- 30 Temmuz 2009
- 12.344
- 6.592
- 1.823
Son haftalarda takımın oyunundaki ve futbolcuların kondisyonundaki pozitif değişimi gördükçe, kendisinden özür dileme isteği uyanıyor bende içten içe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan anlıyorsun şukunu verdim renktaşO kadar büyük bir enkaz devraldı ki takimi yükseltmesi biraz zaman aldı. Elde zaten 5-6 tane topçuya benzer herif var onlar da mental ve fiziksel olarak bitikti. Bu ortamda kendisinden gelir gelmez mucize bekleyerek hata ettiğimizi kabul edelim ve beklenen etkinin zaman gectikce gorulmeye başlandığını idrak edelim. Helal sana Gercek Avrupa Fatihi Imparatorrent Hocam.Ekli dosyayı görüntüle 153393
Evet Taylani oynatma diye hocama ben de agir yuklenmistim lakin elde topçuya benzer adam adam olmadigini ve çoğunu istemeden mecburen oynattigini idrak ettim. Mesela ömer bayramin nasil faydasiz bir kazmator olduğunu görmeme ihtimali var mı. Ama yerli çıkartınca yerli sokmak zorunda olduğundan mecburen sokuyor. Sezon sonuna kadar mecburen bu sekilde gidecek.Israrla Omar ı istemesine gıcık oluyodum idmanda çok başarılı çalışkan deyip son dakika ekletti çok kızmıştım haklıymışşsın hocam
Pulgarı niye oynatmıyon madem aldık Taylan kadardamı yok niye oynatmıyon hocam diye kızıyodum haklıymışşsın hocam..
Daha da karışmıyor sen bilirsin işini
Vasat
Oyuncularla sağlıklı iletişim kuramıyor yahuuuu liderlik vasfı yok bir kere!!!
Yakışmadı adaş
Yakışmadı adaş

Iyi sonuçlar, lakin Morutani daha cok oynatmasi lazim
Pulgar için de aynısını diyorduk. Oynattığında döküldü. Muhtemelen Morutan da şu anda bitik durumda. Ama bir şekilde kendine getirilmesi gerekiyor Morutan'ın da.