O kadar büyük bir enkaz devraldı ki takimi yükseltmesi biraz zaman aldı. Elde zaten 5-6 tane topçuya benzer herif var onlar da mental ve fiziksel olarak bitikti. Bu ortamda kendisinden gelir gelmez mucize bekleyerek hata ettiğimizi kabul edelim ve beklenen etkinin zaman gectikce gorulmeye başlandığını idrak edelim. Helal sana Gercek Avrupa Fatihi Imparatorrent Hocam.Ekli dosyayı görüntüle 153393
Futboldan anlıyorsun şukunu verdim renktaş

Herifin yedek kulubesi o kadar kotu ki oyuncu degisikligi yapmak istemiyordur ama mecbur cunku yorulan oyuncular var, Barca maci var vs.

Takim her oyuncu degisikligi sonrasi daha da kotu oluyor. Hocaya o bakimdan birsey diyemem cunku oyuncu degistirmesin diyenler de var o daha da mantiksiz.

Israrla Omar ı istemesine gıcık oluyodum idmanda çok başarılı çalışkan deyip son dakika ekletti çok kızmıştım haklıymışşsın hocam
Pulgarı niye oynatmıyon madem aldık Taylan kadardamı yok niye oynatmıyon hocam diye kızıyodum haklıymışşsın hocam..
Daha da karışmıyor sen bilirsin işini
Evet Taylani oynatma diye hocama ben de agir yuklenmistim lakin elde topçuya benzer adam adam olmadigini ve çoğunu istemeden mecburen oynattigini idrak ettim. Mesela ömer bayramin nasil faydasiz bir kazmator olduğunu görmeme ihtimali var mı. Ama yerli çıkartınca yerli sokmak zorunda olduğundan mecburen sokuyor. Sezon sonuna kadar mecburen bu sekilde gidecek.

Bunlari takima dolduranlardan razı değiliz. Torunlarindan çıksın.

ft'nin bitirdiği mostafayı adam etti
enkaz bi takıma alan savunması öğretti
80 dakikaya varan kondisyon yükledi
van aanholta futbolu hatırlattı
taylan şoparından bile verim aldı ula
sezondaki ilk derbi galibiyeti de kendisinin

domenec THORRENT

thor-hammer.gif

Torrent i çok eleştirdik şimdi hakkını verelim. 2 maçta çok iyi toplamiş takımı bana göre tek hatası Anhold u ileri atıp Ömer i beke alması.

Ilk defa gülerken gördüm..
Bravo hoca..
Nazar değmesin..

Pulgar için de aynısını diyorduk. Oynattığında döküldü. Muhtemelen Morutan da şu anda bitik durumda. Ama bir şekilde kendine getirilmesi gerekiyor Morutan'ın da.

Dogru, lakin Morutanin yetenekli oldugunu ilk geldigi gunlerde herkes görebildi, onu oynatmayip da Ömeri fln oynatmak mantikli gelmiyor pek.

Sana TDnin nasıl birşey olduğunu hatırlattığın için binlerce teşekkürler.

Geri
Üst Alt