ligde halil ve morutanı oynatmayıp bu maçta oyuna sokmanın mantığı ne hoca?

morutan yerine emre kılınç halil yerine fegh girebilirdi ama fegh kadroda yoktu galiba

yarın takıma ve sana izin yazıyorum hocam istanbulu gezebilirsin artık

bide terimcilere laf edersiniz
herhalde 1 şampiyonluk alsa başka işlere girişirsiniz xd
Terimi zamanında senden çok övdüm be Ünsalım, sonrasında aynı hatayı ısrar edip ben bilirim havasına girince işler değişti. Daha iyi kadroyla ben Terimi Real maçlarında vs çok seyrettim bu 4 senede. 6dan aşağı yediğimizde alkışlıyorduk takımı. Şimdi tur gitti diye üzgünüz.

Saçma sapan 11'ler ve geç kalınmış değişiklikler, ligde oynatmadığı adamları en önemli maçta sahaya sürmeler. Her maç istisnasız Ömer Bayram'ın oyuna girmesine kadar yaptığı hareketler kime benziyor bunun? Ft'nin İspanyol versiyonunu nerden buldun Burak.

bu eşleşmede yapacağı çok da bir şey yoktu
ilk maçta iyi direndik
bu maçta da aynı felsefe ile sahadaydık ama barca'nın kalitesi baskın çıktı
öyle ki gole ihtiyacımız varken bile topa zor değdik. bu da hocalık bir mesele değil. çok büyük fark var takımlar arasında.

eyvallah hocam. sen bizim sığır taraftara (hala terim diye bağırıp seni ıslıklayan) fazlasın ama umarım kalırsın kendi kurduğun takımı görmek için sabırsızlanıyorum

barça karşısında tur umudunu 2. maça son dkye kadar taşıman bile büyük başarı bu ortasaha ile kral
tek üzüldüğüm mustafa ve gomis olayını keşke bozmayaydın. onun dışında arap hayinler sakatım ayağına yarı yolda bırakmış gibi geldi.

Saçma sapan 11'ler ve geç kalınmış değişiklikler, ligde oynatmadığı adamları en önemli maçta sahaya sürmeler. Her maç istisnasız Ömer Bayram'ın oyuna girmesine kadar yaptığı hareketler kime benziyor bunun? Ft'nin İspanyol versiyonunu nerden buldun Burak.
Abi Anholtun bacağı elinde kaldı, hoş tek bacak Ömerden iyi oynar o ayrı. Ne yapsın adamcağız?

tek sıkıntısı gereğinden fazla korkmuş.. gol yersek oynayamaya gerek yok taktiğinden başka bir şey düşünmemiş. maçın hiç bir anında saldırma psikolojisine giremedi takım dolayısıyla taraftarın etkisi sınırlı kaldı.

Geri
Üst Alt