis Terim, kazanınca hülooğğ.. yok öyle!

Bu forumda kafa yorup adam akıllı bir şeyleri izah etmeyi çoktan bıraktım..
Ama torrent kaybedince görevde olmayan Fatih hoca suçlanıyorsa kazanınca da tam tersine tahammül edeceksiniz.
Deve kuşu gibi yenilince kadro kötü pis Terim, kazanınca hülooğğ.. yok öyle!
Mantıklı yorum yapmaktan ziyade inatlaşma isteğini belli ettiğin için teşekkürler bence de kafa yormaman iyi olmuş

Boktan Turk liginde yapamiyor hic bir yabanci hoca.. cunku Turk ligi saibeli .. ve cok yere yatiliyor .. istedigin oyunu oynatamiyorsun..

Rakipler adam adama namusunu korur gibi defans yapiyor bizim ligde .. Avrupa bizim arenamiz

üst tura çıkmayı başarabilirse seneye takımda kalır muht.

1646953179380.webp

Frenkie De Jong'un başına maç boyunca Taylan'ı dikti. Biraz çalıştı bu fikir çünkü çok fazla kanatlara yığıldı oyun. İçe driplinglerle delen bir takım Barça. Lazio maçında Saviç'in başına da Berkan'ı dikmiştik. O da işe yaramıştı baya.

Abi bu saatten sonra, selçuk wesleyi al, önüne drogbayı koy oyna dönemleri gelmez artık. Bir şey kurulmalı ve bunun için adımlar atılıyor. Torrent kovulsa bile, yerine gelene sabretmek gerekecek. Ben yerine gelecek ismin de kurucu olacağını düşünüyorum, Eğitici kurucu bir hoca aranacak muhtemelen. Okan falan olmayacak bu. yerine gelene sabredilmeyecekse herifi kovmanın bir anlamı yok

İyi bi adam,tabiki basarili olmasini ve kalmasini ıstiyorum.bakacagiz

Geri
Üst Alt