Bu ligde en son hangi yabancı başarılı oldu da Torrent olacak acaba?

Okan Buruk gelsin gelecek sezonun planlamasıyla başlasın diyorum.
Bu yanlış düşünce Ege, yabancı muhabbeti
Keza Okan’a karşıyım
Torrent başarılı olsun lakin bu terim düşmanları 2 maçla o kadar büyüttüler ki
Ne desek az onlara

terim avrupada gruptan lider çıkarken de aynı fikirdeydim, torrent barcelonaya karşı iyi oynatırken de.
bu takıma ana oyun planımızı yani hücum futbolunu anadolu takımlarına karşı etkili şekilde oynatamayan her hoca başarısızdır. terimle de olmayacaktı torrentle de olmayacak.

Bu yanlış düşünce Ege, yabancı muhabbeti
Keza Okan’a karşıyım
Torrent başarılı olsun lakin bu terim düşmanları 2 maçla o kadar büyüttüler ki
Ne desek az onlara
Okan hem şampiyonluk yaşamış hem de UEFA gruplarında gruptan çıkmayı başarmış bir hoca. Bize merhem olabilir diye düşünüyorum açıkçası.

Maç hazırlığı ve rakip analizi iyi, takımı fiziksel olarak diri hale getirdi ancak maçı okuması ve oyuna müdahaleleri çok kötü.

Tam bir yardımcı antrenör performansı. Yani Berkan ve Taylan’ın 3 zorlu maçta 90 dakika oynadıktan sonra bu maçta 90 dakika çıkaracaklarını düşünmek için ağır acemi olman lazım

Adam napsin bu kadroyla, bir tane sağlam orta saha oyuncusu yok takımda, bravo elmas, bravo terim

Yine felaket senaryoları başladı halbuki mactan once dedik; Barcelona macindan sonra bizim icin sezon kapanmıştır diye. Bu maclara gerektiginden fazla anlam yükleniyor ligde hedefi kalmamış bir takımız sonuçta.
Bizim topçular acayip maç seçiyor be. Şu Berkan böyle salak salak işler yapmadı Barça/Bjk maçlarında.

Hala sene sonu gitmesi gerektiğini düşünüyorum ama BElmas kalırsa daha iyisini getiremez.

Geri
Üst Alt